Είναι προφανές, οτι η Ελλάδα και οι Ελληνες, έχουν να αντιμετωπίσουν, μια καραμπινάτη εθνική προδοσία, εναντίον της χώρας μας.

Η προδοτικη κυβερνηση του αθλιου τσιπρα, ξεπουλα χωρις αναστολες τη Μακεδονια και για να υπεραρασπιστει, την αισχρη συμφωνια των Πρεσπων, χρησιμοποιει βρωμικες τακτικες και μεθοδους που μονο οι χουντικοι της επταετιας χρησιμοποιουσαν. Βριζουν και αποκαλουν ολους τους Ελληνες,
φασιστες, ακραιους και χρυσαυγιτες, οπως εκαναν και οι συνταγματαρχες της χουντας, που αποκαλουσαν ολους αυτους που αντιστεκονταν στο καθεστως, τρομοκρατες, κουμουνιστες και ακραιους αντιστασιακους. Απο χτες διαπιστωσα, οτι εχει μεγαλωσει η “γκαμα” της βρωμικης προπαγανδας και της αθλιοτητας και συν ολα τα αλλα, αποκαλουν τους Ελληνες που αντιστεκονται σε αυτη τη καταπτυστη συμφωνια και πουλημενους! Αυτο δειχνει οτι το καθεστως τσιπρα εχει φτασει στο τελος του και μοιαζει με το ψαρι που εχει πιαστει στο αγκιστρι και προσπαθει ματαιως να ξεφυγει. Αυτο ακριβως συμβαινει και με την προδοτικη κυβερνηση του τσιπρα και του καμμενου. Εχει πιαστει στο αγκιστρι της προδοσιας και προσπαθει να ξεφυγει ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ! Αλλα, οτι και να κανουν και οσα βρωμικα παιχνιδια και να παιξουν, η αληθεια ειναι, οτι αυτοι ειναι που ξεπουλανε την Μακεδονια και αυτοι ειναι, που φερουν το βαρος και την ευθυνη, αυτης της αισχρης προδοσιας, κατα των Ελληνων και της Ελλαδας. Οσο για το δημοψηφισμα που γινεται στα Σκοπια, θεωρω οτι ειναι ακυρο και μηδενικης σημασιας, γιατι απλως, δεν στηριζεται πανω στην πραγματικοτητα και στην ιστορικη αληθεια. Για μενα και πιστευω και για τη συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου, η Μακεδονια και η ιστορια της, ειναι αναποσπαστο κομματι της Ελλαδας και αυτο δεν θα το αλλαξει, ουτε το δημοψηφισμα που γινεται στα Σκοπια, ουτε η αισχρη και καταπτυστη συμφωνια των Πρεσπων.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Είναι προφανές, οτι η Ελλάδα και οι Ελληνες, έχουν να αντιμετωπίσουν, μια καραμπινάτη εθνική προδοσία, εναντίον της χώρας μας.

  1. ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ . ΒΛΑΚΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΑΙΤΙΟ ΓΙΑ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ *ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ*.

  2. ΖΗΤΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ ΤΩΡΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ

  3. ευκλανιε;σε εστελνε η μανουλα σου να μαθειs μαντολινο και ο δασκαλοs σου εκανε τον κ@λο σου σαν κρινο;

Comments are closed.