ΘΑ ΛΕΝΕ «ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ!

ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ



Δημοσιοποιεί ο Γεωκών 
«Να μιλάτε στον κόσμο για την μετενσάρκωση, που ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. 

Θα έλθουν και θα μιλήσουν πολλοί τώρα τελευταία γι’ αυτό το θέμα, και μάλιστα θα είναι και μέσα από την εκκλησία, περισσότεροι θα είναι από την παπική εκκλησία και διάφοροι επιστήμονες και άλλοι.

Όταν θα γίνει όλος αυτός ο ντόρος με την μετενσάρκωση, πολλοί θα θέλουν να δουν στα παιδιά τους τον παππού τους, και άλλοι πολλοί όταν περάσει αυτό το κομμάτι ισχυρά ανάμεσα σας ..ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ σε εκείνον τον αντίχριστο. 
Θα πουν ότι εκείνος είναι μετενσάρκωσης του Χριστού, θα πουν επίσης “δεν βλέπετε ότι του μοιάζει; Βλέπετε πόσο έξυπνος είναι όπως ο Θεός που γνωρίζει τα πάντα”. 
Όλα αυτά θα σας τα περάσουν ως ένα ποτήρι νερό, όταν θα είσθε διψασμένοι, θα βρουν ποικίλους τρόπους για να σας πλανήσουν, κάθε ημέρα θα αλλάζουν τον τρόπο του σχεδίου, όχι όμως το σχέδιο. 
Θα σας προσεγγίσουν όσο πιο γρήγορα για να σας πλανήσουν διότι θέλουν να πιστεύετε σε ένα θεό ο οποίος δεν θα υπάρχει, αλλά θα είναι ορατός! 
Σε έναν θεό, που θα σας τα λέει “χαρτί και καλαμάρι” όλα θα τα φέρουν έτοιμα , σερβιρισμένα, ακόμα και το στόμα θα σας το ανοίξουν εκείνοι για να μην κουραστείτε! 
Θα …”ποναει” η ψυχή τους για εσάς αλλά θα έχουν λυσσασμένο πόνο, έχετε δει παιδιά μου ένα αρνί ανάμεσα στους λύκους, πως το κατασπαράζουν; Τέτοιος θα είναι ο πόνος τους απέναντι σας. 
Θα λένε “να μην πεινάσουν οι πτωχοί” και από την άλλη πλευρά όλοι θα είστε στην σειρά για ένα κομμάτι ψωμί! 







loading...

1 thought on “ΘΑ ΛΕΝΕ «ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ!

  1. ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

Comments are closed.