Αρχισε η Κινηματογράφηση Σκηνοθετημένης Επίθεσης Χημικών στο Ιντλίμπ. Ανακοίνωσε το Ρωσικό Υπουργείου Αμύνης.

Τρομοκράτες και «Λευκά Κράνη» συναντήθηκαν στο Ιντλίμπ για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας της ψευδούς χημικής επίθεσης από συριακές κυβερνητικές δυνάμεις.

Ταινία με κινηματογραφημένες σκηνές, που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη ότι η κυβέρνηση της Συρίας πραγματοποίησε επίθεση με χημικά όπλα στο Ιντλίμπ πρόκειται να παραδοθεί ως αργά σήμερα Τρίτη σε διεθνείς τηλεοπτικούς σταθμούς, αναφέρουν ρωσικές στρατιωτικές αρχές.

Αρκετά μεσανατολικά και αμερικανικά ειδησεογραφικά τηλεοπτικά δίκτυα έχουν αποσταλεί στο Ζισρ αλ- Σουγκούρ, στη επαρχία του Ιντλίμπ, για να γυρίσουν τις σκηνοθετημένες σκηνές που απαιτούνται για την προβοκάτσια, ανέφερε ανακοίνωση του Ρωσικού Κέντρου για την Συριακή Συμφιλίωση.

«Όλη η ταινία της σκηνοθετημένης προβοκάτσιας στο Ζισρ αλ Σουγκούρ πρόκειται να παραδοθεί στα στούντιο ειδήσεων των τηλεοπτικών δικτύων, που θα την μεταδώσουν μετά την δημοσίευσή της είδησης σε κοινωνικά μέσα επικοινωνίας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Επιπλέον ανέφερε ότι ισλαμιστική τρομοκρατική ομάδα εφοδιάστηκε με δύο μπιτόνια «χημικού με βάση την χλωρίνη» για τις ανάγκες της επιχείρησης.

Οι ρωσικές στρατιωτικές αρχές δήλωσαν ότι η σκηνοθετημένη κινηματογραφική απεικόνιση θα περιλαμβάνει σκηνές με τους γνωστούς τύπους ως Λευκά Κράνη να παρέχουν πρώτες βοήθειες σε υποτιθέμενα θύματα μιας δήθεν κυβερνητικής επίθεσης με βόμβες-βαρελιού με δραστική χημική ουσία.

Φωτο. Αρχείου: Συνέπειες σκηνοθετημένης επίθεσης με χημικά στην Ανατολική Γκούτα, τον Απρίλιο του 2018, με τα Λευκά Κράνη και τότε επί σκηνής.

Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει κατ’ επανάληψιν ότι προετοιμάζεται μια σκηνοθετημένη επίθεση ψευδούς σημαίας με χημικά στο Ιντλίμπ, για να δώσει στις ΗΠΑ και στους συμμάχους τους το πρόσχημα να επιτεθούν στις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις. Κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν απειλήσει την συριακή κυβέρνηση με αντίποινα εάν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στο Ιντλίμπ και μάλιστα αποδίδοντας προκαταβολικά σε αυτήν την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση χημικών όπλων.

Απόδοση: Μιχ. Στυλιανού

loading...