Παππάς: «Τώρα είναι η ώρα να πληρώσουν τα κανάλια τις άδειες»

Στην τελική φάση φτάνει η οριστικοποίηση του καταλόγου των αδειοδοτούμενων τηλεοπτικών σταθμών.Οπως ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την τηλεοπτική κάλυψη των περιοχών (οι οποίες δεν έχουν σήμα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών) αύριο θα συνεδριάσει το ΕΣΡ για την επικύρωση του τελικού καταλόγου οσων έχουν πάρει άδεια ώστε αμέσως μετά να καταβάλουν και το τίμημα αυτών των αδειών.

Ο κ. Παππάς, απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών είπε ότι θα προσκομίσει στην Βουλή τα στοιχεία από την ΑΑΔΕ για τα ποσά που έχουν πληρώσει μέχρι τώρα οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί για τον φόρο διαφήμισης.

“Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν πληρώσει 150 εκ. από τον φόρο διαφήμισης” από τις αρχές του 2015. “Είναι φόρος ψηφισμένος το 2010 και ποτέ δεν υπογράφηκαν από τους υπουργούς οι καταλογισμοί με αποτέλεσμα να έχουμε έναν ψηφισμένο φόρο και καθόλου έσοδα.

Ευελπιστούμε όλοι μας να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών να έχουμε και το ακριβές νούμερο καταβολής από του σταθμούς για τον φόρο διαφήμισης” ζητήσουμε”.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! ΣΕ ΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ''ΑΛΛΟΙ'' ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΑΓΑΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΑΙΝΤΕ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΥΤΑ ΦΑΝΗΚΑΤΕ. ΟΥΥΥΣΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...