Το ότι δε μας τα λεν τα κανάλια δε πάει να πει δε τα ξέρουμε

Το οτι δε μας τα λεν τα καναλια δε παει να πει δε τα ξερουμε .. εκατον εικοσι δισεκατομυρια ευρω σε εξι ετη κυβερνησης αυξησε το δημοσιο χρεος ο Κ. Καραμανλης ( πειτε φταιει το πετρελαιο , το ιραν , η μαγια η μελλισα , οτι θετε ) ειναι ενοχος για την πτωχευση της χωρας !!!!!
Αυτα πληρωνετε σημερα .. αν το καταλαβατε .. αυτα δεν ειναι ψευτικα και αερας κοπανιστος σαν τα 200 – 100 του ΣΥΡΙΖΑ ειναι αληθινα ευρω .. πως καταφερε να πτωχευσει τι χωρα ο Καραμανλης ? CFI ! ολυμπιακοι ! Φαρμακευτικη δαπανη εν ετη 2009 5 δις απο 2,5 δις που παρελαβε ψαχτε δειτε και του 2007 – 2005 τα ιδια ! Και παροχες στον κομματικο στρατο .. ρουσφετια διορισμοι .. επιδοτησεις .. χρημα .. και κραυγες .. παρτυ σε καθε υπουργειο .. 120 δις το χρεος εφτασε τα 300 ηρθε ο Παπανδρεου και σας εβαλε στα μνημονια .. οσο για το Σαμαρα ειναι ο πιο αποτυχημενος στα οικονομικα πρωθυπουργος ολων των εποχων .. αν αναλογιστειτε περικοπες και το οτι μετα παπαδημου αυξησε το δημοσιο χρεος 17 δισεκατομυρια ευρω σε χρονο ρεκορ .. που πηγαν τα λεφτα των περικοπων ? Οι συνταξεις διαλυθηκαν , εως και τα δωρα στο δημοσιο , ενφια , συκα μυκα , και το κυριοτερο απειρες περικοπες στον ιδιωτικο τομεα .. συγνωμη αλλα εχουνε τα μουτρα να κυκλοφορουνε με το μετωπο ψηλα αυτοι οι δυο ? ? ? ? Ο Μητσοτακης μπηκε στη βουλη και τι χρονια που μπηκε καθυσυζε η Ελληνικη οικονομια , μπροσταρης με καραμανλη , μπροσταρης με Σαμαρα ο Μητσοτακης .. αυτος που σας διελυσε προχτες θα σας σωσει σημερα … αυτος που σας πτωχευσε .. που σας τραβηξε το σωληνακι στην εντατικη προχτες .. θα σας αναστησει .. καλυτερα η Ντορα να εβγαινε θα ψοφησουμε που θα ψοφησουμε τουλαχιστον να ειχαμε ενα λεγειν .. κι εναν ευγενικο αερα .. περικοπη ο Μητσοτακης 30% σε ολους τους μισθους στον ιδιωτικο τομεα .. και ουδης μιλαει !!!!!!!!!!!!! 120 δις ο Σαμαρας φεσι και ουδης μιλαει !!!!!!!! ε καποια στιγμη πρεπει να τα πουμε .. και δεν ειναι οτι τα δε τα λεν τα παραποιουν κιολας πια αναπτυξη εφερε ο Σαμαρας και πιο πλεονασμα .. ? θα μας τρελανετε ?

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Το ότι δε μας τα λεν τα κανάλια δε πάει να πει δε τα ξέρουμε

  1. AYTO ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ -7,5 ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ +0,5 ΒΡΩΜΙΑΡΗ ,,,ΘΥΜΑΣΑΙ. ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ ΤΟ 2011 ΘΥΜΑΣΕ ,,ΣΚΑΤΙΑΡΗ…ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

  2. Μουγγα στη στρουγγα αυτος και ολη η νουδουλα οταν ξεπουλησαν οι εφιαλτες τη Μακεδονια.Τολμησαν μονο να ψυθιρισουν οτι δεν θα ψηφισουν την προδοσια οταν θα ρθει στη βουλη.Το κακο ηδη εγινε,ειστε υπολογοι μαζι με τους προδοτες γιατι σιωπησατε δειλα δειγματα πολιτικων νανων,ντροπη της Ελλαδας!

  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙ -ΣΚΟΠΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ..ΕΛΕΟΣ ΖΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΝΔ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΜΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ..ΖΩΟ Ε ΖΩΟ

  4. Αντε ρε συριζαικα καθαρματα που τολματε να μιλατε για τον Καραμανλη.δηθεν αυξησε το χρεος ο Κ., τοσα χρονια το ΠΑΣΟΚ κατασπαραζε τα φραγκα,ο Γιωργάκης εβαλε την Ελλαδα στο ΔΝΤ,ο συριζα κατεστρεψε τα παντα και μιλατε ακομη,αληταραδες.

  5. χαχαχαχαχαχαχα πρρρρρ κλαςςς πρδδδδ φλαπ μπουμμ πουφφφφφφ

  6. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ : "ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ ….". ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ (ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ), ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  7. ενα γουρουνοπουλο με μια πιατελα τζατζικι και ενα ταψι τηγανητες πατατες για τον Καραμαν Αλη

Comments are closed.