Μια όμορφη ιστορία από το Άγιο Όρος

«Κάθε φορά που νύχτωνε στον Παράδεισο, ο Άγιος Πέτρος, έκλεινε τα θυρόφυλλα και μετρούσε στα τεφτέρια του πόσοι είχανε μπει στον Παράδεισο. Ύστερα έβαζε τα ονόματά τους πλάι σε εκείνους που ήδη ήταν μέσα από καιρό και έβρισκε τον αριθμό.

Το άλλο πρωί μετρούσε πάλι τους παραδεισένιους ανθρώπους και πήγαινε να ανοίξει την πόρτα. Μα για καιρό έβλεπε τούτο το παράδοξο:

Ενώ αποβραδίς είχε μετρήσει πως αυτοί που είχαν μπει στον Παράδεισο ήταν δέκα, την άλλη μέρα μετρούσε άλλους 3 παραπάνω.

Μα πως γίνεται αυτό σκεφτόταν.

– Αποφάσισε να πάει στον αφέντη Χριστό και να Του πει αυτό που τον απασχολεί.

– Να φυλάξεις βάρδια είπε ο Χριστός και ο Άγιος έσκυψε το κεφάλι και γύρισε στο διακόνημά του.

Το ίδιο βράδυ ο Απόστολος του Θεού φύλαξε κατά την προσταγή του Χριστού και σαν ξημέρωσε είχε έτοιμη την απάντηση.

– Τον ρώτησε λοιπόν ο Κύριος, τι συμβαίνει…

– Το βράδυ… Κύριε… που κλείνει ο Παράδεισος ανεβαίνει η Μάνα Σου στα τείχη και βάζει τους ανθρώπους από εκεί».

Αυτή είναι η δύναμη της Παναγίας μας!

loading...

23 thoughts on “Μια όμορφη ιστορία από το Άγιο Όρος

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!
    ΠΟΣΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΗΠΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ?
    ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!!!

  2. Ε ετσι ειναι οι Χριστιανοι με τα παραμυθοια τους οπως τα λες Εσυ με τον Ζευ να σας σοδομιζει ολους και να κανει απογονους τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη. Τιποτα ηδονιστικες ουσιες πεολειχιες κλπ κανεις χρηση η ετσι νετος σκετος το απολαμβανεις?

  3. Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

  4. μια φορα κι ενα καιρο γεννηθηκε ο Διας σε ενα μπουρδελο το οποιο βρισκοταν καπου στη Σουηδια απο εκδιδομενη μητερα τη γνωστη πορνη της εποχης Ρεα και τον Κρονο ενα μεθυστακα ιδρυτη οικων ανοχης που γκαστρωνε τις γυναικες και ειχε βιτσιο νατρωει τα παιδια του.
    Ο Διας ομως σωθηκε αλλα του εμεινε το κουσουρι επειδη εβλεπε τη μανα του να ξενογ@ @αμιεται εγινε νταβατζης και πορνοδιαστροφικος παρολο ΘΕΟΣ δεν ειχε αφησει αδερφη αδερφο ανηψια κουμπαρους ακομα και τη μανα του να τους πηδαει και να τους γκαστρωνει
    και δεν φτανουν αυτα τα ανωμαλα που εκανε παντρευτηκε την αδερφη του την οποια ειχαν μαζι ολα τα αδερφια γκομενα .
    ειδικα ο ερμης ο καυλιαρης ο τρισμεγιστος πηδαγε τον αδερφο του το μορφεα το σερραιο το ζαγκλαρα το παππου του και τη γιαγια του που το επαιζε σε διπλο ταμπλο μια πηγαινε με τη κατσικοκερατη μια με τον πατερακη
    οσπου στο τελος ο ζαγκλαρας την τιμωρησε σκλρα την εβαλε και κατσανε μαζι σε παλουκι χοντρο για να νιωσει το ζευγαρι τον θεο ερωτα μια και ο ζαγκραρας απο τη πολλη τσικουδια του ηταν αδυνατο να συντηρισει το μπουρδελο του και ετσι τοριξε ολη μερα να στροβιλιζεται καθισμενος στο παλουκι και να γραφει του γυφταξια τις εξυπναδες

