Επικρατέειν ή Aπόλλυσθαι : Ηράκλειος και ο Έντουαρντ Γκίμπον

ΓΙΑΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ
ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ;
Παρα πολλοι Ελληνες νομιζουν ότι ο Γιββων (Εντουαρντ Γκιμπον), είναι φιλέλληνας. 



Στο σημερινο αρθρο θα αναφερω γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο. 
Ο Γιββων εγραψε σχετικα με τον Ηρακλειο ότι είναι ο πιο “ανώμαλος” χαρακτηρας της ιστοριας. 


Ο Ελληνας αυτοκρατορας συμφωνα με τον Γιββων είναι ένα παραδοξο, ένα ακατανοητο φαινομενο. 
Όλα αυτά διοτι “ηταν” σε ολη του την ζωη ο Ελληνας Ηράκλειος, “δουλος” της αργιας, της ηδονης, της δεισιδαιμονιας, και αδιάφορος θεατης των δημοσιων συμφορων. 
Αυτό που μας λεει δηλαδή για τον Ηρακλειο , είναι ότι εκανε σεξουαλικες ανωμαλίες- οργια, και ότι “αδιαφορουσε”, για τα δεινα του Ελληνικου λαου. 



Όμως “ξαφνικα”, μεσα σε αυτην την αδρανεια -παρακμη, ο Ηράκλειος ειχε μια αναλαμπή εξι ετων.

Το αποτελεσμα ηταν να παρει πισω την μισο Ελληνικο-ρωμαικο κρατος και να κατακτησει
ολοκληρη την Περσικη αυτοκρατορια.
Το ποσο μεγαλος είναι ο δολος του Γιββων, φαινεται από τον τροπο με τον οποιο εξυμνεί τον Ανδρονικο τον α Κομνηνο. 
  
Ο Ανδρόνικος ο α Κομνηνος αναφερει ο Γιββων ηταν από τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτήρες του μεσαιωνα, για αυτό η ζωη του πρεπει να γινει βιβλιο.

Για οσους δεν γνωριζουν ο Ανδρόνικος ο α Κομνηνος ηταν εξαδερφος του Μανουηλ του α Κομνηνου. 


Μανουηλ και Ανδρόνικος, μεγαλωσαν μαζι, από παιδια, μαζι στις στρατιωτικες ασκησεις και στους ερωτες. 
Όμως ο Ανδρόνικος αν και γενναιος πολεμιστης
, ηταν περισσοτερο ενας περιπλανομενος τυχοδιώκτης, με μια ζωη γεματη ερωτικα οργια και περιπέτειες.
Ενδεικτικο είναι ότι σε μια εκστρατεια εναντια στο κομματι του Αρμενικου λαου το οποιο δεν πολεμουσε διπλα στον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο, ο Μανουηλ εστειλε τον Ανδρονικο να τους αντιμετωπισει. 
Ο Ανδρόνικος ειχε παρει μαζι του στο βοηθητικο στράτευμα πορνες και χορευτριες. 
Το πρωι πολεμουσε γενναια, ενω το βραδυ ξενυχτουσε με τις πορνες-χορευτριες σε ασκοπα οργια και γλεντια. 
Οι αντίπαλοι, οι οποιοι τα παρατηρησαν όλα αυτά, επιτεθηκαν μια βραδια και νικησαν το Ελληνικο στράτευμα το οποιο διασκεδαζε αναιτια και ανεύθυνα, οδηγώντας σε ηττα την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Τον Ανδρόνικο κατά την διαρκεια του πολυταραχου βιου του, τον ακολουθησαν, μερικες γυναικες ευγενικης καταγωγης, οι οποιες όχι μονον ελεγαν δημοσιως ότι είναι ερωμενες του, αλλα ταυτόχρονα δηλωναν δημοσιως, ότι είναι και παλλακιδες του. 
Μια εξ αυτων των γυναικων ηταν η Θεοδωρα η χηρα βασιλισσα του Βαλδουίνου του γ της Ιερουσαλήμ, με την οποια απεκτησε και δυο νοθα παιδια. 

Ακομη εκλεψε τις καρδιες, της πριγκίπισσας Φιλιππας η οποια ηταν αδερφη της Μαριας της Αντιοχειας, και της Ευδοκιας, που ηταν επισης ευγενικης καταγωγης. 
Όλη του την ζωη την περασε ο Ανδρόνικος, μεσα σε σεξουαλικα οργια, σκανδαλα και συνομωσίες, εναντιον του εξαδερφου του και νομιμου αυτοκρατορα του Μανουηλ του α Κομνηνου. 
Ερχεται λοιπον ο Γιββων και εξυμνεί τον Ανδρονικο για όλα αυτά τα οργια και τα αισχη, και για παρα πολύ ασχημες και κατάπτυστες πραξεις. 


Ταυοτοχρονα για τις ιδιες “πραξεις” έαν υποθεσουμε, ότι τις εκανε ο Ηράκλειος, τον κατηγορει ως έναν από τους χειροτερους αυτοκράτορες στην ιστορια. 

Ο Γιββων τα εγραψε όλα αυτά για δυο λογους. 
Ο πρωτος ηταν να μειωσει με ψεύδη τον δευτερο κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων, που κατεκτησε την Εωσφορικη περσικη αυτοκρατορια. 
Ο δευτερος λογος ηταν ότι ακομη και μετα από την μεγαλυτερη ηττα ολων των εποχων (Νινευή 12 /12/ 627, μ.Χ.) για εκεινους, οι εωσφοριστες “νεοταξιτες” ηθελαν να εχουν ετεροχρονισμένα οφελος.


Ηθελαν να παρουσιασουν στις μελλοντικες γενιες των Ελλήνων τον δευτερο κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων (Ηράκλειος), ως το μεγαλυτερο προτυπο σεξουαλικών ανωμαλιών, οργιων και ανηθικότητας. 
Μεσα από την επιτυχια του Ηρακλειου, ο οποιος αποτελει παγκοσμιο πρότυπο γενναιοτητος, στρατηγικης, πιστεως και ηθικης, οι προαιωνιοι εχθροι του Ελληνισμού θελησαν να περασουν στις επερχόμενες γενιες των Ελληνων το διαχρονικα καταστροφικο τροπο ζωης για την Ελλαδα και την ανθρωποτητα.


Αυτος δεν είναι άλλος από την σεξουαλικη διαφθορα, τα οργια, τα ασκοπα και αχρηστα γλεντια και την αδιαφορια για τα δεινα των συνανθρωπων μας. 



Σε περιπτωση που ειχε κανει ο Ηράκλειος όλα αυτά τα αισχη, τοτε θα ειχε κατακτηθεί η Ελλαδα από τους Περσες και του Γερμανους (γοτθους, ουννους, βανδαλους κλπ) από την εποχη του Ηρακλειου. 
Ακομη και ενας ανθρωπος με τέτοιες ικανότητες όπως ο Ηράκλειος ο οποιος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον Μεγα Αλεξανδρο, σε περιπτωση που εκανε όλα αυτά που τον κατηγορει ο Γιββων, είναι αδυνατον να επανελεθει μετα από τοσα χρονια οργιων, σεξουαλικών ανωμαλιων, διασκεδασεων κλπ. 
Ειδικα οι καταστασεις τις οποιες αντιμετωπισε η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια με την εισβολή των Περσων και την κατακτηση του μισου Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, απαιτουσε πληρη διαυγεια, γενναιοτητα, αντιληψη και ηθικη. 
Για να αντιμετωπιστουν οι Περσες χρειαζοταν ενας αυτοκράτορας σε πληρη ετοιμότητα, σε πληρη ακμη όπως αποδειχτηκε ότι ηταν ο Ηράκλειος.
Ιστορικα και διαχρονικα αποδεδειγμενο, ότι ανθρωποι, οι οποιοι εχουν παρα πολύ μεγαλες ικανότητες μετα από τοσα χρονια σεξουαλικών ανωμαλιών και διαφθορας, οργιων κλπ, είναι τελειως αδυνατον να αντιμετωπισουν τοσο κρίσιμες και επικίνδυνες καταστασεις.





ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


                 ΓΡΑΦΕΙ Ο
                  
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες
















ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.







