Μην νομίζεις ότι πολεμάς τον ναζισμό και τον φασισμό με το να επικροτείς ή έστω να ανέχεσαι αυτόν τον ισλαμικό εποικισμό!


Από τα παλιά ακόμη χρόνια, όπου το Ισλάμ έφτανε -έστω και με αργούς ρυθμούς- το 16% του πληθυσμού μιας περιοχής ή χώρας, επικρατούσε. Και αυτό έχει αποδειχθεί μαθηματικά και όχι υποθέτοντας. Τα ιστορικά στοιχεία μιλάνε μόνα τους.Στην Ελλάδα μάλιστα έχουμε περίπου 20% μουσουλμάνους, και όλο και πληθαίνουν με την λαθρομετανάστευση.
Και υπάρχουν Έλληνες, που ακόμα θεωρούν υπερβολές τις όποιες ανησυχίες της ανοργάνωτης πλειονότητας που αντιδρά και θέλει να σταματήσει αυτή η λαθρομετανάστευση, που πλέον μετατράπηκε σε εποικισμό κανονικό. Δεν είναι καλοσύνη αυτή η στάση της ανεκτικότητας, αλλά έγκλημα κατά της ελευθερίας και της ανθρωπότητας.  Μην νομίζεις ότι πολεμάς τον ναζισμό και τον φασισμό με το να επικροτείς ή έστω να ανέχεσαι αυτόν τον ισλαμικό εποικισμό! Αυτοί που υποβοηθάς είναι οι φασίστες και με την βούλα και μάλιστα χειρότεροι από αυτούς που έζησες ως Ευρωπαίος. Και αφήστε αυτή την καραμέλα ότι "δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ίδιοι". Το να σε κατακτήσουν, είναι στην φύση τους. Αυτά μαθαίνουν με το που γεννιούνται. Δεν λέμε ότι όλοι είναι κακοί ως άνθρωποι. Αυτοί καλό πιστεύουν ότι κάνουν προσπαθώντας να σε ισλαμοποιήσουν και μάλιστα σου το λένε κιόλας ξεκάθαρα. "Δεν θέλουμε Δημοκρατία αλλά σαρία" βροντοφωνάζουν χωρίς υπεκφυγές. Το δέχεστε αβίαστα εσείς αυτό;!

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια :