Σαμαράς: Η Μακεδονία ούτε χαρίζεται, ούτε ξεπουλιέται – ΒΙΝΤΕΟ

Αισιόδοξος για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στο Ιωάννης Βελλίδης για να παρακολουθήσει την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Από εδώ, από τη Μακεδονία μας που δεν χαρίζεται, ούτε ξεπουλιέται, πάμε για τη μεγάλη νίκη», υποστήριξε.

loading...

11 thoughts on “Σαμαράς: Η Μακεδονία ούτε χαρίζεται, ούτε ξεπουλιέται – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Σωστά,εσύ ξεπουλήσες τη Βόρεια Ήπειρο σαν υπεξ του Μητσοτακη

  2. Άσε τα σάπια γερό, ακόμα το ΕΝΦΙΑ να το καταργήσετε, Προσωρινό μέτρο είπες μπαροφογερε

  3. Μη σου πω τι να το κάνεις το δαχτυλο

  4. Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018
    Για την Τουρκία είμαστε …αμελητέα χώρα. Έχει πάρει κάτω από το τραπέζι αυτό που θέλει.

    Άσχημα μαντάτα κομίζει ο στενός σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν και διευθυντής της φιλοερντογανικής εφημερίδας Yeni Safak, Ιμπραχήμ Καραγκιούλ. ‘Έχουμε μπροστά στα μάτια μας τις πολεμικές προετοιμασίες για μια μάχη στην Α.Μεσόγειο με διακύβευμα τους υδρογονάνθρακες”, τονίζει ο ίδιος.
    «Για αυτό και η ύπαρξη της «τουρκικής δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» (ΤΔΒΚ) μας δίνει ένα ρόλο που θα σώσει την σημερινή Τουρκία. Τα γεωπολιτικά κέρδη της επιχείρησης Ειρήνης του 1974 ( εισβολή Κύπρο) μόλις αναδύονται», γράφει σήμερα ο στενός συνεργάτης του Τούρκου προέδρου .Για αυτόν το λόγο έχουμε την μόνιμη παρουσία τουρκικού στολίσκου, χερσαίων δυνάμεων, ενώ δίπλα έχουμε την γνωστή πολεμική αεροπορική βάση της Ατάλλειας, με δεκάδες τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.
    Σ.Σ (Αν υποθέσουμε ότι ο Ερντογάν έχει ηλεκτρομαγνητικούς πυραύλους που θα τυφλώνουν τα ραντάρ των εχθρών του ή πυραύλους με άλλου είδους stealth ιδιότητες, τότε το παιγνίδι στη Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο θα είναι τελειωμένο. Στέλνεις π.χ. ένα πύραυλο που μεταφέρει ηλεκτρομαγνητική βόμβα (στη κοιλιά), τυφλώνεις τα ραντάρ του αντιπάλου και ταυτόχρονα προκαλείς έκρηξη με την γόμωση που μεταφέρει (συμβατική ή πυρηνική). Αν ο Ερντογάν στήσει βάσεις απέναντι από το Ισραήλ, στη Βόρεια Κύπρο. Θα στείλει κόσμο. Τι να κάνει ένα Ισραηλινό Dome απέναντι σε μια βροχή ηλεκτρομαγνητικών τέτοιων πυραύλων.)
    Ο Τούρκος αρχισυντάκτης της Yeni Safak , στην ουσία μας προειδοποιεί για το προφανές που εκτυλίσσεται από Αμερικανούς και Ρώσους και έχει ως έπαθλο την πιο πλούσια περιοχή του πλανήτη σε «ενέργεια».
    Αυτή την κατάσταση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί ο Ερντογάν για να βάλει ” χέρι” στην κυπριακή ΑΟΖ.
    Όπως δείχνουν πλέον τα πράγματα, εισερχόμαστε σε μια κατάσταση κατά την οποία θα έχουμε σίγουρα ντε φάκτο εξελίξεις με τους Τούρκους, είτε στο Αιγαίο, είτε στο θέμα της Κύπρου, καθώς και εκεί αναμένονται τουρκικές κινήσεις.
    Για αυτό μας επιβεβαιώνει ο ίδιος ο σύμβουλος του Ερντογάν με το σημερινό άρθρο του, προμηνύοντας εξελίξεις άκρως επικίνδυνες στην περιοχή αυτή, ενώ μας προϊδεάζει για επικείμενες τουρκικές κινήσεις.
    Συγκεκριμένα ο ίδιος στην ουσία μας λέει ότι χωρίς πιστοποιημένη ενεργειακή επάρκεια η Τουρκία χάνεται ολοκληρωτικά. Ο ίδιος αναφέρει : «Σε μια εποχή που εστιάζουμε στην κατάληψη από τον συριακό στρατό της πόλης Ιντλίμπ, η μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας πρόκειται να ξεσπάσει στην Ανατολική Μεσόγειο. Η διένεξη για την Ιντλίμπ αρχίζει τώρα να μεταστρέφεται από ένα καθαρά θέμα της Συρίας σε ένα θέμα της Ανατολικής Μεσογείου.
    Ο πόλεμος της Συρίας αρχίζει να μετατρέπεται από τοπικό ζήτημα σε μια μεγάλη αναμέτρηση στην Ανατολική Μεσόγειο. Η μοίρα της πόλης αυτής, συνδυάζεται με τον «διάδρομο» που προσπαθεί να εδραιωθεί από τις ΗΠΑ στη Βόρεια Συρία, καθιστώντας την Ανατολική Μεσόγειο το διακύβευμα της όλης διαδικασίας.
    ( Ο αγώνας σε παγκόσμια κλίμακα για τη διάθεση των αποθεμάτων φυσικού αερίου που αποτιμάται σε τρισεκατομμύρια δολάρια πλησιάζει βήμα προς βήμα σε μια μεγάλη σύρραξη εάν δεν υπάρξει «δίκαιη μοιρασιά»).
    Όλες οι χώρες του κόσμου και οι στόλοι τους συγκεντρώνονται στις συριακές ακτές και στο νότο της Τουρκίας με αεροπλανοφόρα, πολεμικά πλοία, υποβρύχια, ενώ κράτη και εταιρείες ενέργειας εποφθαλμιούν αυτόν τον τεράστιο πλούτο.
    ( Ίσως αυτό που θα λάβει χώρα εκεί κάτω, θα είναι μεγαλύτερο από την εισβολή του Ιράκ, και το πόλεμο στην Συρία και είναι ανησυχητικό για την Τουρκία που θέλει μερίδιο και ρόλο).
    Η μεγάλη επίθεση που έλαβε χώρα στις 15 Ιουλίου 2016 στο καθεστώς Ερντογαν , με στόχο την καταστροφή της Τουρκίας, αποτελεί μέρος των εξελίξεων που δρομολογούνται από τις ΗΠΑ.
    Τονίζεται επίσης, ότι Τουρκία και Πακιστάν, απομακρύνθηκαν από τον Δυτικό άξονα για πρώτη φορά στην ιστορία τους, επειδή ακριβώς είχαν εντοπίσει αυτόν τον κίνδυνο, που αφορούσε το αμερικανικό σχέδιο .