 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ





Downhill γυναικών-Δυναμισμός και θηλυκότητα (Δείτε το βίντεο με τα 8 εκατομμύρια views)


ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ :


ΜΕΓΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ


Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια.  
Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.

Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.(2)




Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας μολις ανεβηκε στον Ελληνικο- ρωμαικο θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 



Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, από τους περσες. 





Υπηρξαν πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 



Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.




Στους αγιους τοπους εγιναν αγριες σφαγες,  κλοπες, εμπρησμοι, βιασμοι ,και σκλαβωμα χριστιανων. 





Αναμεσα σε όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.


Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
Ακομη και ο Μ. Αλεξανδρος, με πολύ εμπειρους
και περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Ηρακλειο, χρειαστηκε 

μεγαλυτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την Περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.




Επισης την εποχη που εγινε ο Μ.Αλεξανδρος

βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη.  






Φυσικα ενα ακομη σημαντικο στοιχειο ειναι οτι 
το Ελληνικο Μακεδονικο Βασιλειο δεν ηταν χρεωκοπημενο, αλλα ηταν πολυ ισχυρο.


Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη.


Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος. 
Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους Περσες.







Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος απο την Καππαδοκια εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των Μηδων. 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας  ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών βασιλεων-

αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.




Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.
Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 



loading...

7 thoughts on “Επικρατέειν ή Aπόλλυσθαι : Ηράκλειος και ο Έντουαρντ Γκίμπον

  1. ΖΗΤΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ ΤΩΡΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ GYFTARAKHS

  2. Ανώνυμος30 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:18 μ.μ.
    ζαγκλαρα εισαι εντολοδοχος νεοταξιτης και οσο και να βριζεις ΤΟΝ ΘΕΟ κακο του ευατου σου υπηρετης τον μεγαλυτερο ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ το σατανα εισαι ενα αξιολυπητο ανθρωπακι εσυ και οι ομοιοι σου . δαφνη .

  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΡΑΓΙΑΔΟ-ΔΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΟΥ!!!!

    ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!

    ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΧΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ "ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ" ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, "ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ???", ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ(!) ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΣΟΥ.

    Κάποιες φορές πρέπει να λέγονται αλήθειες κι ας πονάνε κάποιους γιατί έτσι μπορούμε (ίσως) να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

    Γι’αυτό θα γράψω για την απόλυτη εξαθλίωση των νεοελλήνων σε όλα,και γιατί θα έπρεπε ο καθένας απο εμάς να ντρέπεται γι αυτό που σήμερα λέγεται Ελλάδα.

    Είμαστε ανάξιοι να λεγόμαστε απόγονοι των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Πολλοί απο εμάς δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχουν κάνει οι προδότες πολιτικοί στην καταρημαγμένη και χιλιοπροδομένη Πατρίδα μας την ΕΛΛΑΔΑ.

    Δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία παρόμοια περίπτωση εσχάτης προδοσίας από όλο το πολιτικό, στρατιωτικό, δικαστικό και ιερατικό σύστημα της χώρας.

    Αλλά δεν υπάρχει και τέτοιος λαός που να απαξιώνει την ιστορία του, τον πολιτισμό του, την γλώσσα του και την πίστη του.

    Ακόμα και σήμερα δυστυχώς οι Έλληνες βλασφημούν τον Χριστό και την Παναγία. Πρωτοι και καλυτεροι οι Βρωμεροι αθιγγανοι πατεωνες του Αρτεμη Ψωρρα που μοιραζουν ψευτικα τρις.

    Αυτό δεν το κάνουν ούτε οι βάρβαροι και απολίτιστοι.

    Τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα i-phone,η γκλαμουριά και διάφορα άλλα, δεν είναι πολιτισμός όπως νομίζουν κάποιοι.

    Στρατηγοί εα,που αναλώνονται σε κειμενάκια και χαζο μηνύματα στο ιντερνετ,Στρατηγοί και διοικητές δημόσιοι υπάλληλοι που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το ξεπούλημα της Πατρίδας,που κάνανε τον στρατό να είναι μόνο αγγαρείες,καψώνια και σκοπιές ενώ θα έπρεπε όλο το στράτευμα να είναι ειδικές δυνάμεις,γνώστες της ιστορίας και με βαθιά πίστη στον Θεό και στην Πατρίδα.

