Πάνο έκανες την δουλειά σου, ξεπούλησες την Μακεδονία μέσω του Ανθέλληνα που στηρίζεις κ τώρα ενας ένας πηδάνε απο το καράβι.

Ελα τελειωσαν τα κομματα τριχες..ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ κ.λπ να μας γινει μαθημα..Αυτοι ολοι εκμεταλευτηκαν καταστασεις τα κονομησαν για μια 4 ετια ( απο που θα ειχαν
τετοιο παχυλοτατο μισθο +οι υπολοιπες παροχες) και τελος. Δεν κατηγορω αυτους που τους ψηφισαν ετσι;.Αλλα αποδειχθηκαν φουσκα..και ενα μαθημα για αυτο που λεμε ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ..η απολυτη μακακια..Προσωπικα θα ψηφισω Ν.Δ για να παρει αυτοδυναμια..και θα κριθει και αυτη ..Τα υπολοιπα ειναι να γραφουμε κανενα σχολιο εδω στο ιντερνετ να περνα η ωρα..Εκτος φυσικα απο τα συριζοτρολ που αμοιβονται να λενε ανοησιες λες και θα τους πιστεψει κανεις Ο ΣΑΝΟΣ τελειωσε.

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Πάνο έκανες την δουλειά σου, ξεπούλησες την Μακεδονία μέσω του Ανθέλληνα που στηρίζεις κ τώρα ενας ένας πηδάνε απο το καράβι.

  1. Όχι ρε την βορεια Μακεδονία την αναγνώρισε η νδ το 1876. Τώρα ηταν τυπικο το θεμα .ηρθαν τυπικα και οι μουφτιδες. Τυπικο και το αλβανικο. Τυπικο και το κυπριακο αν προλαβουμε..αλλα… ολοι ιδιοι ειναι κι ας τους ρίξανε γι αυτά …καταλα Ε το έχεις να κάνεις με έναν λαό εφιαλτών που προδίδουν και μετά το παίζουν και μάγκες ότι όλοι τα κάναμε….Όχι ρε ρε είστε προδότες όσοι αφήσατε με κάθε δικαιολογία να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια

  2. πάνο Καμμένο 2 μνημόνια έφερες και ψήφισες, ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, είσαι ακόμα εδώ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΚΑΙ (ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ 2018-2021) + ΚΟΦΤΗΣ ΔΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ" = ΜΗΝΜΟΝΙΟ 4. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

Comments are closed.