  5. Όλα όμως τα εγγενή στοιχεία ενεργοποιήθηκαν τότε, για να αποτραπεί ακριβώς η μετατόπιση των χωρών αυτών από τον άξονα αυτό, ιδιαίτερα διότι κάποιοι επιθυμούσαν να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της Τουρκίας.
    Η οργάνωση (FETÖ) και το PKK ήταν μέρος του σχεδίου αυτού, ενώ υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν και άλλοι.
    Κάθε περιοχή μεταξύ του Περσικού Κόλπου, της Ερυθράς Θάλασσας και της Ανατολικής Μεσογείου περιλαμβάνεται σε αυτό το μεγάλο αμερικανικό σχέδιο.
    Όλοι, ΗΠΑ, Ευρώπη και ασιατικές χώρες βρίσκονται στην περιοχή αυτή για έναν σημαντικό έπαθλο, την Α. Μεσόγειο.
    Γίνονται συνεχώς προετοιμασίες για έναν μεγάλο πόλεμο στην περιοχή .
    Αυτό όμως που μας δίνει η ύπαρξη της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου” (ΤΔΒΚ) αφορά ένα ρόλο που θα σώσει την σημερινή Τουρκία. Τα γεωπολιτικά κέρδη της επιχείρησης Ειρήνης του 1974 ( εισβολή στην Κύπρο-Αττίλας) μόλις αναδύονται.
    Η Τουρκία είναι πλέον μια χώρα με υψηλό ποσοστό επιρροής, ενώ η αποτρεπτική δύναμή της είναι επίσης εξαιρετική . Το πιο σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά, η πολιτική ελίτ της Τουρκίας είναι τόσο ισχυρή, ενώ η περιφερειακή της προοπτική είναι πολύ σημαντική .
    Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας αυτήν την τεράστια περιοχή που αφορά το αμερικανικό σχέδιο και να λάβουμε πολύ εκτεταμένα μέτρα, να κάνουμε μεγάλες προετοιμασίες και να αναλάβουμε δράση .Η εστίαση σε κάθε πρόβλημα μεμονωμένα θα μας παγιδεύσει σε δύσκολες συνέπειες.
    Ορισμένες ομάδες στην Τουρκία προσπαθούν επιμελώς να παγιδεύσουν τη χώρα μας σε περιορισμένους χώρους. Η μεγαλύτερη παρεξήγηση και προδοσία αυτών των ομάδων βρίσκεται ακριβώς εδώ¨, καταλήγει ο ίδιος ο Τούρκος αρχισυντάκτης .
    Πρόκειται σαφώς για εξελίξεις στην Α.Μεσόγειο τις οποίες όπως φαίνεται γνωρίζουν οι Τούρκοι πολύ καλά , ειδικά λόγω των σχέσεων με την Ρωσία.

