ΠΓΔΜ σημαίνει ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κτήνος! ΠΡΩΗΝ, κατάλαβες?

ΠΡΩΗΝ σημαινει οτι ηταν ΠΡΩΗΝ και σημερα θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε αλλο αν το παλευαμε και εμεις οπως αυτοι. Αλλα τι να πεις? Οταν αυτοι επι 45 χρονια παλευανε να κερδισουν το ονομα εμεις ακολουθουσαμε τον “τριτο δρομο προς τον σοσιαλισμο” με Πασοκορουφιανομαγαζα, ρουφιανοκλαδικες, αφισοκολλησεις, με “περηφανα γερατεια κλεφτοπασοκους” των 4000 ευρω
συνταξη, με “τσοβολα δωστα ολα” και “λεφτα υπαρχουν”. Ετσι καρπωθηκαν αυτοι το ονομα και εμεις τα 380 δις ευρω χρεος τα οποια μοιραστηκαν πλουσιοπαροχα στους παραπανω, που σημερα το παιζουν εξαγνισμενοι, αντιλαικιστες και παρθενογεννημενοι. Οι κλεφτοπασοκοι (σημερα Συριζα/ΚΙΝΑΛ) ξεκινησαν τον χορο του λαικισμου και αναγκαστικα ακολουθησαν και οι υπολοιποι νεοαριστεροι της Βο(υ)λης (βλεπε ΝΔ) διοτι δεν γινεται ο ενας να δινει τα αντερα του με κλεμενα και ο αλλος να το παιζει νοικοκυρης και να θελει και κυβερνηση. Ενα μαγαζι ηταν και ειναι και τα δυο μεγαλα κομματα που αντι να κοιταζουν το συμφερον της πατριδας τους κυττουσαν το συμφερον της τσεπης τους. Καταλαβες τιποτα?

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “ΠΓΔΜ σημαίνει ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κτήνος! ΠΡΩΗΝ, κατάλαβες?

  1. Άντε σπίτι να πάρεις το χασισακι σου προδοτη

  2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ!!! ΟΧΙ! ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑΤΟΥΣ ΤΟ ΗΣΡΑΗΛ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΟΝΗΖΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΝΑ ΔΙΑΛΗΣΟΥΝ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΗΚΙΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΣΚΟΤΑΔΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΔΗΣ ΟΤΙ ΖΗΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΗΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΤΣ ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΚΙΒΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗΣΗΣ ΤΟ ΧΑΙΡΙ!!! ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΞΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. στον 4,11μμ είσαι ηλίθιος αλλο γράφει ο αναγνώστης και το πας εσύ, βαρκούλες αρμενίζανε, βλάκα και ανθέλληνα,

Comments are closed.