    αγγελικη

  5. ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΚΑΣΤΡΩΝΕ Ο ΔΙΑΣ;
    ΓΚΑΣΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΪΔΑΡΕΣ

    Γνωστές είναι του Δία οι μεταμορφώσεις σε κύκνο εις τους έρωτες με την Λήδα και η ιστορία της Ιούς την οποία μετάτρεψε σε λευκή αγελάδα. Στην αρχαιότητα μάλιστα αναφέρονται και απόγονοι τέτοιων διασταυρώσεων όπως η ωραιότατη Ονοσκελία (Στοβ, Ανθολογ. 37) που γεννήθηκε μετά τους έρωτες ενός Εφέσιου, υιού του Δημόστρατου με ένα γάιδαρο και ο Μινώταυρός ο υιός της γυναίκας του Μίνωα Πασιφάης μετά από έρωτες που είχε με ένα Ταύρο και η οποία επωφελήθηκε από ένα κόλπο του Δαίδαλου που την έκλεισε μέσα σε ομοίωμα ταύρου. Στην αρχαία ιστορία επίσης είναι γνωστοί οι μικτοί οργανισμοί π.χ. Κένταυροι και Σφίγγα.

    Ότι δε και στους ακόλαστους Ρωμαίους ήταν γνωστή η κτηνοβασία , δυκνείουν ουκ ολίγα χωρία συγγραφέων ιδίως των σατυρικών (Ιουβε. VI, 332, Απουλ. Μεταμ. X 249 κ.λ.π.). Στην τέχνη υπάρχει η εικόνα του Δία με την Λήδα και το σύμπλεγμα σατύρου με γίδα.

  6. Θα έβλεπες την ουσία της ιστορίας αν ήσουν χριστιανός και ειδικότερα αν έκανες πρόσφορα και σαρανταλείτουργα υπέρ αναπαύσεως των δικών σου νεκρών. Εσυ και οι οικείοι σου τη χανετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτό που λέει η ιστορία. Εμείς οι υπολοιποι που ασχολούμαστε με τα προαναφερθέντα κάνουμε την προσπάθειά μας κι ευελπιστούμε ότι από τα τείχη θα περάσουν και κάποιοι δικοί μας που τώρα δε βρίσκονται μέσα στον Παράδεισο.

    Χαιρετισμούς πολλούς από μια μεθυσμένη από το αλκοόλ της Ορθοδοξίας.

  7. ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ!! ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ….ΕΤΟΙΜΟ ΕΛΛΑΝΙΕ ΑΡΧΗΓΕ…ΞΕΚΙΝΑ….ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΧΗΓΕ?….ALFA CENTAURUS!!… ΒΖΟΥΥΥΥΝΝΝ ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕ

  8. Απ' τον Ελλάνιο Δία μόνο γλαρόσουπα θα φας.

  9. ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΨΩΡΡΑΣ GAZ

  10. 8:35 π.μ.
    Εσύ διαβάζεις, αλλά, δυστυχώς, δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.

  11. Αυτοί που λένε ότι τάχατες υπερασπίζονται τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τάσσονται εναντίον του Ορθοδόξου Βυζαντίου έχουν πλήρη άγνοια του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

    Αν γνώριζαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, πέραν αυτών που ορθώς ανέφερες ανωτέρω, θα μας παρουσίαζαν και τον κανίβαλο, τον ανθρωποφάγο θεό Κρόνο, ο οποίος έτρωγε τα παιδιά του !

