Κύριοι Βουλευτές, Η Ελλάδα είναι σήμερα υπό ομηρία ληστών και της συμμορίας τους

Κύριοι Βουλευτές,

Η Ελλάδα είναι σήμερα υπό ομηρία ληστών και της συμμορίας τους.

Που αφού την υποδούλωσαν με απάτες, αφού δολίως την χρεοκόπησαν, αφού αρχικά λήστεψαν με το PSI τους τις Ελληνικές τράπεζες που μετά ο υπηρέτης τους κ. Τσίπρας τις δώρισε για λίγα λεπτά μόνον ανά μετοχή ληστεύοντας πολλά δις από τους μετόχους των,
Αφού με το PSI τους λήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα Πανεπιστήμια, τους ιδιώτες κτλ, αφού λήστεψαν τις συντάξεις των συνταξιούχων (μέχρι σήμερα κάπου 40 δις ευρώ).

Αφού υποθήκευσαν τον Εθνικό πλούτο της Ελλάδας αξίας άνω του 1 τρις ευρώ, αφού δημεύουν τα σπίτια των Ελλήνων που μεθοδευμένα τους κατέστρεψαν και τους χρεοκόπησαν.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΤΟΧΉΣ ΠΟΥ (νομίζω ο νόμος για πολλούς λόγους, κακώς ονομάζεται κυρίως Κατρούγκαλου).

ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, κόβοντας τους είτε ολοκληρωτικά τη σύνταξη του αποθανόντα συζύγου τους ή μειώνοντας της σε «μηδενικά» επίπεδα, και μετά από άπειρα άλλα της κατοχής και των υπηρετών της

Και έρχεται τώρα αυτό το κατοχικό κράτος που έκανε και κάνει όλα τα ανωτέρω, που ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΙΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, να κομπάζει, για συλλογικές συμβάσεις και να τάζει διάφορα στους μετατραπέντες σε δούλους χωρίς ελπίδα σωτηρίας από τη δουλεία, με βάση το τελευταίο συνημμένο μνημόνιο Τσίπρα και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...