Βουλευτής διαμαρτύρεται γιατί δεν τον άφησαν να μπει στη ΔΕΘ χωρίς να πληρώσει εισιτήριο

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής απέστειλε ο βουλευτής Αττικής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας.

Στην επιστολή του ο κ. Καβαδέλλας εκφράζει την διαμαρτυρία του διότι του ζήτησαν κατά την χθεσινή επίσκεψή του στη ΔΕΘ, όπως αναφέρει στην επιστολή του, να πληρώσει εισιτήριο. Ο ίδιος αρνήθηκε καθώς όπως αναφέρει είχε λάβει πρόσκληση να παρευρεθεί στα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ, τα οποία ήταν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η επιστολή του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων:

«Προς τον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων 13/09/2018

Θέμα: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.

Έλαβα μία πρόσκληση να παρευρεθώ στα εγκαίνια της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης πλην όμως δεν κατέστη δυνατόν να παραστώ στα εγκαίνια .

Θεώρησα την πρόσκληση τιμητική και σκέφτηκα με την πρώτη ευκαιρία να πραγματοποιήσω την επίσκεψη, την 12/09/2018 ανταποκρινόμενος στην τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν στα εγκαίνια.

Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον

Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ‘’τζαμπατζήδων’’.

Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική ,υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση των συναρμόδιων Υπουργών.

Ως εκτούτου απέστειλα επιστολή στους διοργανωτές με την οποία ζητώ να μη μου ξαναστείλουν πρόσκληση αφού δεν είναι εις θέσιν να τιμούν το Κοινοβούλιο, τους προσκεκλημένους τους ή έστω απρόσκλητους Βουλευτές.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όταν επισκέφθηκα την FIERRADIMILANO, μου διέθεσαν και ξεναγό

τιμώντας το αξίωμα του Βουλευτή ,όχι ασφαλώς το άτομο.

Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία.

Προσήλθα για να τιμήσω αφ’ ενός την Θεσσαλονίκη και αφ’ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες.

Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο.

Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειες Σας.

Μετά τιμής,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ

Βουλευτής Ν. Αττικής ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ»

loading...

2 thoughts on “Βουλευτής διαμαρτύρεται γιατί δεν τον άφησαν να μπει στη ΔΕΘ χωρίς να πληρώσει εισιτήριο

  1. Και πηγαν και ψηφισανε ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ?? Ημαρτον μεγαλοδυναμε Ημαρτον χαθηκε ακομα και το γουστο απο τον Ελληνα

  2. Τι λες βρε καραγκιόζη ,τζαμπατζή ,φύρα της ανθρωπότητας που θα τους έκανες και χάρη να πας.
    Τι το παράλογο σου είπε η υπεύθυνη δηλαδή?Αφού δεν πήγες την συγκεκριμένη ημέρα η δωρέαν είσοδος τελείωσε.Σιγά μη σου έχουν ανοιχτή την είσοδο για όλο τον χρόνο εσένα ,για να πας να κάνεις το "καμμάτι" σου και καλά "ήρθε ο Βουλευτής ο μάγκας και κάνε στην μπάντα ποντίκια".Σίχαμα της κοινωνίας και της ανθρωπότητας που κλαίγεσαι στον "Πατερούλη" Πρόεδρο να τους κάνει "ντα" γιατί στεναχωρήθηκε το "παιδί".Ξεφτίλα έ Ξεφτίλα που βγήκες και στην βουλή να ζητήσεις και τα ρέστα γιατί δεν έγινε το "ρουσφετάκι" σου.Είμαι περίεργος τι θα κάνει ο Πρόεδρος , θέλω να δω αν κοιμάται και αυτός τον ύπνο του δικαίου όπως ο συγκεκριμένος βουλευτής?

Comments are closed.