Θ.Φέσσας προς Α.Τσίπρα: «Αργησες, έφυγα! – Είχα κι άλλες δουλειές» – Τι λέει ο πρόεδρος του ΣΕΒ για την αποχώρησή του

Με μία πολύ σαφή και ειλικρινή τοποθέτηση ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών ξεκαθαρίζει γιατί αποχώρησε από την αίθουσα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ο πρόεδρός του, Θεόδωρος Φέσσας, από την ομιλία του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα μόλις ξεκίνησε η ομιλία του τελευταίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει εν ολίγοις, ότι ο πρωθυπουργός άργησε να ξεκινήσει την ομιλία του (όντως, άργησε, λόγω των συγκρούσεων των πολιτών με τις δυνάμεις ασφαλείας που τον εμπόδισαν να μεταβεί εγκαίρως στην αίθουσα και των δακρυγόνων που έπεφταν) και ο Θ.Φέσσας είχε «άλλες υποχρεώσεις και έπρεπε να φύγει»!

«Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετέβη στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ και για να παρακολουθήσει τις ομιλίες της τελετής έναρξης, που είχαν
προγραμματισθεί για τις 19:00 του Σαββάτου.

Για διάφορους λόγους, η έναρξη της τελετής καθυστέρησε και λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ αποχώρησε πριν τη λήξη της, ώστε να μεταβεί με την τελευταία πτήση στην Αθήνα», διευκρίνισε ο ΣΕΒ.

Για το ζήτημα ρωτήθηκε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που σχολίασε: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας» είπε αμήχανα.

Ο Θ.Φέσσας είναι γνωστό ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την πολιτική της νυν κυβέρνησης, αλλά και γενικά δεν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος κάνει συμβιβασμούς και «κούφιες» δημόσιες σχέσεις…

loading...

3 thoughts on “Θ.Φέσσας προς Α.Τσίπρα: «Αργησες, έφυγα! – Είχα κι άλλες δουλειές» – Τι λέει ο πρόεδρος του ΣΕΒ για την αποχώρησή του

  1. Αν ήταν πρωθυπουργός το τσιράκι του ο Μητσοτάκης,μια χαρά θα περίμενε μέχρι το τέλος. Αλλά δεν τον θέλουν τον Τσίπρα και του το δείχνουν.Αυτοί θέλουν να μας κυβερνήσουν δυστυχώς,που δεν διστάζουν να το λένε ξεκάθαρα και δημόσια,ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιουχοι χρειάζονται κι άλλες περικοπές των εισοδημάτων τους,για να οικονομάνε αυτοί δισεκατομμύρια.
    Ψήφισε ηλίθιε Ελληνα ΝΔ,για να πάρεις σύνταξη από ιδιωτική εταιρεια,μόνο αν έχεις λεφτά να την πληρώνεις κάθε μήνα. Δεν προσπαθώ να σε πείσω να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ,γιατί ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.Τα ίδια σκ@τ@ τα έκαναν κι αυτοί,που θα έσκιζαν τα μνημόνια σε μια νύχτα,που θα έπαιζαν το νταουλι να χορεύουν οι δανειστές,που θα καταργουσαν το ΕΝΦΙΑ,που θα,θα θα…..Προς Θεου Ελληνες,προσέξτε στις επόμενες εκλογές. Μή ξαναφέρετε τους λύκους,να φυλάνε τα προβατα.

  2. όχι άλλο νταλαρα…
    όχι άλλα τσιπροπανα…

    ΠΑΟΚ παντού!!!

  3. ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ *ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ * ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΩΝ !ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ !ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ,ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΗΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !ΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ , ΠΟΥ ΟΛΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΖΑΡΕΨΕ ΤΟ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΡΟΊΔΟ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ.

Comments are closed.