    Ιερείς και φαρισαίοι,χάσατε το δρόμο σας και το ποίμνιό σας,αυτό που σας εμπιστεύθηκε ο Κύριος τρομάρα σας και κάνετε δημόσιες σχέσεις με όλους τους εχθρούς της Πίστης μας και της Πατρίδας μας για ίδιο όφελος.

    Μας πήρανε την Μακεδονία μας, παίρνουν την Θράκη μας,μας παίρνουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ αλλά εμείς ταβέρνα καφέ σκυλάδικο και δεν βαριέσαι αδερφέ!!!

    Ο Μέγας Αλέξανδρος,ο Λεωνίδας,ο Θεμιστοκλής,ο Κολοκοτρώνης,ο Νικηταράς,ο Παπαφλέσσας,ο Καποδίστριας,ο Μελάς και τόσοι άλλοι Άγιοι και αφανείς Ήρωες θα κοιτούν δακρυσμένοι την κατάντια μας!!

    Αφήσαμε την χώρα μας στα χέρια του κάθε ανίκανου και αδίστακτου πολιτικού γιατι λέει θα μας βόλευε κάπου να τα ξύνουμε και να μας πληρώνουν,φτάνει να τον ψηφίσουμε,αυτόν και την υπόλοιπη συμμορία. Κανείς δεν κατάλαβε ότι αυτοί οι τύποι δούλευαν για τα συμφέροντα άλλων χωρών,και φωνάζαμε όλοι μαζι σαν τα ζώα:

    Ζήτω το πασοκ,ζήτω η νεα δημοκρατία,ζήτω το κκε, ζήτω, ζήτω, ζητω, η βλακεία μας και η διχόνοια μας.

    Μας τα πήραν όλα κι εμείς μετράμε ακόμα ποσοστά κομμάτων μπάς και βγει η δική μας συμμορία και βουλεψ’κι του πειδί!!!

    Κατακαημένε νεοελληνα,αν σε ενδιαφέρει για το παιδί που μεγαλώνεις, βγές το βράδυ στους δρόμους της Αθήνας και καμάρωσε την 13χρονη κόρη σου και τον 15χρονο υιό σου. Άκου την γλώσσα που μιλούν και φρίξε!! Οι μαϊμούδες έχουν πιο πλούσιο λεξιλόγιο.

    Α,και κάτι τελευταίο,μην ακούτε τις μα@@@ίες που λένε κάποιοι πως μας ψεκάζουν με διάφορα δηλητήρια όπως αλουμίνιο βάριο κλπ, όχι,φάρμακο για την καράφλα είναι!!!!

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
    Ευχαριστώ, και συγγνώμη αν σας κούρασα!

  4. Πρώτη φορά διαβάζω σε τούτο το μπλόγκ μια τόσο όμορφη
    ανάρτηση μπραβο ξυπνηστε ρε και σε αυτον που το εγραψε κάτι χρόνια είχαμε να δούμε κάτι καλό.

  5. Ανώνυμος30 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:52 μ.μ.
    ειναι να τρελενεται κανεις με αυτο το χυδαιο αποβρασμα που βριζει τη μητερα του συνεχως
    ειλικρινα πρεπει να επεμβει εισαγγελεας για
    προσβολη νεκρου το κτηνος αυτο που φερει το
    ψευδωνυμο ζαγκλαρας mad dog και καθημερινα
    δειχνει το χειροτερο εαυτο του το μισος τη
    κακια την ανωμαλια που κρυβει μεσα του για
    τη μητερα του που εχει φυγει απο τη ζωη
    ακατανοητο πως τοση βρωμια χωραει στη ψυχη
    ενος απανθρωπου που αυτα που γραφει ουτε
    ναρκομανης δεν τα λεει οταν του λειπει
    η δοση του.

  6. ΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΟΔΕΣ ;

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

  7. ΚΑΛΟΝ ΜΗΝΑ!
    Οπου δεν πιπτει λογοs πιπτει ΠΕΟΣ…
    Το καλαποδι του διοs καθωs φαινεται εκανε παρα πολυ καλη δουλει εξαιρετικη θαλεγα!.!.!.!.!.!.!..

Comments are closed.