Νοτοπούλου: Δέχθηκα απίστευτη λάσπη – Με στεναχώρησε και με προσέβαλε

Ερωτηθείσα για τη Συμφωνία των Πρεσπών απάντησε ότι “Ομολογώ όχι ότι είμαι μέλος αυτής της κυβέρνησης, αλλά ως Θεσσαλονικιά, αισθάνομαι αρκετά αισιόδοξη με την επίλυση αυτού του θέματος. Πρόκειται για μια διπλωματική επιτυχία, ξέρετε εδώ πάνω έχουμε ταλανιστεί πάρα πολύ
και ως πόλη αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης από τα σύνορα με την κλειστή λογική, κατάλοιπα του ψυχροπολεμικού κλίματος που υπήρχε. Επομένως, νομίζω ότι και ο κόσμος στην περιοχή αρχίζει και αντιλαμβάνεται πια όταν έρχονται σε γνώση του τα πολλαπλά οφέλη για την Βόρεια Ελλάδα και μπορώ να αναφέρω κάποια από αυτά. Διασφαλίζουμε απόλυτα την Ιστορία και το παρελθόν μας, δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαιότητα, η Μακεδονία είναι ελληνική και η γειτονική χώρα θα ονομάζεται, με την ολοκλήρωση της Συμφωνίας, Βόρεια Μακεδονία, η γλώσσα τους ανήκει στην οικογένεια των νότιων σλαβικών χωρών, δεν αναγνωρίζεται το μακεδονικό έθνος, όπως κάποιοι έσπευσαν να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αμφισβήτηση των συνόρων”.
“Γνωρίζουμε καλά ότι μια διπλωματική συμφωνία είναι προϊόν ενός ειρηνικού συμβιβασμού. Δεν πρόκειται για αναγνώριση του μακεδονικού έθνους σε καμία περίπτωση, αντιθέτως από εκεί που στα διαβατήρια τους αναγραφόταν ότι είναι Μακεδόνες, τώρα θα αναφέρεται ξεκάθαρα και εμφανώς ότι είναι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και επίσης αναφέρεται ρητά ότι η γλώσσα τους δεν είναι αυτοτελής αλλά ανήκει στην οικογένεια των νοτίων σλαβικών” συμπλήρωσε.

“Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες συρρικνώνονται όσο περνάει ο καιρός και αυτό οφείλεται ακριβώς στο ότι οι Έλληνες πολίτες αντιλαμβάνονται πως το να έχουμε συνεργασία, συνδέσεις και κοινή ενδοχώρα στην περιοχή των Βαλκανίων, καθιστά τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία και τη Θράκη ηγέτιδα δύναμη” τόνισε.

“Να σταθούμε στον ρόλο που παίζει η αξιωματική αντιπολίτευση που είναι αν μη τι άλλο περίεργος, με την υποστήριξη των συλλαλητηρίων, τα οποία είχαν ακραία στοιχεία ιδιαίτερα την περίδο της έναρξης της ΔΕΘ” υπογράμμισε.

“Ο προϋπολογισμός του υπουργείου είναι εξαιρετικά περιορισμένος και έτσι τον παρέλαβα και εγώ. Γνωρίζω καλά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και αυτό έχει να κάνει με μία αντίληψη που εκπορευόταν τα τελευταία χρόνια από την κεντρική διοίκηση και αυτό δεν είναι παλαιοκομματικού χαρακτήρα, όπως με κατηγορούν τις τελευταίες ημέρες, αλλά ζούμε τη βελτίωση που έχει η Μακεδονία, η Θράκη και κυρίως η Θεσσαλονίκη τα τελευταία δύο χρόνια. Επομένως ο ρόλος του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και θα δουλέψουμε σκληρά, είναι να αναδείξει τη Μακεδονία και τη Θράκη ως ηγέτιδα δύναμη” ανέφερε.

“Εδώ υπάρχει το φαινόμενο να θέλουμε νέοι άνθρωποι να εμπλακούν στην πολιτική και από την άλλη να τους κατηγορούμε ως μη έτοιμους και μη έχοντες εμπειρία. Βέβαια, ομολογώ αυτό που συνέβη δεν με βρήκε προ εκπλήξεως. Φυσικά και μας σάστισε και προσωπικά με στεναχώρησε και με προσέβαλε, ήταν μια απίστευτη λάσπη. Πρέπει να διακρίνουμε δύο ζητήματα, η ταχύτατη διάδοση των fakenews και να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, και πρωτίστως ο χώρος της δημοσιογραφίας και νομίζω το έκαναν τις επόμενες ημέρες, και δεύτερον το πως ο σεξισμός και η σχέση εξουσίας αναπαράγονται σε απόλυτη ταύτιση με ακροδεξιές επιθέσεις. Έχουμε μια σαφέστατη επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά έτσι όπως την βίωσα και την αντιλαμβάνομαι ήταν ξεκάθαρη ακροδεξιά επίθεση σε κάθε γυναίκα που τολμά να παρεμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό. Όμως, ούτε εμένα ούτε κάποιον άλλον δεν θα μας λυγίσουν” δήλωσε σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για την υπουργοποίησή της και τις επιθέσεις που δέχθηκε.

loading...

7 thoughts on “Νοτοπούλου: Δέχθηκα απίστευτη λάσπη – Με στεναχώρησε και με προσέβαλε

  1. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ ΠΩΩ ΡΕ 'ΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ'ΛΑΧΕ ΝΑ'ΟΥΜ…..ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ…

  2. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΘ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΑΛΟΝ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
    ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ

  3. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΟΗΤΟ ΝΥΜΦΙΔΙΟ ΣΠΟΚΑΛΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΣΤΗ ΤΙΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ,ΑΠΟ ΤΥΧΗ Ή ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΚΑΜΩΝΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ .ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΔΕΙΞΕΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΙΑ ΕΡΓΣΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΝΩΔΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ,ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ !!

  4. αντε ρε πουτανι που τολμας και μιλας κιολας

  5. Δεν πειράζει μανταμίτσα.Σε εκτιμούν δεόντως τα νέα σου φιλαράκια,ο 6ος στόλος και οι εξ Αμερικής φίλοι σου (εκτός βέβαια από τον λαοπρόβλητο,ο θεός να τον κάνει, που εκτίμησε τα προσόντα σου).Δεν γίνεται να τα έχεις όλα.

  6. φαε πουτσα κι αστηνε
    κι αμα πεινασεις πιαστηνε χαχαχαχαχαχαχα

  7. ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΜΩΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΜΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ . ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΣΣΟΒΟ ΣΥΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΡΙΜΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΝΘΡΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.

Comments are closed.