«ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ»

O ΓEΡONTΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ…


Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι και σήμερα δεν…

είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.

«Από Βασιλείς περιμένουν την σωτηρία τους (οι Εβραίοι) και μέσα από παραλήρημα γραφών από προφήτες και ψευδοπροφήτες, πήραν και έφτιαξαν ένα ευαγγέλιο δικό τους, οι εβραίοι, το ταλμούδ.
Και μέσω αυτού λένε ότι περιμένουν τον βασιλέα …
Σας έβαλα σε αυτόν τον δρόμο παιδιά μου, σε αυτήν την κατεύθυνση για να σας μιλήσω για κάτι που δεν έχετε ακούσει έως τώρα.
Παίρνοντας (οι Εβραίοι) από προφητείες των προφητών Του Θεού, κομμάτια και βάζοντας και τους βασιλείς τους, εκχώρησαν στο μυαλό τους ότι είναι ο επιλεγμένος λαός.
Επιλεγμένος λαός για Τον ΘΕΟ είναι εκείνος που τοποθετείται σε τόπους ιερούς και πιστούς προς την Ουράνια καταληξιν.
Τι εννοώ με αυτά παιδιά μου; Εννοώ ότι από όλα τα έθνη της Γης , Ο Θεός επέλεξε βασιλείς και προφήτες.
Αλλά τους πιο πολλούς τους επέλεξε εις την Γή αυτήν (στα Ιεροσόλυμα) διότι κάπου έπρεπε να γεννηθούν, όμως δεν τους έδειξε ποιους να προστατεύουν.
Ο Θεός δεν έχει χαϊδεμένα παιδιά, πρέπει να καταλάβετε ότι Ο Θεός έχει σεβαστούς Πιστούς, όταν τον Πατέρα σου τον διώχνεις από το σπίτι, παύεις να είσαι ο εκλεκτός.
Επίσης όταν το βασιλέα τον αντικαθιστάς με γήινους βασιλείς, τα πόδια μόνο γη παίρνουν και από την σκόνη που βγαίνει τυφλώνεται η ψυχή.
Και όταν τα λόγια Του Θεού τα μπερδεύεις και βάζεις μέσα και άλλα λόγια τα οποία δεν είναι Του Θεού αυτό παύει να είναι ευαγγέλιο (καλή αγγελία ) αλλά υπάρχει το όνομα που ήδη το γράφουν “ταλμουδ”
Όταν θα μπορέσετε να μεταφράσετε την λέξη “ταλμουδ” θα δείτε τι σημαίνει.
Σημαίνει εναντίον Του Θεού, διότι εκεί είναι η σκόνη που τυφλώνει την ψυχή, επειδή μέσα σε αυτό βρίσκεται όλη η ψευδοπροφητεία προς Τον Θεό.
Όταν ξεχνάς την πραγματική ευσπλαχνία Του Θεού και την κάλυψη του, παύεις να είσαι ο εκλεκτός διότι όλα τα παιδιά Του Θεού είναι εκλεκτοί!






loading...