  12. ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ
    ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΟΙ 20ΘΕΪΣΤΕΣ ( ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΓΑΝΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟ 12ΘΕΟ ) ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΨΩΡΡΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΨΩΡΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ & ΑΛΛΩΝ
    Πρωταγόρας: «διὰ ταύτην δὲ τὴν ἀρχὴν τοῦ συγγράμματος ἐξεβλήθη πρὸς Ἀθηναίων· καὶ τὰ βιβλία αὐτοῦ κατέκαυσαν ἐν τῇ ἀγορᾷ, ὑπὸ κήρυκι ἀναλεξάμενοι παρ' ἑκάστου τῶν κεκτημένων» [Μτφρ: Εξαιτίας της δήλωσης του Πρωταγόρα στο βιβλίο του Περί θεών ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν θεοί, οι Αθηναίοι τον έδιωξαν από την πόλη και ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ στην Αγορά, αφού πρώτα έβγαλαν κήρυκα και ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ από όσους είχαν αντίτυπα] (Πηγή: Διογένης Λαέρτιος, Φιλοσόφων βίοι, IX 52, Το αυτό λένε και οι: Φιλόστρατος, Βίοι Σοφιστών, I 10, 3˙ Ησύχιος, Ονοματολόγος˙ Σέξτος Εμπειρικός, Προς μαθηματικούς, IX 55). «Κι ο Πρωταγόρας ως γνωστόν εξορίστηκε» (Πηγές: Πλούταρχου, Νικίας, 23· Φιλόστρατος, Βίοι Σοφιστών, I 10, 3· Ησύχιος, Ονοματολόγος· Σέξτος Εμπειρικός, Προς μαθηματικούς, IX 55.)

    Αναξαγόρας: «12 Σωτίων μὲν γάρ φησιν ἐν τῇ Διαδοχῇ τῶν φιλοσόφων ὑπὸ Κλέωνος αὐτὸν ἀσεβείας κριθῆναι, διότι τὸν ἥλιον μύδρον ἔλεγε διάπυρον· ἀπολογησαμένου δὲ ὑπὲρ αὐτοῦ Περικλέους τοῦ μαθητοῦ, πέντε ταλάντοις ζημιωθῆναι καὶ φυγαδευθῆναι. Σάτυρος δ' ἐν τοῖς Βίοις (FHG iii. 163) ὑπὸ Θουκυδίδου φησὶν εἰσαχθῆναι τὴν δίκην, ἀντιπολιτευομένου τῷ Περικλεῖ· καὶ οὐ μόνον ἀσεβείας ἀλλὰ καὶ μηδισμοῦ· καὶ 13 ἀπόντα καταδικασθῆναι θανάτῳ» [Μτφρ: Ο Αναξαγόρας μηνύθηκε για ασέβεια επειδή διακήρυσσε ότι ο ήλιος είναι μια διάπυρη μεταλλική μάζα, και καταδικάστηκε σε πρόστιμο 35 ταλάντων και εξορία. Κατά άλλους καταδικάστηκε ερήμην σε θάνατο] (Πηγή: Διογένης Λαέρτιος, Φιλοσόφων Βίοι, II, 12-13 )

    «Ο Πρόδικος ο Κείος, φιλόσοφος και σοφιστής, σύγχρονος του Δημοκρίτου, μαθητής του Πρωταγόρα, πέθανε στην Αθήνα, αφού του έδωσαν να πιει κώνειο, με το αιτιολογικό ότι διέφθειρε τους νέους.» (Πηγή: Σούδας). Σχετικά πρβ. Αριστοφάνης, απ. 490:«τοῦτον τὸν ἄνδρ’ ἢ βυβλίον διέφθορεν ἢ Πρόδικος ἢ τῶν ἀδολεσχῶν εἷς γέ τις». Ο Πλάτων στο διάλογο Ερυξίας 399a λέει πως κάποτε οι Αθηναίοι έδιωξαν τον Πρόδικο από το Λύκειο, γιατί δίδασκε στους νέους πράγματα που δεν έκανε.

  13. Ο Ευριπίδης κατηγορήθηκε για ασέβεια προς την Ειδωλολατρία από τον Κλέωνα (Πηγή: Σάτυρου, Βίος Ευριπίδου, απ. 39· Αριστοτέλη, Ρητορική, 1416a· Πλούταρχου, Περί ποιημ. ακούειν, 19· Σένεκας, επιστολή 116).

