Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ): Η έξοδος από τα Μνημόνια δεν σημαίνει επιστροφή στη Γη της Επαγγελίας

Παραδέχθηκε ότι «οπωσδήποτε υπάρχουν δυσκολίες στην ανάπτυξη και περιορισμοί»
Η έξοδος από τα Μνημόνια «δεν σημαίνει επιστροφή στη Γη της Επαγγελίας αλλά σε ένα πλαίσιο που υπάρχουν περισσότερα περιθώρια από αυτά που υπήρχαν σε ένα δημοσιονομικό χώρο που
δημιουργείται και αποφασίζει η κυρίαρχη ελληνική κυβέρνηση» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Παράλληλα παραδέχθηκε ότι «οπωσδήποτε υπάρχουν δυσκολίες στην ανάπτυξη και περιορισμοί».

Κληθείς να σχολιάσει την παροχολογία της κυβέρνησης υποστήριξε ότι «οι απλοί άνθρωποι λένε μακάρι να έρχονται οι παροχές και προσθέτω εγώ να είναι κοστολογημένα».

Κατά τον Γιώργο Βαρεμένο, παρά τις αποκαλύψεις των Wikileaks που έφερε στη δημοσιότητα το ΘΕΜΑ της Κυριακής, η συμφωνία των Πρεσπών «ήταν η καλύτερη δυνατή».

Όσον αφορά τις εκλογές, τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα διεξαχθούν «από τον Μάιο και πέρα».

loading...

2 thoughts on “Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ): Η έξοδος από τα Μνημόνια δεν σημαίνει επιστροφή στη Γη της Επαγγελίας

  1. GOVORI MOSKVA ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΤΟ ΡΔΙΟ ΜΟΣΧΑ ΑΑΑ ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ Ε ΒΑΡΕΜΕΝΕ? ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΚΑ BERIOSKA ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ….

  2. ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ_2019-2022=ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4. ΜΝΗΜΟΝΙΟ_3+ΜΝΗΜΟΝΙΟ_4 ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΠΕΙΤΕ & ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ.

Comments are closed.