Ο εμφύλιος δεν σας δίδαξε . Η Σαρία δεν σας δίδαξε . Οι μολότοφ δεν σας δίδαξαν . Οι δεκάδες νεκροί από Αριστερό χέρι δεν σας δίδαξαν . Θα σας διδάξει η ΠΕΙΝΑ.

Αλλα 4 χρόνια Αριστερά χρειάζονται…
Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος , όσο ακόμη τα ΑΤΜ βγάζουν σύνταξεις κι επιδόματα σε ευρώ , να μην έχει γίνει πλήρως αντιληπτό το τι εστι Αριστερά . Πιστεύω άλλη μια τετραετία θα βοηθήσει ώστε να
εμπλουτιστεί η δίαιτα των κατοίκων με λούπινα και χόρτα . Όταν φτάσουν να μας απωθούν οι Αλβανοί στα σύνορα (αυτοί έχουν ευτυχώς ) , όταν οι κόρες των ΔΕΚΟτζηδων θα πεινάσουν , τότε μόνο θα πέσει η Αριστερά (και θα απαγορευτούν τα σύμβολα της δια νόμου). Ο εμφύλιος δεν σας δίδαξε . Η Σαρία δεν σας δίδαξε . Οι μολότοφ δεν σας δίδαξαν . Οι δεκάδες νεκροί από Αριστερό χέρι δεν σας δίδαξαν . Θα σας διδάξει η ΠΕΙΝΑ.

αναγνωστης

loading...

6 thoughts on “Ο εμφύλιος δεν σας δίδαξε . Η Σαρία δεν σας δίδαξε . Οι μολότοφ δεν σας δίδαξαν . Οι δεκάδες νεκροί από Αριστερό χέρι δεν σας δίδαξαν . Θα σας διδάξει η ΠΕΙΝΑ.

  1. ο συριζας δεν κανει τιποτα περισσοτερο απ'αυτα που θα'καναν ολα τα υποταγμενα
    στους εβραιομασονους κομματα του κοινοβουλιου οπως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κ.τ.λ.

  2. Ακριβώς, η μόνη τους διάφορα είναι ότι έταξαν παπάδες με πατραχήλια
    και όταν πήραν την εξουσεία, είπαν στον λαό, πάρτε τα αρχίδια μας τώρα

  3. στον 1.30 μμ. είσαι πολύ ηλίθιος, τη καταστροφή την έφεραν οι δικοί σου που κυβερνούσαν από το 1821 μέχρι προχθές,αυτοί είναι που έχουν τα δις στις Ελβετικές Τράπεζες, Ο
    μάλλον αριστεροί , απλά ξεπουλάνε τη χώρα για να πληρώσουν τα Χρέη των δικών σου, κατάλαβες μεγαλόστομε;
    Όσο για το γιατί έγινε ο Εμφύλιος, διάβασε λίγη ιστορία και για τα κατορθώματα των δικών σου, όταν υπηρετούσαν με τη ψυχή τους, τους Γερμανούς,

  4. Μικρο το άρθρο σου αλλά πολύ καλό !!! Βγάζει μια αγανάκτηση που αντιπροσωπεύει σχεδόν όλους τους Ελληνες !! Πρέπει να κάνουμε αυτογνωσία !!!! Πολλά ΜΜΕ παραπλανούν τον λαό , αλλά φίλοι μου δεν υπάρχει και κάποιος που να έχει γόνατα να παει τον λαο μπροστά , ολοι τους ένα μάτσο χάλια !!!

  5. Αν μας δίδαξαν; Μας δίδαξαν όμως και οι δεξιές κυβερνήσεις με καταστροφές εθνικές, εξορίες, βασανιστήρια και αργότερα νοθείες, λαμογιά, Ζίμενσ, προδοτικό 89 αριστερών και Μητσοτακικοδεξιών και Σαμαροβενιζέλων, αποτυχημένο psi, και φτάσαμε στους ψευτοαριστερούς του σήμερα. Μετά από όλα αυτά και πολλά άλλα μια ψοφοδεξιά μας χρειάζεται και βλέπουμε.

  6. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΗ, ΜΙΑ ΦΟΛΑ ΡΕ ΥΙΑ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

Comments are closed.