Οι «Μήδοι» θα νικηθούν και πάλι! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Aπό όλους εσάς, τους υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες, ξαναζεί το πνεύμα των Θερμοπυλών. 22 ολόκληρα χρόνια η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και το επίσημο κράτος απουσιάζει. Μα πώς μπορούν να τιμήσουν τον Λεωνίδα, τους Λακεδαιμόνιους και τους Θεσπιείς οι μηδίσαντες που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας;

«Αντικρίζω τον κατάμεστο αυτό χώρο με τις τιμημένες γαλανόλευκες, αλλά και τα τιμημένα μαυροκόκκινα λάβαρα των Ελλήνων Εθνικιστών. Τι σύμπτωση, όταν έγινε αυτή η μάχη, κόκκινοι πορφυροί ήταν οι χιτώνες και μαύροι οι χιτώνες των Θεσπιέων. Με τους μαύρους και τους πορφυρούς χιτώνες γράφτηκε αυτή η χρυσή σελίδα της Ιστορίας. Έτος 2018 και τιμούμε όλοι εμείς σήμερα τις Θερμοπύλες σε μια Ελλάδα που δεν είναι η Ελλάδα, είναι το ψευτορωμαίικο, που είχε πει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Είναι ένα κράτος το οποίο εξουσιάζουν Εφιάλτες και μηδίσαντες. 22 χρόνια Θερμοπύλες με την Χρυσή Αυγή. Κι αλλοίμονο, ακόμα δεν ήρθαν οι Πλαταιές. Αλλά είστε εσείς εδώ και η παρουσία σας αποδεικνύει ότι θα έρθουν οι Πλαταιές και οι Μήδοι επιτέλους θα νικηθούν κατά κράτος».

Οι δικές μας Θερμοπύλες

«Κι όμως η εκδήλωση αυτή έγινε αντικείμενο μιας δικογραφίας. Έγκλημα μέσα στα… εγκλήματα τα τόσα τα ανύπαρκτα της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» ήταν και η τιμή στις Θερμοπύλες γιατί για αυτούς, για τους προδότες, είναι έγκλημα να θυμάσαι τους ήρωες και είναι τιμή να τιμάς τους προδότες. Ποιος από εμάς δεν θυμάται τις Χρυσαυγειάδες που έγιναν και ανάμεσα στα πλάνα να δείχνουν συνεχώς τις δάδες που ήταν αναμμένες στις Θερμοπύλες; Ας ανάψουν και τώρα οι δάδες για την τιμή των μεγάλων Nεκρών να φτάσουν οι φλόγες τους στα ουράνια, να δουν από ψηλά οι ψυχές ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που τους τιμούν.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2013 όταν είχε πράγματι γίνει μια πολύ μεγάλη εκδήλωση εδώ στις Θερμοπύλες. Προηγουμένως είχαν γίνει κι άλλες εκδηλώσεις. Η Χρυσή Αυγή προχωρούσε ολοταχώς. Οι δημοσκοπήσεις την έδειχναν 18%. Και ήταν σαν τέτοιες μέρες που ήρθαν ξημερώματα στα σπίτια μας με κουκούλες και με αυτόματα και μας πήγαν στα κελιά της αντιτρομοκρατικής. Πιστεύανε ότι θα καλύψουμε το πρόσωπό μας, θα κρύψουμε τις χειροπέδες, αλλά εμείς τους κοιτάξαμε κατά πρόσωπο και τους είπαμε «Ζήτω η Νίκη!»

Σεπτέμβριος 2018 και είμαστε εδώ πάλι ζωντανοί, όρθιοι με τις Σημαίες ψηλά λέγοντάς τους ότι δεν λυγίσαμε! Ό,τι και να κάνουν, όσες διώξεις και να κάνουν εις βάρος μας, όσες απαγορεύσεις και αποκλεισμούς, όσες δημοσκοπήσεις και αν παρουσιάσουν, όσο υπάρχετε εσείς, όσο υπάρχει ακόμη και ένας Χρυσαυγίτης, υπάρχει ελπίδα να υπάρχει Ελλάδα στο μέλλον. Και αυτό είναι που τους φοβίζει».

