Θαύμα στον Πανάγιο Τάφο: Το χειρουργείο των αγγέλων


Είναι φορές που κάποια τυχαία γεγονότα κάποιοι τα χαρακτηρίζουν θαύματα και αυτό τους κάνει γραφικούς. Είναι, όμως, και άλλες στιγμές που η περιγραφή των συμβάντων σου προκαλεί συγκίνηση, δέος και ανατριχίλα και εκείνη την ώρα αναφωνείς «Ναι. Αυτό είναι θαύμα».


Παραμονή εκλογών, βρίσκομαι στο Αεροδρόμιο- η ώρα τρεις μετά τα μεσάνυχτα. Στις τρεις και μισή πάω για επιβίβαση. Κόσμος πολύς. Στο ταξί μπήκε ένα παλικάρι.

-Καλημέρα! Πειραιά, παρακαλώ.

-Λεβέντη μου, στον ουρανό σε γύρευα, στη γη βρέθηκες!

-Γιατί το λέτε αυτό;

-Καλύτερη διαδρομή δεν θα μπορούσε να μου τύχει! Στον Πειραιά μένω και εγώ!

-Α, ωραία! Σε πάω στο σπίτι σου, ε;

-Ακριβώς. Είμαι άυπνη δεκαπέντε ώρες νομίζω πως έχω κι εγώ δικαίωμα ξεκούρασης και ύπνου.

-Δεκαπέντε ώρες οδηγείτε;

-Όχι, δεκαπέντε ώρες είμαι μέσα στο ταξί.

-Πώς αντέχεις τόσες ώρες; Και δεν φοβάσαι τη νύχτα;

-Όταν έχεις δυνατή πίστη στον Θεό, δεν φοβάσαι τίποτε, νιώθεις ασφαλής.

-Έχεις δίκιο, βλέπω και τις εικόνες σου, ακούς και τον σταθμό της Εκκλησίας. Τα λόγια σου εκπέμπουν σιγουριά. Πράγματι, έχεις τον Θεό δίπλα σου! Χαίρομαι, όταν ακούω και βλέπω ανθρώπους, που πιστεύουν δυνατά, όπως και εσύ. Δεν ήταν τυχαίο που μπήκα στο ταξί σου, ήταν θέλημα Θεού. Πιστεύεις στα θαύματα;

-Και βέβαια πιστεύω.

-Θέλεις να σου πω ένα θαύμα, που έγινε στην οικογένειά μου;

-Με μεγάλη μου χαρά!

-Εργάζομαι στο Ισραήλ, στην Ελληνική Πρεσβεία Είμαι κοντά στον Πανάγιο Τάφο του Χριστού και τώρα ήρθα, για να ψηφίσω.

-Το θαύμα περιμένω να ακούσω.

-Μη βιάζεσαι, θα στα πω όλα από την αρχή• άλλωστε έχουμε δρόμο να κάνουμε.

-Αυτό το ταξίδι ήταν και μία ευκαιρία να δω και τη μητέρα μου και ύστερα να πάω Κύπρο, να δω την οικογένειά μου.

-Τώρα με μπέρδεψες.

Εδώ γέλασε.

-Έχεις δίκιο, είμαι παντρεμένος με Κύπρια, έχουμε δυο παιδιά- το δεύτερο παιδί μου δεν το έχω δει ακόμη, αύριο σαραντίζει. Είναι κοριτσάκι- δεν μπόρεσα να είμαι στην γέννησή του δίπλα στη γυναίκα μου και καταλαβαίνεις την αγωνία μου.

-Εγώ καταλαβαίνω την αγωνία σου- τη δική μου αγωνία δεν καταλαβαίνεις εσύ.

Εδώ γελάσαμε και οι δύο.

-Ε, θα σε παιδέψω λίγο, Πειραιωτάκι, δεν θα στο πω μπαμ και κάτω. Που λες, έχει πεθάνει ο πατέρας μου και η μητέρα μου μένει μόνη. Δεν της είπα πως θα έρθω, θα της κάνω έκπληξη.

-Ωραία έκπληξη μέσα στα άγρια μεσάνυχτα! Άντε, πάμε παρακάτω.

-Αύριο θα πάω να ψηφίσω και το βράδυ πετάω για Κύπρο. Άμα μπορείς, έλα να με πας στο Αεροδρόμιο.

-Βρε τον άνθρωπο, δεν έχει τον Θεό του! Θα μου βγάλει την ψυχή, μέχρι να μου πει το θαύμα!

