Ο “στρατηγός” Παπαδημούλης “όπλισε”…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο “στρατηγός” του ΣΥΡΙΖΑ κατά γενική ομολογία, είναι ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Από τα αρχαιότερα στελέχη της αριστεράς, που καθόλου τυχαία, προτίμησε το 2014 την ευρωβουλή από την ελληνική βουλή! Στην οποία αναρριχήθηκε και έγινε αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου! Μια υψηλότατη Συστημική θέση που δεν δίνεται σε όποιον κι όποιον!Είπε λοιπόν βαθυστόχαστα ο “στρατηγός” του ΣΥΡΙΖΑ σε εφημερίδα των Σκοπίων, όπου παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την εκεί επίσκεψή του, στο πλαίσιο της μικτής διακοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ και Σκοπιανών (σ.σ. σιγά μην έλειπε “ο Μάρτης απ΄ την Σαρακοστή”):

«Με την επικύρωση της συμφωνίας θα αυξηθεί η σταθερότητα στην περιοχή και θα επωφεληθούν οι οικονομίες και της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ. Όταν πρόκειται για συμβιβασμό, κανείς δεν μπορεί να είναι 100% ικανοποιημένος, αλλά είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ των δύο κρατών, εξασφαλίζοντας ότι και οι δύο πλευρές θα είναι ικανοποιημένες από το αποτελέσματα. Είναι ένα αποτέλεσμα της αποφασιστικότητας των Τσίπρα και Ζάεφ. Η Θεσσαλονίκη, η Βόρεια Ελλάδα, η ελληνική Μακεδονία, ενδυναμώνονται εμπορικά, αυξάνεται η σταθερότητα, ενισχύονται οι πολιτιστικές σχέσεις και ο τουρισμός»!

Μετά τις παραπάνω αερολογίες, ας έλθουμε και στις αποδείξεις…

Μπορεί ο κ. Παπαδημούλης να μας ενημερώσει από πού προκύπτει, ότι με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών θα ωφεληθεί η οικονομία της Ελλάδος;

Αντίθετα βέβαια, θα ωφεληθεί η οικονομία των Σκοπίων αφού η κυβέρνηση του κ. Παπαδημούλη φρόντισε να βάλει την υπογραφή της στην αναγνώριση των Σκοπιανών, ως “Μακεδονία”, “Μακεδονική εθνότητα” και “Μακεδονική γλώσσα”!

Κάτι που επί δεκαετίες καμιά άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν αποδεχόταν αυτές τις προδοτικές παραχωρήσεις! Η υπογραφή των Τσίπρα – Κοτζιά στις Πρέσπες, της παραχώρησης των ιερών και οσίων της Μακεδονίας μας, ήταν αυτό που διακαώς επιζητούσαν οι “σύμμαχοί” μας ΗΠΑ και Γερμανία! Δεν τους ενδιέφερε πόσες χώρες είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”! Τους ενδιέφερε η αποδοχή της Ελλάδος, κι αυτό μόνο μετρούσε! Τίποτε άλλο!

Όσον αφορά την ικανοποίηση των δυο πλευρών από τη συμφωνία των Πρεσπών – όπως λέγει ο κ. Παπαδημούλης – την βλέπουμε στην Ελλάδα από την “επαναστατική” διάθεση των Ελλήνων να ανατρέψουν αυτήν την προδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα συμφωνία!

Αλλά, το ύποπτο στις δηλώσεις του είναι, η εμπλοκή του ονόματος της Θεσσαλονίκης! Προβλέπω έτσι, ότι ξεκινάει νέος κύκλος αλυτρωτισμού, τον οποίο ενισχύει με τις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης!

Σύντομα τα νεώτερα…

Διαδώστε τη διάθεση δημιουργίας κόμματος συνταξιούχων…

Έχει καταγγελθεί ότι υπάρχει μια μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή συντάξεων, η οποία – όπως καταγγέλλεται – δεν οφείλεται μόνο στη δυσλειτουργία των αρμοδίων φορέων, αλλά σε στρατηγική της κυβερνήσεως και πιο συγκεκριμένα του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να δημιουργηθεί υπερπλεόνασμα στον ΕΦΚΑ και με το οποίο θα παίξει τα παιχνίδια της με του λήσταρχους δανειστές μας!

