Τζάκρη με αιχμές για Παπακώστα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να διευρυνθεί προς την κεντροδεξιά

Δεν είδε και με πολύ καλό μάτι μάλλον την υπουργοποίηση της προερχόμενης από την ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα, η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη.

Μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» σχολίασε ότι κατά την ίδια δεν χρειάζεται η διεύρυνση προς την κεντροδεξιά, αναφερόμενη προφανώς στην κ. Παπακώστα.

«Όσον αφορά την διεύρυνση προς την Κεντροδεξιά, εκτιμώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται τέτοιους συμβολισμούς, δεν χρειάζεται να διευρυνθεί προς πάσα κατεύθυνση και δεν είναι λογικό. Ποτέ η Αριστερά και ο προοδευτικός χώρος δεν είχε ανάγκη ούτε τον Καραμανλή ούτε τον καραμανλισμό, δεν συνδέθηκε ποτέ με τον Καραμανλή και τον καραμανλισμό», ανέφερε.

«Με ποιον Καραμανλή επιχειρεί να συνδεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Καραμανλή της δεκαετίας του ’60 και του ’70, ή με τον Κώστα Καραμανλή που χρεοκόπησε την χώρα και άφησε την χώρα να καεί από άκρη σε άκρη το 2008;», αναρωτήθηκε, ενώ υπογράμμισε ότι «οι όποιες συμμαχίες πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής δεν πρέπει να είναι παρά συμμαχίες με προοδευτικό πρόσημο. Αν επιχειρούμε συμμαχίες προς την Κεντροδεξιά, εκπέμπεται θολό μήνυμα προς την κοινωνία».

«Όλοι συμφωνούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί και θέλουμε να αποτελεί και στο μέλλον τον πόλο που θα αντιπαρατίθεται διαρκώς στην Δεξιά. Δεν χρειαζόταν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένας εκπρόσωπος της Δεξιάς για να πετύχουμε βελτίωση στα θέματα εσωτερικής ασφάλειας. Ως ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώ ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε από μόνοι μας, με πολύ καλύτερο τρόπο. Έχουμε καλύτερες πολιτικές να εφαρμόσουμε στην κατεύθυνση αυτή. Εκτιμώ ότι σε αυτή την περίπτωση φεύγει ένα ψευδεπίγραφο μήνυμα προς την κοινωνία, θολώνει ο προοδευτικός πόλος», κατέληξε.

loading...

4 thoughts on “Τζάκρη με αιχμές για Παπακώστα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να διευρυνθεί προς την κεντροδεξιά

  1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΤΕ.ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΘΑ ΤΠΑΡΧΕΙ,ΟΥΤΕ ΠΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΔΩΘΕ ΔΕΞΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΙΣΩΠΕΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ.ΓΙΑ ΠΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΤΕ?ΑΘΕΟΙ,ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ….

  2. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ…

  3. γι'αυτό που εννοείς 8.14 πμ, δεν θα βγεί ποτέ η Χ,Α,

  4. Για την κατερίνα ρε γαμώτο…

    Καρέκλα καρεκλίτσα μου, δεν θα μας χωρίσει ποτέ κανείς…

Comments are closed.