Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων που αποτελούνταν από τουλάχιστον 30 άτομα και φαίνεται να ανήκουν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών επιτέθηκαν στον βουλευτή έξω από το γήπεδο της πόλης.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο enikos.gr πως οι δράστες χτυπούσαν τον βουλευτή σε όλο του σώμα ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν και καδρόνια. Μιλώντας στο enikos.gr ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την είδηση ενώ επισήμανε πως τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές ατόμων.
loading...

9 thoughts on “Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.

  1. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΨΝΕΣ,ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ………

  2. Ακροδεξιοί η σου την είχαν φυλαγμένη από κανένα στραβό σφύριγμα από τα παλιά ???

    Ξέρεις εσύ μη ξύνουμε και πληγές…

  3. "Μιλώντας στο enikos.gr ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την είδηση ενώ επισήμανε πως τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο."

    Αν είναι έτσι άρα ξέρεις ποιοι σου τις έβρεξαν δώσε τα ονόματα λοιπόν και τα υπόλοιπα περί ακροδεξιών περιττεύουν διαφορετικά μπορώ να πιστεύω ότι έχεις παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς άλλωστε δεν ήσουν και η καλύτερη σφυρίχτρα που πέρασε από τα γήπεδα.

  4. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ,ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ.ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

  5. ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ, ΑΠΟ ΕΜΠΡΟΣ Η ΑΠΟ ΠΙΣΩ;

  6. Βαράτε τον όπου τόν βρείτε αδέρφια

  7. ΑΑΑΑΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΓΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  8. κάνουν-κάνουν Μλκ, και μετά παραπονιούνται αν πέση καμιά ψιλή…..

Comments are closed.