Οι σύγχρονοι μηδίσαντες

«Πού είναι οι Θερμοπύλες σήμερα; Δεν είναι μόνο εδώ, είναι και στην πλατεία στην Θεσσαλονίκη, έξω από το Βελλίδειο όταν υπερήφανοι άνδρες και γυναίκες και παιδιά ακόμη, κρατώντας γαλανόλευκες έδωσαν την μάχη ενάντια σε κάποιους που παίρναν εντολή από ανθέλληνες έδωσαν την μάχη τραγουδώντας «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα». Χτυπούσαν με ρόπαλα τον κόσμο στα κεφάλια, έριχναν χημικά, όμως οι Ελληνικές Σημαίες ήταν ψηλά.

Και μας κατηγορούν ποιοι; Αυτοί που έχουν μηδίσει. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αυτήν την τραγική συμφωνία των Πρεσπών, όπου παραχώρησαν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Αναφέρομαι και σε αυτούς οι οποίοι φιλοδοξούν να κυβερνήσουν την χώρα και παριστάνουν δήθεν τους «μακεδονομάχους». Είναι οι ίδιοι που στην δεκαετία του 1990 έλεγαν ότι το όνομα δεν θα το θυμάται κανείς. Έκαναν λάθος!

Πέρασαν 25 και θα περάσουν και 125 και οι Έλληνες θα το θυμούνται πάντα, γιατί η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική! Όμως η Νέα Δημοκρατία έχει συνέχεια. Γιατί δεν ήταν παρά πριν λίγες ημέρες που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε για το όνομα «Μη φοβάστε θα ξεχαστεί». Έχουν, μάλιστα, το θράσος οι ασπάλακες που επιδιώκουν σήμερα να έρθουν στην εξουσία για να κατασπαράξουν και αυτοί το σώμα της Πατρίδας, και αναφέρομαι στους Νεοδημοκράτες, να λένε «τι είστε εσείς οι Χρυσαυγίτες; Συνεργάζεστε με το ΣΥΡΙΖΑ».

Εμείς συνεργαζόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ; Θέλετε να τα πούμε ένα-ένα; 14 Αυγούστου 2015, το μνημόνιο. Ποιοι ψήφισαν μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο που υποφέρει σήμερα όλος ο ελληνικός λαός; Οι Νεοδημοκράτες! Λέγοντας μάλιστα «φέρτε μας συμφωνία και δεν μας ενδιαφέρουν οι όροι». Η Χρυσή Αυγή όμως είπε «ΟΧΙ». Να μιλήσουμε για την ίδρυση ισλαμικού τεμένους μέσα στην Αθήνα; Τι ψήφισε η Νέα Δημοκρατία; «ΝΑΙ» μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι ψήφισαν «ΟΧΙ»; Η Χρυσή Αυγή! Και είναι και πολλά άλλα νομοσχέδια, όπως το περίφημο αντιρατσιστικό και άλλα πολλά…»

Παριστάνουν τους Πατριώτες εκείνοι που ξεπούλησαν την Πατρίδα

«Είναι όμως μόνο αυτοί οι εθνικοί μειοδότες; Όχι βέβαια. Μην ξεχνάμε ότι η συμφωνία των Πρεσπών υπογράφτηκε στο χωριό Ψαράδες, εκεί όπου ο Ζαχαριάδης και το «τιμημένο», όπως λένε, ΚΚΕ παραχώρησε και μιλούσε για αυτονομία της Μακεδονίας και της Θράκης. Και μας κάνουν τους «πατριώτες» και μιλούν για «πατριωτισμό» σε εμάς τους Χρυσαυγίτες αυτοί που έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα!

