Η παπαγαλία χωρίς κριτική ικανότητα κάνει μεγάλο κακό!

Oι Ελληνες δημιουργησαν το νεο κρατος τους, υστερα απο πολεμους απελευθερωτικους και ποταμους αιματων,για να απαλλαγουμε απο το θανασιμο εναγκαλισμο των Οθωμανων 200-400 χρονων, Με τις κυβερνησεις συνασπισμου μικρων κομματων, προκυπτει στην Ελλαδα
αποδεδειγμενα ιστορικα, ακυβερνησια και αλωνιζουν στην πολιτικη μας ζωη οι ξενοι πρακτορες που θελουν να μας ξαναριξουν με το προσχημα της Παγκοσμιοποιησης στην αγκαλια των Οθωμανων. Απαξιωνεται και ακυρωνεται ετσι ο Αγωνας της εθνικης Ανεξαρτησιας μας. Δε μας επιτρεπεται να ακολουθησουμε το συρμο των κυβερνησεων με συνασπισμο μικρων κομματων, γιατι το Εθνος μας ειναι αναδελφο ο πολιτισμος μας μοναδικος και ο κινδυνος που μας απειλει δεν απειλει τα αλλα ευρωπαικα κρατη! Η παπαγαλια χωρις κριτικη ικανοτητα κανει μεγαλο κακο!
Kαμια αλλη Χωρα δεν ειχε και δεν εχει τοσους πολλους εραστεςγια να την κατακτησουν, οσους η Ελλαδα, ειτε γιατι ειναι ωραια,ειτε γιατι κατεχει γεωστρατηγικη θεση,ειτε γιατι ολο και πιο πολυ βεβαιωνονται οι παντες, οτι η Ελλαδα γεννησε τον πολιτισμο που συνεχει ακομη ολοκληρο τον πολιτισμενο κοσμο. Βαζουν ετσι ολοι τα δυνατα τους και τους πρακτορες τους για να επηρεαζουν τα πραγματα Ευκολα χωνονται στα μικρα κομματα οι ανθρωποι τους Γι αυτο δε θελουν μονοκομματικες κυβερνησεις, αλλα συνασπισμους κομματων. Οπότε κυβερναται η Χωρα με ποσοστωσεις και αλωνιζουν και οι ανθρωποι των ξενων, που ξεσαλωνουν και διαπλεκονται και δεν αφηνουν τους Ελληνες να προκοψουν στην Πατριδα τους, παρα μονο οταν βρεθουνε οι ιδιοι αυτοι ανθρωποι, σε ξενη Χωρα, ή υπο εμπνευσμενη ηγεσια και με μονοκομματικη Κυβερνηση. Γι αυτο οι πραγματικοι Ελληνες πρεπει να ψηφιζουν παντα για μονοκομματικες κυβερνησεις και να αποφευγουν τα μικρα κομματα που ειναι η χαρα των ξενων συμφεροντων. Γι αυτο αυτη τη φορα μονο Μητσοτακη και με κυβερνηση, αυτοδυναμη!

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Η παπαγαλία χωρίς κριτική ικανότητα κάνει μεγάλο κακό!

  1. Η … Ιατρική Επιστήμη τι γνώμη έχει;

Comments are closed.