Μακεδονία ξακουστή του Зоран Заев η χώρα ..

Τέτοια προδοσία δεν έχει δεί ο Ελληνισμός από την μάχη του Μάτζικερτ και την αιχμαλωσία του Ρωμανού Διογένη. Νομίζατε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ότι θα φέρνατε την ειρήνη στα Βαλκάνια με αυτή την συμφωνία; Το αντίθετο κάνατε. Ο λαός των σκοπίων έχει κινηθεί εχθρικά με αυτή την πράξη κατά
όχι απλά της Ελλάδος αλλά του έθνους των Ελλήνων ανά την υφήλιο, κατά της Ρωμιοσύνης. Πλέον είναι υποχρέωση του κάθε Έλληνα πατριώτη να απαιτήσει απάντηση σε αυτή την προσβολή. ξεκινόντας από επιβολή ΕΜΠΑΡΓΚΟ. Πλήρης και ολοκηρωτικός αποκλεισμός αυτής της χώρας κατά μήκος των συνόρων της με την Ελλάδα. Πόσος ήταν ο χρονικός ορίζοντας του σχεδίου τους; 10 έτη; Τόσα χρόνια εμπάγκο για αρχή. Να το χωνέψουν οι πολιτικοί που θα διαδεχτούν την παρούσα βουλή. ΕΜΠΑΡΓΚΟ!!!

loading...

4 thoughts on “Μακεδονία ξακουστή του Зоран Заев η χώρα ..

  1. Μονο με επανασταση θα σωσουμε την Μακεδονια.Οι σαδιστες,εθνομηδενιστες συριζοβοθροι δεν καταλαβαινουν.Δημοψηφισμα εδω και τωρα.

  2. 11:21… Ζητάς δημοψήφισμα, αλλά μάλλον Δεν γνωρίζεις πόσοι Ελληνοποιηθέντες,(Αλβανοί, Πακιστανοί, Τούρκοι, Ρώσσοι, Βούλγαροι, Τσετσένοι, Αμπχάζιοι, Γεωργιανοί, Μπαγκλαντεσιανοί κλπ διαολοσπέρματα της οικουμένης), θα ψηφίσουν εκεί που θα ψηφίσουμε εσύ κι εγώ!!!…………………… …Ε.

  3. Δικαιο εχεις 1.41 μ.μ.ειναι σοβαρο προβλημα.

Comments are closed.