Είμαι σίγουρος, ότι αρκετοί απ’ όσους εδώ υπερασπίζονται σθεναρά την πολιτισμική και ιστορική ελληνικότητα της Μακεδονίας, ψήφισαν και τις τρεις φορές ΣΥΡΙΖΑ.

 Όσοι το έκαναν δεν έχουν δικαίωμα ούτε στα όνειρα, ούτε σ’ ένα καλύτερο γι’ αυτούς αύριο, ούτε μερίδιο στην πίτα της ανάπτυξης αν και όποτε έρθει, διότι ήξεραν πολύ καλά τις πραγματικές θέσεις και την ιδεολογία των αριστερών και των αριστεριστών.
Το μόνο που ήθελαν ήταν η εξασφάλιση των προνομίων και μικροσυμφερόντων τους, όπως εκείνοι τα αντιλαμβάνονται, τα διεκδίκησαν και τα πέτυχαν αρχικά επί ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η προέκτασή του. Είναι η εταιρεία που χρεοκοπεί, αλλάζει ΑΦΜ κι επανεμφανίζεται εξαγνισμένη στην αγορά με τα ίδια πρόσωπα να κινούν τα νήματα παρασκηνιακά. Καμμία λύπη λοιπόν! Όλο το ποτήρι της εθνικής και οικονομικής εξαθλίωσης γι’ αυτούς μέχρι τον πάτο!!

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Είμαι σίγουρος, ότι αρκετοί απ’ όσους εδώ υπερασπίζονται σθεναρά την πολιτισμική και ιστορική ελληνικότητα της Μακεδονίας, ψήφισαν και τις τρεις φορές ΣΥΡΙΖΑ.

  1. Αυτοί που υποστηρίζεις καταστρεψαν τη χώρα αγαπητε !

  2. ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΜΙΛΑΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ; ΙΣΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ;

  3. φάτε σανό δωρεάν,
    πληρώνει ο σύριζα με δικά σας λεφτά !

Comments are closed.