ΝΔ: Εκτός ψηφοδελτίων ο πολιτευτής Νικος Κωστόπουλος

Εκτός γαλάζιων ψηφοδελτίων θα βρεθεί ο πολιτευτής της ΝΔ Νικος Κωστόπουλος, που εδώ και αρκετό καιρό -χωρίς καμία εξουσιοδότηση- εμφανίζει εαυτόν ως σίγουρο υποψήφιο στην Β Αθήνας.

Την απόφαση για την καρατόμηση Κωστόπουλου, φαίνεται ότι έχει λάβει προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αξιολογώντας μια σειρά από πληροφορίες που σχετίζονται κυρίως με την σύζυγο του γαλάζιου στελέχους.

Πέραν τούτου η ηγεσία της ΝΔ έχει ενοχληθεί και από την βεβαιότητα που εκδηλώνει ο κ. Κωστόπουλος σε σχέση με την υποψηφιότητα του. Επι της ουσίας αυτοανακηρύχθηκε υποψήφιος βουλευτης, όπως έσπευσε να κάνει και ο Γιαννης Τραγάκης με τον γιο του.

Πηγη: parapolitika.gr

loading...

6 thoughts on “ΝΔ: Εκτός ψηφοδελτίων ο πολιτευτής Νικος Κωστόπουλος

  1. οι ορχεις μας κουνιουνται
    δεξια και αριστερα παρα παμ

    κι'εσυ νομιζεις ειναι
    σακκουλια με φλουρια παμ παμ

  2. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ Η ΤΩΡΙΝΗ ΑΠΟ ΜΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΤΣΙΡΙΖΑ….223 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ,…… ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 151 ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…… ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΛΟΥΦΛΙΔΩΝ ….. ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ…. ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ….

  3. Κούλης :«Ανήκουμε σε μια πολιτική φαμίλια που επαγγελματικά διαχειρίζονται τη χώρα».

    Πέραν της οφθαλμοφανούς ανικανότητάς του να διοικήσει το ίδιο του το κόμμα, ο παλιός γνώριμος και συνομιλητής του Χριστοφοράκου, ο άνθρωπος που λάμβανε δώρα από τη SIEMENS, έχει γελοιοποιηθεί πλέον στο πανελλήνιο…

    Υπήρξε μέτριος βουλευτής, και κακός υπουργός, είναι κακός ρήτορας, έχει κακή σκηνική παρουσία και σκελετούς στις ντουλάπες και μεγάλες φιλοδοξίες να πάρει την κυβέρνηση ως κληρονομικό δικαίωμα.

    Δικαίωμα του Κούλη Μιζοτάκη είναι η μετατροπή του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σε σφηκοφωλιά ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων.

    Η οργή του κόσμου για τους ανάξιους, πορφυρογέννητους, χρυσοβολεμένους και μιζαρισμένους είναι τεράστια.

    Δεν θα συμπορευθούμε εκ νέου, με τούς εφιάλτες της πολιτικής ζωής, τούς ανίκανους τους μιζαρπάχτες και τα λαμόγια…

  4. ΜΕΓΑΛΕ !ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΛΥΤΗΣ , ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ !

  5. ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗΣ ΠΑΡΑ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ! VOLVO

Comments are closed.