    Ο Αριστοτέλης. «Ὁ δ' οὖν Ἀριστοτέλης ἐλθὼν εἰς τὰς Ἀθήνας καὶ τρία πρὸς τοῖς δέκα τῆς σχολῆς ἀφηγησάμενος ἔτη ὑπεξῆλθεν εἰς Χαλκίδα, Εὐρυμέδοντος αὐτὸν τοῦ ἱεροφάντου δίκην ἀσεβείας γραψαμένου ἢ Δημοφίλου ὥς φησι Φαβωρῖνος ἐν Παντοδαπῇ ἱστορίᾳ (FHG iii. 581), ἐπειδήπερ τὸν ὕμνον ἐποίησεν εἰς τὸν προειρημένον Ἑρμίαν, ἀλλὰ καὶ ἐπίγραμμα ἐπὶ τοῦ ἐν Δελφοῖς ἀνδριάντος τοιοῦτον (Ar. fg. 3 Diehl)·» [Μτφρ: «Ο Αριστοτέλης όταν ήλθε στην Αθήνα και δίδαξε στην σχολή…. κατάφυγε στην Χαλκίδα επειδή κατηγορήθηκε από τον Ευρυμέδοντα τον ιεροφάντη για ασέβεια, ή, σύμφωνα με τον Φαβωρίνο στην Παντοδαπή ιστορία του, από τον Δημόφιλο, επειδή συνέγραψε ύμνο εις τον [φίλο του] Ερμία, αλλά και επίγραμμα στον ανδριάντα αυτού στους Δελφούς» (Πηγή: Διογένης Λαέρτιος, V, 5).

    Ο Αισχύλος κατηγορήθηκε για ασέβεια, επειδή αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά των Μυστηρίων σε κάποιο από τα έργα του. (Πηγή: Αριστ. Ηθικά Νικομάχεια 1111a 9-10· βλ. και Αιλιανού Ποικίλη Ιστορία, 5, 19).

    Οι Επικούρειοι διώχτηκαν κακήν κακώς από τη πολυθεϊστική Ρώμη και από τους πολυθεϊστές Μεσσήνιους. (Πηγή: Αιλιανού Αποσπάσματα 39- Αθηναίος XII, 547ab)

    «Στην Κρήτη, οι Λύκτιοι έδιωξαν μερικούς από τους Επικούρειους που ήταν εκεί, και ψηφίστηκε νόμος στην τοπική διάλεκτο για αυτούς που επινόησαν την θηλυκή και αγενή και αισχρή σοφία και έχουν κηρυχθεί δημόσια εχθροί των θεών της Λύκτου. Και αν κάποιος έφτανε έχοντας θράσος και δεν έδινε καμιά σημασία σε όσα έλεγε ο νόμος, έπρεπε αυτός να δεθεί στο ζυγό κοντά στο βουλευτήριο (διοικητήριο) για είκοσι ημέρες αφού είχε αλειφθεί γυμνός με γάλα και μέλι, ώστε να γίνει δείπνο για τις μέλισσες και τις μύγες και να τον σκοτώσουν στο χρόνο που αναφέρθηκε. Κι αν αφού είχε περάσει αυτός ο χρόνος ζούσε ακόμα έπρεπε να τον ρίξουν στον γκρεμό αφού τον έντυναν με γυναικείο ένδυμα» (Πηγή: Αιλιανού Αποσπάσματα 39).

    Το 83 μ.Χ. ο Πολυθεϊστής αυτοκράτορας Δομιτιανός εξόρισε από τη Ρώμη όλους τους φιλοσόφους, μέσα στους οποίους ήταν και ο Επίκτητος (Πηγή: Γιάννη Κορδάτου, Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, εκδ. Μπουκουμάνη, σ. 469), καθώς και τους μαθηματικούς και τους αστρολόγους.

    «Η μεγάλη εποχή της ελληνικής Διανόησης ήταν επίσης μια εποχή Διωγμών – δίωξη των διανοουμένων, παρωπίδες στη σκέψη, και ακόμη κάψιμο βιβλίων» (Πηγή: E.R. Doods, Οι Έλληνες και το παράλογο, εκδ. Καρδαμίτσα, σ. 124).

