Μια μικρή απάντηση για όλους τους σκοταδιστές απανταχού της γης , είτε λέγονται Βουδισταί, ή Ινδουισταί , ή Μουσουλμάνοι , ή Χριστιανοί ή πιστεύουν στα τελώνια

Επιστήμη είναι η ανθρώπινη δραστηριότητα που επεξεργάζεται και συστηματοποιεί τη γνώση της αντικειμενικής πραγματικότητας, μέσα από τις ικανότητες, την ειδίκευση, την πείρα και τον συντονισμό της επιστημονικής εργασίας που περιλαμβάνει κυρίως τη μεθοδολογία ώστε μέσα από το πείραμα να είναι δυνατή η επαλήθευση ή η διάψευση της θεωρίας.
Αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας είναι το σύνολο της γνώσης που αποκτήθηκε μέχρι εκείνη τη στιγμή και αποτελεί τη γενική επιστημονική εικόνα του κόσμου και γι αυτό η επιστήμη είναι το αναγκαίο προϊόν της ανάπτυξης του ανθρώπινου πολιτισμού.

Αντίθετα, θεολογία είναι η συστηματοποίηση της διδασκαλίας κάποιας θρησκείας που προσπαθεί φιλοσοφικά, και δη ιδεαλιστικά, να θεμελιώσει την ύπαρξη του θεού σαν παγκόσμια και απόλυτη ιδέα. Χρησιμοποιώντας απεγνωσμένα τον ιδεαλισμό (βλ Πλατωνα )και σοφιστικοειδή λογική προσπαθεί να πείσει ότι η θρησκεία και η επιστήμη μπορούν να συμβιβαστούν, ώστε να μπορεί να παίζει σε διπλό ταμπλό. Όμως το δογματικό περιεχόμενο της θεολογίας που θεωρείται αιώνιο, απόλυτο, και αμετάβλητο από το χρόνο την καθιστά ασυμβίβαστη με την επιστήμη που είναι ρευστή και ευμετάβλητη στο χρόνο αφού η σωρευτική της γνώση την εξελίσσει, την διαμορφώνει ποιοτικά (την αλλάζει) με το χρόνο.
Εάν η Θεολογία ήταν γνώση θα τη λέγαμε Επιστήμη .:
Η θρησκευτική πίστη,
σημαίνει ισχυρή πεποίθηση σε κάτι, παρά την απουσία απόδειξης, αποτελεί προδοσία τής ανθρώπινης ευφυίας, υπονομεύει την επιστημονική γνώση και την καλλιέργεια ήθους. Σε περίπτωση, που υπήρχαν σοβαρές αποδείξεις για τα δόγματά της κάθε θρησκείας ,(χα χα και του δωδεκάθεου ), τότε δέν θα επρόκειτο για πίστη, αλλά για γνώση.

Νεοκλής Ρούσος

loading...

25 thoughts on “Μια μικρή απάντηση για όλους τους σκοταδιστές απανταχού της γης , είτε λέγονται Βουδισταί, ή Ινδουισταί , ή Μουσουλμάνοι , ή Χριστιανοί ή πιστεύουν στα τελώνια

  1. *****************************************************
    Σκοταδιστές είναι όσοι εναντιώνονται στο φως της διδασκαλίας του Χριστού:
    Αγάπα τον πλησίον,
    Αγαπάτε αλλήλους.

    Έτσι δεν είναι;
    ******************************************************

  2. Giannis Paterakis Markos Stagakis Eytaxias stelios stergios Zagklaras mad dog Manesi elen Bozos stauroulakis

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ Μ Κ Ο
    ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ GEORGE SOROS ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΕΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΛΥΚΙΟΣ ΝΥΧΤΟΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. Αλλά, τι άραγε είναι η πίστη?
    Δεν είναι η ιδέα που αναδύεται μέσα
    από την άγνοια, το φόβο και την ελπίδα?

  4. η πιστη ειναι ο ψωρρας που σε πηδαει γρια πορναρα

  5. ***********************************
    Στο ερώτημά σου απαντά ο γενναίος, ο ατρόμητος ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης, ο Πιστός στην Ορθοδοξία Θ. Κολοκοτρώνης:

    "Πρέπει να φυλάξετε την π ί σ τ η σας και να τη στερεώσετε, διότι,
    όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε
    πρώτα υπέρ Πίστεως κι ύστερα
    υπέρ Πατρίδος".
    ***********************************

  6. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΗ ΡΟΥΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ Μ Κ Ο ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

  7. Εύροις δ’ αν επί ων πόλεις ατειχίστους, αγραμμάτους, αβασιλεύτους, αοίκους, αχρημάτους, νομίσματος με δεομένας, απείρους θεάτρων και γυμναστηρίων. Ανιέρου δε πόλεως και αθέου, μη χρωμένης ευχαίς, μη δ’ όρκοις, μηδέ μαντείαις, μηδέ θυσίαις επ’ αγαθοίς, μη δ’ αποτροπαίς κακών ουδείς έστι, ουδ’ έσται γεγονώς θεατής.

    Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστορικός.

  8. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΠΑΤΕΤΡΑΚΗ ΤΟΝ ΝΟΘΟ ΚΩΛΌΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΥΦΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ….

  9. Η « Αγάπη » Του Χριστιανισμού όπως την διδάσκει το ιερό Ευαγγέλιο !!!!! (Αγία Γραφή )
    Ματθαίος 10: 34-37
    « Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην· ουκ ήλθον βα­λείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν. ήλθον γαρ διχάσαι άνθρωπον κατά του πατρός αυτού και θυγατέρα κατά της μητρός αυτής και νύμφην κατά της πενθεράς αυτής· και εχθροί του ανθρώπου οι οικιακοί αυτού. Ο φιλών πατέρα ή μητέρα υπέρ εμέ ουκ έστι μου άξιος· και ο φιλών υιόν ή θυγατέρα υπέρ εμέ ουκ έστι μου άξιος·»
    Ματθαίος 16: 28
    «αμήν λέγω υμίν, εισί τινες των ώδε εστηκότων, οίτινες ου μη γεύσωνται θανάτου έως αν ίδωσι τον υιόν του ανθρώπου ερχόμενον εν τη βα­σι­λεία αυτού.»,
    Απο­στόλου Παύλου: Α΄ Προς Τι­μόθεον 1: 20:
    «ων εστιν Υμέναιος και Αλέξανδρος, ους παρέδωκα τω σατανά,[3] ίνα παι­δευ­θώσι μη βλασφημείν.»
    Ματθαίος 13: 24-30 φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους !!!!!!!!!!!
    «Άλλην παραβολήν παρέθηκεν αυτοίς λέγων· ωμοιώθη η βασιλεία των ουρανών ανθρώπω σπείραντι καλόν σπέρμα εν τω αγρώ αυτού· εν δε τω καθεύδειν τους ανθρώπους ήλθεν αυτού ο εχθρός και έσπειρε ζιζά­νια ανά μέσον του σίτου και απήλθεν. ότε δε εβλάστησεν ο χόρτος και καρ­πόν εποίησε, τότε εφάνη και τα ζιζάνια. προσελθόντες δε οι δούλοι του οικο­δεσπότου είπον αυτώ· κύριε, ουχί καλόν σπέρμα έσπειρας εν τω σω αγρω; πό­θεν ουν έχει ζιζάνια; ο δε έφη αυτοίς· εχθρός άνθρωπος τούτο εποίησεν. οι δε δούλοι είπον αυτώ· θέλεις ουν απελθόντες συλλέξωμεν αυτά; ο δε έφη· ου, μήποτε συλλέγοντες τα ζιζάνια εκριζώσητε άμα αυτοίς τον σίτον· άφε­τε συναυξάνεσθαι αμφότερα μέχρι του θερισμού, και εν καιρω του θερι­σ­μού ερώ τοις θερισταίς· συλλέξατε πρώτον τα ζιζάνια και δήσατε αυτά εις δέσμας προς το κατακαύσαι αυτά, τον δε σίτον συναγάγετε εις την αποθή­κην μου.»

  10. Και ναι είμαι ο Σταυρουλάκης , δεν γράφω ανώνυμα , έγινα εξ’ανάγκης μετανάστης και δεν ανήκω πουθενά , κανείς να κανείς Κερατάς σε όλη μου τη ζωή δεν με έκανε οπαδό του .
    Ζητώ όμως την Άμεση Δημοκρατία σαν πολιτικοοικονομικό σύστημα , της λεπτομέρειες τις έχει γράψει , επάξια ο Κ. Λάμπος

  11. Το μεγαλύτερο ανθρώπινο ολοκαύτωμα δεν έχει βρει ακόμα στην ιστορία και τη συλλογική μνήμη το μέγεθος που αναλογεί στα περισσότερα από 100.000.000 θύματα Ινδιάνους που σφαγιάστηκαν από τους Ευρωπαίους αποικιοκράτες και στο όνομα της Χριστιανικής θρησκείας και της εκκλησίας που ευλόγησε τις σφαγές των «απίστων» και μοιράστηκε μέρος της λείας.
    Συνολικά από τα πρώτα χρόνια της «ανακάλυψης» της Αμερικής, μέχρι και το τέλος του 19ου αιώνα, πάνω από 80.000.000 Ιθαγενείς εξοντώθηκαν.

