Λαϊκή οργή! Τα «άκουσε» ο Καμμένος στην Καβάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, όπου βρέθηκε για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και δήμου Παγγαίου για την εκμετάλλευση ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο πέρασμα του υπουργού, πολίτες άρχισαν να φωνάζουν εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής και του ίδιου σύμφωνα με το voria.gr.

Δείτε το βίντεο:

Τα παράπονα των κατοίκων στο Μάτι άκουσε κυβερνητικό κλιμάκιο που πήγε στην περιοχή για να ενημερώσει για την πορεία των υλοποίησης των έργων αποκατάστασης, τα επιδόματα και όλα τα ζητήματα αρωγής.

Στο κλιμάκιο ο συμμετείχαν ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου και ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Στη συνάντηση που συντονίστηκε από τον κ Σπίρτζη πήραν μέρος πολλοί κάτοικοι και φορείς της περιοχής οι οποίοι έθεσαν ερωτήσεις στους υπουργούς οι οποίοι έδωσαν διευκρινίσεις για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την υλοποίηση των μέτρων αρωγής.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Μεταξύ άλλων οι πληγέντες που απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ του 2018 ζήτησαν από τους εκπροσώπους της ΑΑΔΕ να μην πηγαίνουν αυτοπροσώπως στην εφορία για να κάνουν τις δηλώσεις απαλλαγής. Ο κ. Σπίρτζης δεσμεύτηκε να βρεθεί λύση να γίνονται οι δηλώσεις ηλεκτρονικά.
Άλλοι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί υπάρχει ακόμη πρόβλημα με την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στους δημόσιους χώρους. Κάποιοι μάλιστα κατηγόρησαν το Δήμο Μαραθώνα ότι έχει καθυστερήσει σε αυτό το θέμα σε αντίθεση με τον Δήμο Ραφήνας.
Κάποιοι άλλοι πληγέντες είπαν ότι δεν έχουν πάρει ακόμη το πρώτο έκτακτο επίδομα των 586 ευρώ.
Κυβερνητικό κλιμάκιο ενημέρωσε τους πυρόπληκτους στο ΜάτιΚυβερνητικό κλιμάκιο ενημέρωσε τους πυρόπληκτους στο Μάτι
Στη συνάντηση συμμετείχαν και επιστήμονες από τον Δημόκριτο και το ΕΛΚΕΘΕ οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τα τοξικά από την πυρκαγιά ούτε παρατηρήθηκε μόλυνση στη θάλασσα.
Σπίρτζης: Θα ακολουθήσει κι άλλη ενημέρωση στο Νέο Βουτζά για να μην ακούγονται διάφορες φήμες στους πληγέντες και ανησυχούνΣπίρτζης: Θα ακολουθήσει κι άλλη ενημέρωση στο Νέο Βουτζά για να μην ακούγονται διάφορες φήμες στους πληγέντες και ανησυχούν
Όπως είπε ο κ Σπίρτζης η συνάντηση στο Μάτι έγινε – και θα ακολουθήσει κι άλλη στο Νέο Βουτζά – για να μην ακούγονται διάφορες φήμες στους πληγέντες και ανησυχούν.
Ο κ. Σπίρτζης κάλεσε όποιον θέλει, να συγκρίνει μια φυσική καταστροφή του παρελθόντος, «ακόμη και των δικών μας κυβερνήσεων και να τη συγκρίνουμε με την ταχύτητα και τον τρόπο που έχουμε λειτουργήσει στη συγκεκριμένη καταστροφή.
Θέλαμε κατ’ ελάχιστο τέσσερις μήνες, όπως χρειάστηκαν τρεις μήνες στη φυσική καταστροφή, στην πλημμύρα, που είχαμε πρόσφατα. Στο παρελθόν θέλαμε επτά μήνες για να βγει Κοινή Υπουργική Απόφαση που οριοθετούσε την περιοχή, που προέβλεπε τον προϋπολογισμό και τώρα κάναμε μιάμιση εβδομάδα.
loading...

4 thoughts on “Λαϊκή οργή! Τα «άκουσε» ο Καμμένος στην Καβάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ΤΙ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΖΕ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ?ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?

  2. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ………ΚΑΜΕΝΟΣ……..ΑΠΟΚΑ Ι ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

  3. ΜΗ ΤΟΝ ΛΥΠΆΣΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΔΕ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΊΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ…

    ΦΛΑΤΖΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ!

Comments are closed.