Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

Διαβάζω και ακούω τις τελευταίες ώρες,για ενεργοποίηση του άρθρου 7 της ΕΕ,για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ουγγαρία,ή με απλά λόγια ψάχνουν πλάγιους δρόμους,για να αντιμετωπίσουν την άνοδο των εθνικιστικών δυνάμεων στη χώρα αυτή.

Ρωτάω τώρα εγώ λοιπον, όλους αυτους τους χαρτογιακάδες,τους υποκριτές,τους προσκυνημένους. Το να βυθίζεις μια χώρα στην ανεργία,δεν είναι καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Το να αφήνεις νέους ανθρώπους να ζήσουν με τετράωρη(ευέλικτη) απασχόληση, με αμοιβή 380€,δεν είναι καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Το να κόβεις τις συντάξεις των ηλικιωμένων ανθρώπων,δεν είναι; Το να κάνεις απαγορευτική την πρόσβαση των ανθρώπων σε αγαθά πρώτης ανάγκης,δεν είναι καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Η σιχαμάρα του κόσμου,στις διπρόσωπες και υποκριτικές σας φάτσες,άρχισε να φαίνεται στην Ευρώπη,καθώς διαπιστώνετε με φόβο ότι, όπου γίνονται εκλογές,οι εθνικιστικές δυνάμεις θριαμβεύουν.
Το ίδιο θα γίνει κι εδώ,όποτε γίνουν εκλογές,αν δεν αλλάξετε ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ τις πολιτικές λιτότητας,και την μεροληψία σας υπέρ των λαθρομεταναστών,που μόνο τα δικά τους προβλήματα σας νοιάζουν.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

  1. Κάτω τα χέρια από τον Μοναδικό Ηγέτη Κυρίαρχου Κράτους στην Ευρώπη!…. Βρωμιάρηδες Εβραιοπέοι Δεν θα σας περάσει!….. Ζήτω ο μοναδικός VIKTOR ORBAN!……….. Ο Θεός να δώσει καί σ' εμάς, στην Ελλάδα έναν τέτοιο Ηγέτη!……………..

Comments are closed.