ΣΥΡΙΖΑ για Παύλο Φύσσα: Η στάση ζωής του αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά

Στην επέτειο θανάτου του Παύλου Φύσσα αναφέρεται ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία “πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από την πιο στυγνή εγκληματική ενέργεια της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, τη δολοφονία του αντιφασίστα ακτιβιστή Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Η μνήμη του Παύλου παραμένει ζωντανή, η στάση ζωής του αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά. Η μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις των ημερών αποτελεί δημοκρατικό καθήκον”.

Όπως, επιπλέον, επισημαίνεται: “Τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας από τη δίκη της Χ.Α, είναι σοκαριστικά. Η καταδίκη των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής αποτελεί αναγκαίο βήμα για την οριστική επιστροφή τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Δεν φτάνει όμως αυτό. Ο αγώνας ενάντια στη φασιστική απειλή, στον οποίο είχε στρατευθεί ολόψυχα ο νεαρός καλλιτέχνης, πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκής και πολύμορφος”.

loading...

12 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ για Παύλο Φύσσα: Η στάση ζωής του αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά

  1. ΚΙ ΑΦΟΥ, ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ (;;;) (ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ..) ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2016;;;

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ;

    Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ:

    ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΗ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ"….

  2. Ο Θεός να φυλάει την νέα μας γενιά από τέτοια παραδείγματα!!!……………. …Ε.

  3. Παράδειγμα για όλους τους νέους ή για κάποιους νέους; ; ;

  4. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι στίχοι.

  5. ΦΙΛΕ 9:59 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ Ή ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΓΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;;;; (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  6. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΕΡΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.

  7. Δηλαδή, σύμφωνα με όσα λες, δεν βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι αριστεροδεξιοί της μεταπολίτευσης.
    Δεν παρακολούθησα τη δίκη.

  8. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΥΣΣΑΣ
    Θα ήθελα όσοι τον χαρακτηρίζουν "τροβαδούρο της ειρήνης" να μπουν στον κόπο να κάνουν μια ανάλυση της ποιητικής του, όπως κάναμε στο σχολείο, για να δούμε πώς την εννοούσε την ειρήνη ο ποιητής εν μέσω κατουρημένου ανθρώπινου κιμά, εντέρων και χυμένων μυαλών…
    Αυτοί αναφέρονται στην εσωτερική του πολιτική:

    "Πουτάνας γέννα, καλά κατάλαβες αυτό είναι για σένα. Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα; Γαμιέται κάθε είδους φασίστας, μαλάκα και πάμε γι' άλλα. Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους."

    Κι αυτοί στην εξωτερική:

    "Άγκελα θα 'θελα, μία μέρα σε ένα ρετιρέ, να σε γαμήσω, ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ' τα μαλλιά και ξαφνικά, στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά. Άγκελα, μάθε το, πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία χυμένη έτσι στο κράσπεδο, θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου, να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο…"

    Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με το δολοφόνο του.
    Η μόνη διαφορά ήταν ότι εκείνος κρατούσε το μαχαίρι.

    ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α.:

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 130 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, Κ Α Ν Ε Ν Α ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.

    Ο Υ Τ Ε Ε Ν Α!!!

  9. Τα πρότυπα της παγκοσμιοποίησης.

Comments are closed.