Σε «αναβρασμό» η ΓΣΕΕ εν όψει ΔΕΘ

Από αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου αρχίζουν στη Θεσσαλονίκη οι παρεμβάσεις της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), μαζί με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο με το μεγάλο συλλαλητήριο των συνδικάτων.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:

α) Αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, στις 11:00, στην αίθουσα του ΕΚ Θεσσαλονίκης στον 7ο όροφο (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη των εργατικών κέντρων και των ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

β) Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018, στις 11:30, στην αίθουσα Α. ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ του ΕΚ Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32,) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, με θέμα «Ελληνική οικονομία, μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων προσαρμογής». Θα ακολουθήσει σύσκεψη των εργατικών κέντρων και των ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

γ) Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10:30, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιηθεί ημερίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, με θέμα «Αναπτυξιακές προκλήσεις και η αγορά εργασίας», η οποία θα περιλαμβάνει παρουσίαση της μελέτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για «τις αναπτυξιακές προκλήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» και την «παρουσίαση δεικτών εκτίμησης της κατάστασης και του κλίματος στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα».

δ) To Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 18:00, στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και πορεία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ.ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...