Λεβέντης: Σε εξέλιξη «σχέδιο ανωμαλίας» – Θέλουν να με εξοντώσουν (βίντεο)

Το σχέδιο ανωμαλίας είναι σε εξέλιξη, εγώ θα παλέψω, αλλά αφού άλλες δυνάμεις έχουν βάλει σκοπό να μας εξοντώσουν, εγώ αφήνω  την Ένωση Κεντρώων στον λαό και δη στον λαό της Θεσσαλονίκης που μας έβαλε στην Βουλή», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.

Όπως είπε, «είμαστε το μόνο κόμμα που παρουσιάζουμε στις δημοσκοπήσεις κάποια αντοχή. Ακόμη και σε αυτές που μας δείχνουν κάτω από το 3%, με αναγωγή πάει στο 3,5%-4%, όμως πολλοί δεν παρουσιάζουν την αναγωγή γιατί θέλουν να μας ενταφιάσουν».

Σε ότι αφορά τις συνεχείς αποχωρήσεις βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «είναι μικρές αποστασίες και η αποστασία όταν υποκινείται για οποιονδήποτε λόγο έχει τα κίνητρα της». Σημείωσε ακόμη ότι «η έδρα είναι με λίστα και την έδωσε ο λαός στην Ένωση Κεντρώων. Οι 9 βουλευτές μου που εξελέγησαν ήταν άγνωστοι , χωρίς προϊστορία», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πρέπει να επιστραφούν οι έδρες στην Ένωση Κεντρώων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «χωρίς λόγο άρχισαν να φεύουν ένας-ένας οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων. Μία κυρία πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλος κύριος στο ΚΙΝΑΛ και άλλος ένας κύριος στην Νέα Δημοκρατία».

Πάντως αρνήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας του με τους βουλευτές, λέγοντας «εγώ είμαι ο άνθρωπος που και στον δρόμο να δω κάποιον κάθομαι και του μιλάω, επομένως δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας με τους βουλευτές».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για χτυπήματα στο κόμμα, αναφέροντας ότι «ο χώρος του Κέντρου αυτήν την στιγμή είναι η «πολύφερνη νύφη», αλλά εγώ στην Βουλή δεν έβαλα παλαιά στελέχη, αλλά ανθρώπους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, όμως…».

loading...

3 thoughts on “Λεβέντης: Σε εξέλιξη «σχέδιο ανωμαλίας» – Θέλουν να με εξοντώσουν (βίντεο)

  1. ΑΜ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΚΟΙ ΚΥΡΙΕ ΛΑΒΕΝΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ,ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΟΣΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…

  2. Θέλουν Να Με Εξοντώσουν … Ντόπια και Ξένα Κέντρα Αποφάσεων!!!

    Να δείς… δεν θυμάμαι ποιός άλλος μεγάλος δημοκράτης πολιτικός μας το είχε πεί το 1989;;;

  3. ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΛΕΒΕΝΤΗ! ΕΞΟΝΤΩΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ! ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ. Α., ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΓΛΥΚΑΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΛΟΟΥΝ!

Comments are closed.