Έτσι, το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων κατέθεσε ήδη μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών εναντίον της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου και άλλων υπευθύνων!

Αλλά, να ενημερώσουμε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, πως με μηνύσεις δεν γίνεται προκοπή!

Το είδαν το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, πού αναφέρει πως κυοφορείται η ίδρυση του Κ.Α.Σ.Α (Κόμμα Ανέργων Συνταξιούχων Απόρων);

Πιστεύουν, εάν δημιουργείτο ένα τέτοιο κόμμα, θα σάρωνε εκλογικά;

Θα την στήριζαν αυτήν την προοπτική, που θα μπορούσε να αναδεικνυόταν αυτό το κόμμα σε πρώτη πολιτική δύναμη;

Ή θα παρέμεναν περιχαρακωμένοι στη συνδικαλιστική τους αντίληψη – πάντα υπέρ των κομμάτων – την οποία και “κουβαλούν” από την εποχή που εργάζονταν;

Απαντήσεις και γρήγορα!!

Ο φασισμός μιας “αριστερής” κυβέρνησης με χνώτα ακροδεξιά…

Όταν μια κυβέρνηση έχει χάσει καθ΄ ολοκληρίαν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, τότε προβαίνει σε ενέργειες σαν η προχθεσινή, που δημοσιογράφοι σύρθηκαν σε αστυνομικά τμήματα, γιατί η δημοσιογραφία τους ενόχλησε τη φασιστική αντίληψη της κυβερνήσεως!

Την οποία καταδίκασε ακόμη και ο Βαξεβάνης, άκουσον – άκουσον…

Γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν περισσότερα…

Θα σας παραθέσω τη γνώμη του Γιώργου Τράγκα, επειδή τυγχάνει δημοσιογράφος επί 50-60 χρόνια:

«Όταν επιδιώκεις να φυλακίσεις ή να φιμώσεις δημοσιογράφους, όταν δεν αντέχεις κάποια δημοσιεύματα ή έστω την υπερβολική κριτική, τότε δείχνεις ότι φοβάσαι για τις πράξεις και τις παραλείψεις σου! Όταν θέλεις να εμποδίσεις την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και πληροφοριών τότε δρασκελίζεις τα όρια μεταξύ Δημοκρατίας και αυταρχικού καθεστώτος! Σίγουρα υπάρχουν υπερβολές του Τύπου και κίτρινα δημοσιεύματα! Ωστόσο, όπως λένε σωστά οι εισαγγελείς στις δίκες που αφορούν υποθέσεις του Τύπου, καλύτερα ένας υπερβολικός Τύπος παρά ένας φιμωμένος! Οι πολιτικοί που επιδιώκουν συλλήψεις και φυλακίσεις δημοσιογράφων, δεν ανήκουν στην σφαίρα των δημοκρατικών πολιτικών και αργά ή γρήγορα εξοστρακίζονται και η κοινοβουλευτική δημοκρατία τους καταδικάζει εις το που το εξώτερον»!

Όταν Καραμανλής …ακύρωνε Καραμανλή…

loading...

3 thoughts on “Ο “στρατηγός” Παπαδημούλης “όπλισε”…

  1. Παπαδημούλης:
    Σταθερός υποστηρικτής των φασιστικών καθεστώτων Μαδούρο και Κάστρο.

    Πολυεκατομμυριούχος χωρίς να έχει δουλέψει.

    Αντιπροσωπευτικό δείγμα αριστερού.

    Κι όμως τον ψήφισαν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι ακόμα και άνεργοι.

    Τι σχέση μπορούν να έχουν αυτοί με ένα Παπδημούλη;

    Είμαστε πολύ αφελείς.

Comments are closed.