    Συγκεκριμένα, ο αριθμός των Ιθαγενών στην Βόρεια Αμερική το 1919 έφτανε τους 400.000, μόλις… 18 με 19 εκατομμύρια λιγότεροι σε σύγκριση με το 1492, όπως αναφέρει το Ethical Canons and Scientific Inquiry (Genocide of Native Americans). Ο David Stannard στο βιβλίο του, American Holocaust, (1992, σ. 74-75, s.151), κάνει λόγο για 100 εκατομμύρια ανθρώπους που εξοντώθηκαν συνολικά, μεταξύ αυτών γύρω στα 18 εκατομμύρια σε περιοχές του Βόρειου Μεξικού, ενώ οι θάνατοι που συνδέονται με το εμπόριο δουλείας Ιθαγενών υπολογίζονται στα 28 εκατομμύρια. Όπως όλα δείχνουν, οι ιθαγενείς πλήρωσαν πολύ ακριβά τα προνόμια που είχαν να κατοικούν σε πλούσια εδάφη.

  12. εκλασες και συ σουπια κρητικια σταυρουλακη απο το παγκρατι φιλε του δημητρη αθεο σκατο

  13. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ? ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ?

  14. Τόσο πολύ πιστεύεται αυτά που λέτε μερικοί μερικοί που βάζετε Και την υπογραφή σας φαρδιά πλατιά , αλλοτριωμένοι , όλοι σας , που λέει και ο Λυμπερίδης

  15. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    """""""""""""""""""""""""""""""""""

    Ερημώστε το ξυπνήστε ρε είναι όλοι τους πιόνια του Σώρρα . Μη γινόσαστε μέρος του προβλήματος.Δόξα το Θεό. υπάρχουν εκατοντάδες ιστολόγια να μιλήσετε με κόσμο και οχι όμως με τους κατευθυνόμενους υβριστές του Θεού ,επειδή το θέλει ένας πληρωμένος μισάνθρωπος που εχει τρελάνει με την αίρεση του 500 άτομα και τα πηγαινοφέρνει χωρίς αξιοπρέπεια . Φύγετε όλοι σας απο δω πρίν γίνεται ίδιοι με αυτούς.Ακόμη και ο κύριος Γιαννόπουλος έκλεισε τα σχολιά του .Δείτε επιτέλους το παιχνίδι του ξυπνήστε ρε και του Σώρρα

  16. Γιατί αφήνεις το άπλυτο μουνί της μάνας σου απ'έξω?

  17. ΝΑΙ,ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ,ΤΣΙΤΣΙΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΑΝΑΔΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΣΣΑ.ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ.

  18. ΟΥΣΤ ΡΕ !!!

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΓΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ. ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΠΑΠΟΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ.

  19. NAI ΣΥΜΦΩΝΩ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.

  20. Και όλες, μα όλες, είναι χτισμένες πάνω σε
    Ελληνικούς Ναούς που γρεμισαν αυτοί οι μισάνθρωποι!
    Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, εσύ φρικιό είσαι χριστιανός ΔΕΝ είσαι Έλληνας!

    ΔΙΔΑΧΗ Α'
    Δεν είστε Έλληνες αλλά χριστιανοί!

    Και εγώ αδελφοί μου, που ηξιώθην και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον
    αποστολικόν δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέτασα πρώτον δια λόγου
    σας και έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν
    είσθε Έλληνες, δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ευσεβείς
    ορθόδοξοι χριστιανοί, πιστεύετε και είσθε βαπτισμένοι εις το όνομα του Πατρός
    και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, και είσθε τέκνα και θυγατέρες του Χριστού μας.

    Αιτωλός

  21. @ Ανώνυμος4 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:56 μ.μ.

  22. …ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ[ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ] ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ.Ο ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ.ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ.

  23. ειτε την εκοψε ειτε δεν την εκοψε ουδολως μας απασχολει
    δικαιωμα σου να πιστευεις σε Θεους κανιβαλους σε Σειριους και φεγγαρια και οπου θελεις
    δεν ειναι δικαιωμα σου να βριζεις και χλευαζεις τα πιστευω των αλλων
    στους νοημονες ανθρωπους εινα αποδεκτο οτι η διδασκαλια του Χριστου εξημερωνει και εξυψωνει τον ανθρωπο και γι΄αυτο τον λογο εχει χαρακτηρισθει ως ο μεγαλυτερος φιλοσοφος ολων των εποχων

  24. "..δικαιωμα σου να πιστευεις σε Θεους κανιβαλους.."
    "..δεν ειναι δικαιωμα σου να βριζεις και χλευαζεις τα πιστευω των αλλων.."

    Κάποιος πρέπει να είναι φοβερά βλάκας ή φασίστας με την κακή του ένοια, που απαιτεί
    τον σεβασμό των πιστευων του αλλά καθυβρίζει ασταμάτητα τα σεβασματα άλλων.

    Το αντιλαμβάνεσαι ότι βρίζεις? Η' είσαι παντελώς τούβλο?

  25. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ;
    ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ
    Ή ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
    ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ.

Comments are closed.