Ζάεφ: Είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα

Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα, τόνισε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός σε ομιλία του και πρόσθεσε: «με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της ΠΓΔΜ»

«Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα». Με την παραπάνω φράση ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, απευθυνόμενος σε πολίτες ενόψει του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, σε αντίθεση με όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας και με όσα υποστηρίζουν ότι διαφυλάχτηκαν ο Νίκος Κοτζιάς και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε με σαφήνεια ότι «είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα. Με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της ΠΓΔΜ».

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά σε «Ευρωπαϊκή Μακεδονία» και όχι Βόρεια Μακεδονία όπως προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών και πρόσθεσε ότι «μπαίνουμε στην Ευρώπη εξίσου με όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

loading...

2 thoughts on “Ζάεφ: Είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα

  1. Είστε γύφτοι, με τα δικά σας τσαντίρια και την σκοπιανή γλώσσα.

  2. Ο Ζαεφ δικαιως καυχεται για αυτα που πεττυχε,ο Τσιπρας ειναι υπερηφανος και κρυφοικανοποιημενος για αυτη την προδοσια?Νοιωθει ικανοποιμενος ο Τσιπρας και ο Κοτζιας οταν ο Ζαεφ βροντοφωναζει?μπορει ο Τσιπρας να ειναι υπερηφανος για αυτο το δωρο που εκανε στους Σκοπιανους?Εχει αναρωτηθει σαν Ηγετης των Ελληνων ποση πικρα και οργη εχει προκαλεσει στους Ελληνες?Οχι βεβαια τετοιες τυψεις μακρια απο αυτον και της κλικας του.Μισελληνες ηταν και θα ειναι και αυτο διαπιστωνεται ολο και περισσοτερο.

Comments are closed.