-Άντε, τώρα θα σου πω το θαύμα, φθάνει το παίδεμα. Μπορώ να καπνίσω;

-Έλα μπροστά να καπνίσεις, πίσω δεν το επιτρέπω.

Ήρθε δίπλα μου.

-Θα μου πεις πώς σε λένε;

-Ωραία! Εμένα Ράνια.

-Χαίρω πολύ.

-Λοιπόν, Νίκο, θα περιμένω πολύ ακόμη;

Ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

-Ψυχοβγάλτης είμαι, ε;

-Αν είσαι…!

-Περίμενε, θα ανάψω τσιγάρο και θα σου πω. Λοιπόν, Ράνια, η κουνιάδα μου δεν μπορούσε να κάνει παιδί. Πήγε σε πολλούς γιατρούς στην Κύπρο, ήρθε στην Ελλάδα, πήγε Λονδίνο, Αγγλία- όμως όλοι της είπαν ένα μεγάλο όχι δεν μπορείς να γεννήσεις παιδί. Ωστόσο είχε φτάσει σαράντα ετών. Οι προσευχές και τα τάματα αμέτρητα. Ώσπου ο καλός Θεός τη λυπήθηκε. Στα σαράντα της έμεινε έγκυος. Καταλαβαίνεις τη χαρά μας. Την προσέχαμε όλοι σαν να ήταν κάτι πολύτιμο. Μη βήξει, μη φτερνιστεί, μην κατέβει μόνη της σκαλιά, τι θα φάει- την είχαμε μη στάξει και μη βρέξει. Ώσπου ήρθε η ώρα να γεννήσει και ήμασταν όλοι κοντά της.

Στο σαλόνι που περιμέναμε έρχεται μια νοσοκόμα με έναν άγγελο στα χέρια. Ήταν τόσο όμορφο μωρό, που ομορφότερο δεν είχα ξαναδεί. Ο γιος μου δεν ήταν τόσο ωραίος, όταν μου τον έφεραν να τον δω. Την επομένη ημέρα όμως μας ήρθε η δυσάρεστη είδηση. Ο γιατρός κάλεσε τον μπατζανάκη μου στο γραφείο το και του είπε πως το παιδί γεννήθηκε με ένα νεφρό και απ’ αυτό το μισό ήταν χαλασμένο. Έπρεπε να αρχίσει αιμοκάθαρση. Η είδηση μας ήρθε κεραυνός στο κεφάλι.

Το τρέξαμε όπου μπορείς να φανταστείς• σ’ όποιον γιατρό μάς έλεγαν, εμείς τρέχαμε. Πήγαμε στο εξωτερικό, πήγαμε παντού, δεν μπορούσε να γίνει τίποτε. Οι προσευχές νύχτα-μέρα δεν σταματούσαν. Όταν το παιδί έφτασε δύο ετών, η κουνιάδα μου είδε ένα όνειρο. Μη με ρωτήσεις τι. Δεν έχω καταλάβει καλά. Μου ζήτησε να έρθει στους Αγίους Τόπους, να προσκυνήσει.

Πράγματι ήρθε μαζί με το παιδί. Την έστειλα με μια ξεναγό να προσκυνήσει στον Πανάγιο Τάφο. Τι έγινε εκεί; Άκου τι μου είπαν. Όταν μπήκαν μέσα στην Εκκλησία, το μωρό έκλαιγε συνέχεια. Της λέει μια κυρία: «Γιατί κλαίει έτσι το παιδί σας;» -«Είναι άρρωστο», της απάντησε η κουνιάδα μου. Και τότε η κυρία της είπε: «-Βάλτε το παιδί σας πάνω στον Πανάγιο Τάφο και θα σταματήσει το κλάμα!»

Η κουνιάδα μου το ξάπλωσε πάνω στον Πανάγιο Τάφο. Όμως το παιδί σφάδαζε στο κλάμα. Εκείνη στεκόταν σαν μαρμαρωμένη, δεν μπορούσε να κάνει ούτε μπρος ούτε πίσω. Το παιδί είχε αρχίσει να μελανιάζει* κάποια στιγμή κατάφερε και το πήρε στην αγκαλιά της. Όμως δεν μπορούσε να αναπνεύσει και το πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί του έβαλαν οξυγόνο. Την ίδια μέρα έφυγε για την Κύπρο.