    «Σκεπάζουν» το Καστελόριζο με νέα Navtex οι Τούρκοι: Ασκήσεις με πραγματικά πυρά στη Ρόδο

    Την Πέμπτη έγιναν 43 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έγινε παραβίαση και από εκπαιδευτικό Τ-38.
    Την Παρασκευή, δύο σχηματισμοί αποτελούμενοι από συνολικά τέσσερα F-16, καθώς και μεμονωμένα ένα CN-235, προέβησαν σε τρεις παραβάσεις του FIR Αθήνας και σε δεκαεπτά παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Δύο από τα αεροσκάφη ήταν οπλισμένα. Καθημερινές είναι οι αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο όπως και η «μάχη των ψαράδων». Συχνά – πυκνά έλληνες αλιείς καταγγέλλουν παρενόχληση από τούρκους ψαράδες ή και από το Λιμενικό. Τους απειλούν, τους σχίζουν τα δίκτυα, επιδεικνύουν όπλα, κι όλα αυτά σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

    http://ixnos.blogspot.com/

  6. ΕΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ? ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΨΗΛΑ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΕΤΣΙ?

  7. ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΝΔ?ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΑΜΑΡΑ?ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΔΗ Η ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ?

  8. στ΄αρχιδια μας και μας

    Αντωνης Σαμαρας

  9. Η Μακεδονία Ούτε Χαρίζεται, Ούτε Ξεπουλιέται είπε ο γκαβός, πατήρ του αντιγραφέα υιού του στο κολλέγιο, στον αλογατάκια να το πεί στη θεούσα για να το πεί στον παναθηναϊκάκια …

    όξω ρε αμερικανοτσολιάδες πατριδοπώλες!

  10. εαμ-ελας κι

    Αντωνης Σαμαρας

  11. ΑΔΩΝΙΣ:ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
    ΑΔΩΝΙΣ:Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!
    Τι ελεγε ο Αδωνιs για τον Σαμαρα στιs 17-06-2011;
    Αδωνιs Γεωργιαδηs << Eπι Καραμανλη η υψηλοτερη δαπανη φαρμακων-Ευτυχωs ηρθε η Τροικα >>
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ….
    fonaklas.blogspot.gr/2017/07/blog-post_2.html
    Μαρτινηs:Ο Γεωργιαδηs διορισε με…"εντολη Σαμαρα"τη γυναικα του Σαλλα στο ΔΣ του Ντυναν!
    fonaklas.blogspot.gr/2017/06/blog-post_213.html
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ:Αγνοουνται οι Γιαλαντζι Πατριωτεs τηs Πολιτικηs Ανοιξηs και του ΛΑΟΣ!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/01/12/μακεδονικο-αγνοουνται-οι-γιαλαντζι-π/

Comments are closed.