  14. και τωρα για ΕΥΚΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ TRYPIDO MADDOG GLAN για σειριο

  15. ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!
    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ??
    Εσυ αλκοολικια ορθοδοξη για πες το νοημα της ιστοριας ειναι η μαντραπηδα στον παραδεισο???
    Κλασσικος λογος για να γινει καποιος Χριστιανος,ασε κουκλιτσα μου τις μαλακιες για τους αγραμματους δουλους του Κυριου σου!
    ζεις εδω με τις ανεσεις που σου προσφερει η επιστημη και οι συνανθρωποι σου,καθε φορα που σου συμβενει κατι τρεχεις στον γιατρουλη να παρεις χεσμενη το φαρμακακι σου μην και πας πιο νωρις απο΄τι θες στον παραδεισο,μια χαρα στην βολη σου με το αμαξακι σου το ρευμα σου,τα ψωνια σου,την ΤV σου,εκμεταλευσε τον κοπο τον ανθρωπων και τουσ πορους αυτης της γης,απο το Ευαγγελιο σου δεν κανεις ουτε το 10% απο αυτα που λενε οι ψυχασθενεις που τα γραψανε αλλα καταλλα Χριστιανη του κωλου!!!!
    να σε δω οταν παρεις χαμπαρι οτι ηρθες μια φορα εδω και μετα τιποτα ηρεμια και σκοταδι οπως συμβαινει σε ολα τα πραγματα στον ΚΟΣΜΟ!! εκει να σε δω μωρη κουφαλα πως θα παρεις στο κυνηγι τους βρωμιαρηδες τους μαυτοφορεμενους που σου εταξαν πιλαφια και χρυσαφι….
    αντε τωρα το κεφαλι πισω στα σκατα χωλερα του πλανητη!

  16. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ..!ΜΠΡΑΒΟ..!..ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟ ΓΡΑΨΙΜΟ.

    ΧΑΝΣ ΚΡΙΑΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ

  17. Αγγελικη η αγαμια χτυπησε εγκεφαλο τσαπου γρηγορα!!!!
    Μωρη βλαχα εχεις διαβασει για τον δικο σου ΓΙΑΧΒΕ να δεις εγκληματα κατα της ανθρωποτητας εχει κανει?
    Μωρη ανεραστη ΕΡΩΤΑ δεν λες οτι κανεις με τον μαλακα τον ανδρα σου?
    ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ των προγονων σου δεν μιλας??
    ΜΩΡΗ ΑΤΕΚΝΗ ΠΟΡΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΣ Η ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ??
    ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΙ-ΔΙΑ ΤΩΡΑ!!

  18. Ωραίο παραμυθάκι για λοβοτομημένους σανοφάγους Εβραιολάτρες!!!

  19. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ?
    ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΑΤΕ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!
    ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ?
    ΘΥΜΑΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ?
    ΘΥΜΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ?
    ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΑΤΕ ΤΑ SS?
    ΘΥΜΑΣΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ?
    ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ?
    ΘΥΜΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΨΥΧΗ?
    ΘΥΜΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ?
    ΘΥΜΑΣΕ ΑΠΑΤΡΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΘΥΜΑΣΕ…
    Αλεξάνδρος Υψηλάντης
    Μιχαήλ Σούτσος
    Ρήγας Φεραίος
    κλεφτες του Μοριά το 1805
    Κολωκοτρωνης
    Ανδρέας Λασκαράτος
    Εμμανουήλ Ροΐδης
    Κάρολος Δαρβίνος
    Γαλιλαίο Γαλιλέι

  20. παρε μου μια πιπα χαχαχαχαχα

  21. θυμασαι που κλεβατε τα 100ευρα απο τουσ παππουληδεσ στα χωρια και θα τους δινατε 20 000 χιλιαδες ευρω απο τη περιουσια τα 600 δις του σωρρα;

  22. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΧΑΝΣ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΟΒΟΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΣΟΥ Η ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΕΣ'ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΡΩΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝΤΡΟ?

  23. Ανώνυμε 17/09/2018 2:40 μ.μ

    Πού 'σαι βλαμμένο γύρε το κεφάλι σου στο πλάι να χυθεί η σούπα που έχεις μέσα.
    Και μην κλάψεις θα σου πάρω κουβαδάκι για να παίξεις στην παραλία.

Comments are closed.