Την επομένη το παιδί έπρεπε να πάει για αιμοκάθαρση. Εκεί, στα Ιεροσόλυμα, έχω γνωριστεί με έναν καλόγερο ασκητή, που όλο μου μιλάει για θαύματα. Όταν έφυγε η κουνιάδα μου, πήγα και τον συνάντησα και άρχισε πάλι να μου μιλάει για τον Θεό και για τα θαύματα, ώσπου ξαφνικά τον ακούω να λέει: «Πω, πω! Τι χειρουργείο ήταν αυτό. Το παιδί σφάδαζε στο κλάμα από τους πόνους» «-Ποιο παιδί, γέροντα;» «-Το ανιψάκι σου, βρε! μου απάντησε. Άγγελοι το χειρούργησαν και του έβαλαν δύο γερά νεφρά!» «Α, ο γέροντας τρελάθηκε», είπα μέσα μου, «και όλα τα θαύματα που μου λέει φαντασίες του είναι». Όταν σηκώθηκα να φύγω, με χτύπησε στην πλάτη και μου είπε: «-Άντε, θα κάνεις και κόρη».

Έφυγα λυπημένος, με τη βεβαιότητα ότι ο γέροντας είχε χάσει τα μυαλά του εκεί στην ερημιά και στη μοναξιά του. Μπήκα στο αυτοκίνητο μου να πάω στην Πρεσβεία, όταν χτύπησε το κινητό μου. Ήταν η γυναίκα μου. Μου μιλούσε και έκλαιγε- δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε, μόνο μια φράση ξεχώρισα: «-Νίκο, το παιδί μας είναι καλά!» Προσπάθησα να την ηρεμήσω, για να καταλάβω τι μου λέει. Και μου είπε τα ίδια λόγια του γέροντα: «-Το παιδί μας έχει δύο γερά νεφρά!»

Έπαθα σοκ! Γύρισα πίσω και πήγα στον γέροντα. Το μυαλό μου μπερδεμένο, οι σκέψεις μου άτακτες, πετούσαν εδώ και εκεί. Έφτασα στον γέροντα και για πρώτη φορά γονάτισα μπροστά του και του φιλούσα τα χέρια. «-Είσαι άγιος!» ψιθύρισα «-Παιδί μου, μην το ξαναπείς αυτό. Άγιος είναι μόνο ο Θεός».

Σε μια εβδομάδα μου ήρθε η επόμενη ευχάριστη είδηση. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος. Με το: «Νίκο, αγάπη μου», που μου είπε, θυμήθηκα τα λόγια του γέροντα. «- Μη πεις τίποτα άλλο. Είσαι έγκυος». «-Ναι, πού το ξέρεις;» «-Μου το είπε ο καλόγερος, ο φίλος μου, και είναι κοριτσάκι».

Από το θαύμα που έγινε στο ανιψάκι μου πίστεψα πολύ βαθιά στον Θεό. Κανείς και για τίποτε αυτή την πίστη δε θα την κλονίσει. Αν κάποτε αποφασίσεις να έρθεις στα Ιεροσόλυμα, θα χαρώ να έρθεις να με βρεις, θα με ζητήσεις στην Πρεσβεία. Θα πεις θέλω το Νίκο τον Πειραιώτη.

Ωστόσο έχουμε φτάσει στον Πειραιά- εγώ δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη, αλλά ούτε και να κατέβω να βγάλω τη βαλίτσα του Νίκου από το πορτ-μπαγκάζ.

από το βιβλίο «Ταξιδεύοντας στα τείχη της Πόλης» – Πορφυρία Μοναχή
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

17 σχόλια :

 1. ΜΕ ΠΟΛΥ Π Ι Σ Τ Η.........ΓΕΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. www.paokfc.gr Kυριος ηρθα, κυριος φευγω, Ανανδρο, Καμορα, σε λενε και στον Εβρο.

   Διαγραφή
 2. Αν επιχειρήσουμε να δώσουμε τον ορισμό του "θαύματος", μια λογική ερμηνεία θα ήταν:

  "Θαύμα είναι, ένα γεγονός το οποίο δεν μπορεί μέχρι τώρα να εξηγήσει η επιστήμη".

  Τα "θαύματα" ανέκαθεν αποτελούσαν την "απόδειξη" ύπαρξης του Θείου.
  Είναι μια εξαιρετικά κερδοφόρα πηγή εσόδων για τους ρασοφόρους.