Και γνήσια συνέχειά τους είναι ο ΣΥΡΙΖΑ διότι ο ΣΥΡΙΖΑ για όσους δεν το ξέρουν είναι συνέχεια του Συνασπισμού και του ΚΚΕ εσωτερικού, το οποίο αποσπάστηκε από το ΚΚΕ το 1968. Μέχρι τότε είχαν ίδια και κοινή γραμμή και η γραμμή τους αυτή ήταν σύμφωνη με τις αποφάσεις της κομμουνιστικής διεθνούς η οποία ήθελε αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη. Όμως αντιστάθηκαν τότε οι Εθνικιστές και θα αντισταθούν και σήμερα και η Μακεδονία και η Θράκη θα μείνουν ελληνικές σε πείσμα των προδοτών, των Τούρκων και των Σκοπιανών.

Πέντε ολόκληρα χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του ’13. Ως σήμερα μας πολεμούν και δεν λυγίζουμε. Μας έχουν αποκλείσει από όλα τα μέσα μαζικής ενημερώσεως και μιλάνε για δημοκρατία.» «…Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, εσείς είσαστε η καρδιά του Κινήματος. Να είστε υπερήφανοι. Είναι τίτλος τιμής που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Όλοι εμείς σήμερα εδώ δεν συμμετέχουμε σε μια πολιτική συγκέντρωση. Συμμετέχουμε σε μια τελετή. Σε μια αγία μετάληψη. Μεταλαμβάνουμε Ελλάδα! Δεν λυγίζει ποτέ κανείς, αν δεν λυγίσει η ψυχή του! Ψηλά οι σημαίες, όρθια τα λάβαρα! Η Νίκη θα έρθει με την δική σας Πίστη!»

loading...

14 thoughts on “Οι «Μήδοι» θα νικηθούν και πάλι! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. ΟΙ ΜΗΔΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΔΑ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

  2. Μοκο για τη Μακεδονια οταν πηγε ο δικος σας ο μακρυμαλλης να σηκωσει αναστημα για τη Μακεδονια,σε κοτα τον μετατρεψατε. Δεν πειθετε αλλο πατριωτες της φακης,σιγα μην σας νοιαζει η Μακεδονια

  3. Έχουν κάνει δεκάδες εκδηλώσεις για τη Μακεδονία, συμμετείχαν ενεργά στα συλλαλητήρια, έβγαλαν πύρινους λόγους από το βήμα της βουλής υπέρ της Μακεδονίας. Δείξε μας τα άλλα κόμματα της βουλής που υπερασπίστηκαν το ΟΝΟΜΑ της Μακεδονίας.

  4. 4.34,
    Θα ήσουν ευχαριστημένος, εάν η Χρυσή Αυγή δεν αγωνίζονταν για την Πατρίδα; ; ; ; Τώρα που αυτή αγωνίζεται για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία εσύ υποφέρεις; ; ; ; ;

  5. ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΔΕΔΑΛΩΔΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΔΑΣΚΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ

    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΑΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
    ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο Η Ε ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Η ΠΟΡΔΟΒΡΟΝΤΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ

    ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΦΑΓΑΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ

  6. 4,54 ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ (ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΗΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΝΔ ? ΤΟ ΠΑΣΟΚ ? ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ? Η ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ VS ΚΚΕ ? Η Χ.Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

  7. ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥ .ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΡΧ@@ΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΤΥΧΗ ΒΟΡΕΙΕ ΥΠΗΚΟΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ .ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ,ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ! ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΨΙΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ,Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ !ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΥΝΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !

  8. ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ

  9. Μα που ειναι ο μακα ντογκαs με τα γραφομενα του
    τα φωτα του να δωσει και σε οποιον δεν συμφωνει
    την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του να δωσει και βαθεια στον Κ@ΛΟ
    του τον Π@ΥΤΣΟ του να χωσει αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ..

  10. Η Ζαγ(κλαρινα) Μπουμπουλινα δεν μπορει εχει μητρικα…ααα χα χα χααααα

  11. Ε.ΣΥ ΕΥΚΛΑΝΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΥΒΡΙΣΤΩΝ

  12. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΚΚΕ H ΝΔ Η ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…..!!!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΝΤΕ…. ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ…….!!!!!

Comments are closed.