Πλέον όλοι βλέπουν ότι και ο Τσιπρας είναι φασίστας, και η κυβέρνηση του είναι χούντα. Η φασιστική ΕΡΤ μόνο χουντική προπαγάνδα κάνει.

Μια απλή απορία: Σε όλους αυτούς που (μοιραία) ψήφισαν συριζα το 2015 και δεν ανήκαν στο σταλινικό 2% πόσο πολύ αρέσει αυτή η νοσηρή εικόνα κομμουνιστικού καθεστώτος; Αυτό επιδίωκαν με την ψήφο τους;
Αν ναι, χαλάλι τους και έχουν γνώση οι φύλακες. Αν όχι, ίσως πρέπει να σταματήσουν να κρύβονται φοβισμένοι πίσω από τους “προηγούμενους” να βγουν μπροστά και να παραδεχτούν ότι έκαναν ένα συγκλονιστικά τραγικό σφάλμα, το οποίο κόστισε στην Ελλάδα αυτή την αξιοθρήνητη, παρακμιακή εικόνα σοβιέτ. Ψυχοπαθο-εκδικητικοί “κυβερνήτες”, προκλητική κομμουνιστική προπαγάνδα, κυνική ανικανότητα, ταξική τεμπελιά, σχεδιασμένη ρεμαλοποίηση της κοινωνίας, παντελής έλλειψη οράματος, μάγισσες παντού! Στο δρομοκαίτειο έχουν λιγότερα θέματα να λύσουν.

Η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει τελείως και να επαναλειτουργήσει με νεο καταστατικό και χωρίς χαράτσι απο τον κόσμο μέσω ΔΕΗ.Οτι βγάζουν να το παίρνουν απο διαφημήσεις και ανάλογοι και οι μισθοί του του προσωπικού.Τώρα όλοι κάθονται και τη δουλειά την κάνουν ιδιώτες με απ ευθείας αναθέσεις. Έχει εξελιχθει σε μεγάλο τεμπελχανίο.

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Πλέον όλοι βλέπουν ότι και ο Τσιπρας είναι φασίστας, και η κυβέρνηση του είναι χούντα. Η φασιστική ΕΡΤ μόνο χουντική προπαγάνδα κάνει.

  1. Η ΕΡΤ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΡΑΠΙΤΟΥ,ΜΙΑ ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ,ΜΙΑ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΑΣΚΕΙ ΜΑΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ?ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ?ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ?ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ….

  2. Θα μου πει κάποιος γιατί πρέπει να πληρώνουμε αυτά τα ΗΛΙΘΙΑ φασισταριά ( αυτή την φορά κόκκινα ) , 2% έχετε ακροαματικότητα , κλείστε την , να απαλλαχτούμε από την σκατόφατσα ορισμένων κουλτουριάρηδων της δεκάρας , αυτοί έχουν βάλει σκοπό με τις ενέργειές τους και τα λεγόμενά τους να αποδείξουν ότι ο ΣΑΜΑΡΑΣ δεν είχε ΑΔΙΚΟ που τους ξαπόστειλε

Comments are closed.