«Φωτιά» πήρε ο Μπογδάνος: «Κλείστε την ΕΡΤ – Οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί» “Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν…”

«Φωτιά» πήρε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με το θέμα της ΕΡΤ.

«Το τελευταίο κρούσμα Καψώχα απλά ξεχείλισε ένα ποτήρι χοντροκομμένης χολής που κοστίζει διακόσια εκατομμύρια τον χρόνο. Το μαγαζί έχει καταστεί πια υπερειδική περίπτωση», γράφει στο meaculpa.gr.

Και συνεχίζει ο κ. Μπογδάνος: «Καλό το εμπάργκο, λοιπόν, αλλά μεθαύριο κλείστε την κιόλας. Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν, οι τύποι που έπιασαν την καλή διότι είπαν τον Σαμαρά «μαλάκα», οι πασόκες που συρίζεψαν εν μια νυκτί, οι λαϊκοδεξιοί με τα ακριβά γούστα, οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί, οι στρατιές συμβασιούχων και προμηθευτών και οι φουρνιές των νέων προσλήψεων που συγκροτούν έναν κομματικό στρατό γυρολόγων-προπαγανδιστών, όλο αυτό το συνονθήλευμα πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη των ΜΜΕ.

Κλείστε την. Δημόσια ραδιοτηλεόραση σαφώς και χρειάζεται. Τα μουσικά σύνολα δεν πρέπει να διακόψουν τη λειτουργία τους. Ούτε τα δορυφορικά προγράμματα. Πρέπει, όμως, να μπει ένα γενικό, προγραμματισμένο και συντεταγμένο λουκέτο στις περισσότερες διευθύνσεις και να καθαριστεί η κόπρος. Αυτό το πράγμα, κυρίως οι εκατοντάδες προσλήψεις της τελευταίας τετραετίας, δεν μπορεί να θεωρηθεί κανονικότητα, ούτε να συνεχιστεί. Δεν επιτρέπεται μαζί με το ρεύμα να πληρώνει ο Έλληνας τέτοιον απόπατο».

«Κλείστε την. Και παράλληλα δώστε δέκα άδειες εθνικής εμβέλειας με φιξ τίμημα και ανθρώπινα προαπαιτούμενα για να βρει ο κόσμος δουλειά. Η παρούσα ΕΡΤ είναι θεσμικός εξευτελισμός. Καμία ανοχή. Ούτε καταλήψεις, ούτε τίποτα. Νόμος και τάξη και πάλι από την αρχή. Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν φτιάχνεις».

loading...

8 thoughts on “«Φωτιά» πήρε ο Μπογδάνος: «Κλείστε την ΕΡΤ – Οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί» “Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν…”

  1. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ . ΤΟ ΟΡΘΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΔΛΔ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ , ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ-ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ,ΚΑΙ ΟΛΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ .ΑΕΙ ΣΙΨΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ .

  2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ 70 – 80 ΑΤΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΕΤ3 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,. ΟΥΥΣΤ ΚΟΠΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΣΑΠΙΑ ΞΕΚΩΛΑ

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΥΤΕ ΕΡΤ, ΟΥΤΕ ΝΕΡΙΤ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ.

  4. Συμφωνω με τον κ.Μπογδανο.Κλεισιμο να γλυτωσουμε και το χαρατσι αφου κανενας δεν την παρακολουθει.

  5. ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ 2.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ
    ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ
    ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΔΕΝ

  6. Εξυγίανση και όχι ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ. Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά κλείνεις την ΕΡΤ.

  7. Όταν αυτό το κυκλοθυμικό φαλακρό ούμπαλα ήταν στον ΣΚΑΙ και μας τα ζαλιζε ήταν καλά; Αν του έδιναν καμιά θεσούλα στην ΕΡΤ θα έλεγε αυτά που λέει; Ρε δεν πάτε στον διάολο όλοι σας λαμόγια σημοσιοκάφροι. Σε λίγο θα βγουν και ο Πρετεντέρης με την Τρέμη να μας μιλήσουν για σωστή δημοσιογραφία. ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΣΤΕ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ!

  8. Δικηο εχεις αλλα εσυ παντως θα την καραβρισκεις με την ΕΡΤ ετσι? ξαπλωνεις στον καναπε πετας την μαλαπερδασου εξω και χλουτσου χλουτσου χλουτσου την μαλαζεις λαστιχοσφεντονα την εχεις κανει με το να ακους τα Κουμμου(ΝΗΣΤΙΚΟ)-απλυτα κοπροσκυλα που προσπαθουν να εντρυφησουν με το ζορι τον μπολσεβικσιμο αυτα τα κοπρανα στο μυαλο των Ελληνων ετσι? Κουνια που σε κουναγε κλαπαναρα μου…αντε συνεχισε να την παιζεις εσυ αλλα προσοχη παιζε την ορθογραγια μην κανεις κανενα λαθος στο παιξιμο και σου φυγει κανενα σφυροδφεπανο…

Comments are closed.