  Το λυπηρό με τα "θαύματα" δεν είναι μόνο οι πρωτότυποι και μη τρόποι που εφευρίσκουν για να κρατήσουν το "ποίμνιο" στο μαντρί και ταυτόχρονα να "παχύνουν" τα ταμεία τους,
  αλλά ότι η Δικαιοσύνη σε τέτοιες εξώφθαλμες περιπτώσεις απάτης, δεν αποδεικνύεται και τόσο......"τυφλή".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. *************************************************
   Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δίνουμε
   ε θ ε λ ο ν τ ι κ ά τον οβολό μας στην Εκκλησία, για να μπορεί να συντηρεί τους ναούς και να επιτελεί φιλανθρωπικό έργο (συσσίτια κ.λ.π.).
   Βλέπω ότι εμείς βγάζουμε τα χρήματα από την τσέπη μας, αλλά εσύ ζορίζεσαι ! ! !
   Περαστικά σου.
   ************************************************

   Διαγραφή
  2. Σα πουτανάκι μιλάς, ρε μπας και είσαι?

   Διαγραφή
  3. 6,24, τα μόνα πουτανάκια που γράφουν
   στο ξυπνήστε ρε είσαστε εσείς ΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ!!

   Διαγραφή
  4. «Σοφός είναι εκείνος που γνωρίζει ...
   αρχαίες απάτες θεών και ανθρώπων»

   https://www.pare-dose.net/4001
   Σελίς 673 ...Περί θαυμάτων ...

   https://www.youtube.com/watch?v=BH8p7oQz4gE
   Καλόπουλος- Δηλητήρια πίσω απ' τα θαύματα της Βίβλου!

   https://www.pare-dose.net/5267
   Τα “θαύματα” του Ιησού
   Ας δούμε όμως ένα ένα τα θαύματα που φέρεται να έκανε ο Ιησούς ο ίδιος, θεραπεύοντας τον κόσμο ή απλά “κάνοντας εντύπωση”. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον κειμενάκι στον Λουκά που δείχνει ότι πριν από κάθε επίσκεψη σε κάθε πόλη πέρα από τους 12 γνωστούς ακόλουθους του μαθητές, υπήρχαν άλλοι 70 αφανείς βοηθοί.

   Λουκάς 10/ι: 1-4: "1. ΚΑΙ ύστερα απ' αυτά, ο Κύριος διόρισε και άλλους 70, και τους έστειλε ανά δύο πριν απ' αυτόν σε κάθε πόλη και τόπο, όπου επρόκειτο αυτός να πάει.
   2. Τους έλεγε, λοιπόν: Ο μεν θερισμός είναι πολύς, οι εργάτες όμως λίγοι• παρακαλέστε, λοιπόν, τον Κύριο του θερισμού να βγάλει εργάτες στον θερισμό του. 3. Πηγαίνετε• δέστε, εγώ σας στέλνω σαν αρνιά ανάμεσα σε λύκους.


   Διαγραφή
  5. 6:24 μ.μ.
   Εάν κρίνεις εξ ιδίων, φυσικό είναι να σου φαίνονται έτσι οι άλλοι.

   Διαγραφή
 3. ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ Α.Ε.
  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ,ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ"..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Mad Dog14 Σεπτεμβρίου 2018 - 2:39 μ.μ.
   Το φτηνιάρικο σου αιδοίο είναι μόνο για κατούρημα, τίποτα άλλο.

   Διαγραφή
 4. ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΑΡΑ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ!
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ
  ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΟΧΙ
  ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ,ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ,ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
   ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.
   ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ "ΟΠΑΔΟΥ" ΔΕΝ Σ' ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ.

   Διαγραφή
  2. ΚΑΛΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

   ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΨΩΡΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ
   ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΥΡΛΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΣΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ

   Διαγραφή
  3. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ 6:58 ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ε,ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ

   Διαγραφή
 6. ποια προφιλ
  κ ονοματα
  να ετοιμαζουν
  αραγε οι
  ψωρραιοι ....
  .χι.χι.χι.χι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚαταΓ@ΜΗΜΕΝΗ εφυγε η γρια σουηδεζα και για την Π@ΥΤΣΑ αφησε την κουφια ευταξια..
  την αγγελικη αφησε μονη τηs τον Π@ΥΤΣΟ να ρουφα γιατι τωρα ο Κ@ΛΟΣ τηs εγινε νααααα ....
  αφησε την μεγιστιαs που εχει πονο μεγαλο και τα ευκλανια προσπαθουν να βγαλουν απο τον Κ@ΛΟ τηs τον Π@ΥΤΣΟ τον μεγαλο..
  αφησε μονο κι ερημο τωρα τον πατερακη ορφανο τον Π@ΥΤΣΟ τωρα θα ρουφα για τα πετσινα ομολογα απο το μοναστηρακι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή