Θέλουνε μια “ακροδεξιά” στα μέτρα τους - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Χωρίς επιστροφή η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ

Την εβδομάδα που πέρασε, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το πρώτο του υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό. Έναν ανασχηματισμό άνευ ουσίας με μοναδικό σκοπό να σταματήσει την ραγδαία
πτώση της παρατάξεώς του εν όψει των προσεχών εκλογών. Έναν ανασχηματισμό στον οποίο χώρεσαν οι πάντες! Από την Παπακώστα της Νέας Δημοκρατίας μέχρι την Ξενογιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ!

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο. Η δήλωσή μου για το θέμα όπως ήταν φυσικό θάφτηκε από τα ΜΜΕ (καθόλου πρωτότυπο!) και είχε ως εξής:

“Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως, ψεύδεται όταν λέει ότι πέρασε η εποχή της επιτροπείας αφού ως γνωστόν με δική του ευθύνη η πατρίδα μας είναι δέσμια των δανειστών έως το 2060! Ψεύδεται χωρίς αιδώ όταν λέει ότι ο Ελληνικός Λαός βλέπει με … ελπίδα το μέλλον του! Τον διαψεύδουν όλες οι πολιτικές έρευνες, οι οποίες δείχνουν ότι οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουν με απαισιοδοξία τις ημέρες που έρχονται. Όσο για την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ανησυχεί για την άνοδο του «ρατσισμού» και της «ακροδεξιάς», η ανησυχία του αυτή είναι και η μοναδική και μεγάλη ελπίδα του λαού για το μέλλον”.

Πραγματικά χρειάζεται πολύ θράσος για να πει κανείς αυτά που είπε ο πρωθυπουργός. Την ίδια περίοδο κατά την οποία όλες οι πολιτικές μετρήσεις Ελληνικές και διεθνείς δείχνουν ότι ο Ελληνικός λαός είναι ο πλέον απαισιόδοξος της Ευρώπης, ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει με κυνισμό ότι οι Έλληνες… αισιοδοξούν! Το γεγονός ότι θέλει να αντλήσει ψήφους από κάθε πλευρά του πολιτικού κατεστημένου είναι φανερό. Ό,τι και να κάνει όμως η πτώση του είναι βεβαία! Δεν πρόκειται να σωθεί με καμία γαλάζια Κατερίνα και καμία πράσινη Μαριλίζα. Στις δηλώσεις του βεβαίως, εκφράζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εκδήλωσε και την ανησυχία του για την άνοδο του “ρατσισμού” και της ακροδεξιάς, δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!Τους ανησυχεί γενικά η “ακροδεξιά”;

Αξίζει όμως στο σημείο αυτό να σταθούμε λίγο γιατί είναι βέβαιον ότι δεν τον ανησυχεί γενικά η “ακροδεξιά”, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό φαίνεται καθαρά από την προβολή που έχουν κάθε είδους ψευτοπατριώτες και εθνικόφρονες της πεντάρας από τα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχει η κυβέρνηση!

Δεν περνάει μέρα κατά την οποία είτε σε κάποια φυλλάδα, την οποία ελέγχει το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είτε σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, να μη δούμε κάποιον από τους επίδοξους “εθνοσωτήρες”, οι οποίοι εμφανίζονται σαν … ακροδεξιοί. Αυτό την ίδια στιγμή κατά την οποία ο αποκλεισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ολοκληρωτικός. Οι πλέον δε προνομιούχοι εις ό,τι αφορά την προβολή τους είναι όσους απέρριψε για τον τυχοδιωκτισμό τους ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανοικτές όλες οι πόρτες για τους εξωμότες γιατί αυτό που θέλει το σύστημα δεν είναι να μη υπάρχει “ακροδεξιά”, αλλά να υπάρχει μία ακροδεξιά στα μέτρα τους. Μάλιστα, το ίδιο που συμβαίνει στην Ελλάδα συμβαίνει και στην Ευρώπη. Όποιος έχει πρόχειρη μια δήλωση μετανοίας είναι καλοδεχούμενος στο σύστημα. Αντίθετα, όσοι παραμένουν ασυμβίβαστοι και σταθεροί στην μεγάλη ιδέα του Εθνικισμού, είναι για αυτούς που εξουσιάζουν τις Πατρίδες της Ευρώπης ο απόλυτος εχθρός.

Θα ήταν πολύ βολικό γι΄ αυτούς (και στην Ελλάδα!) να έχουν μια “ακροδεξιά” στα μέτρα τους, που θα ψηφίζει μνημόνια, θα δέχεται απολύτως την υποταγή στον ξένο παράγοντα, θα αρνείται την Εθνική και Φυλετική ταυτότητα του λαού της. Τέτοια “ακροδεξιά” δεν πρόκειται να γίνει ποτέ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και γι΄ αυτό μας πολεμούν, αλλά και γι’ αυτό, όμως, και ένα σημαντικό μέρος του λαού, που αντιλαμβάνεται το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται, παραμένει πιστά στο πλευρό μας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

27 σχόλια :

 1. Σιγά σιγά οι Ευρωπαίοι ξυπνούν από τον λήθαργο που τους προκάλεσε η παγκοσμιοποίηση. Ψηφίζουν πατριωτικά κόμματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Παγκοσμιοποίηση αγκαλιάζει όλα τα κόμματα, αριστερά και δεξιά, απεχθάνεται όμως τα πατριωτικά κόμματα. Αυτό δεν σε προβληματίζει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΕ,ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΕ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.Α ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ Η ΨΥΧΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. BOZOS
   ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ
   ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
   ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ

   Διαγραφή
 4. Μεθαυριο είναι εκλογές στην Σουηδεία, πριν 2 τετραετείες το αδελφό κόμμα της
  Χρυσής Αυγής (Σουηδοί Δημοκράτες) που είχε 3,5% το μποϊκοτάριζαν όλα
  τα κόμματα και τα μμε σήμερα χτυπάει την πρώτη θέση,
  Εθνική αναγέννηση σε όλη την Ευρώπη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ψυχοπαθητική προσωπικότητα
   Γράφει: Δημήτρης Σεφεριάδης
   Ψυχοπαθητική προσωπικότητα

   Έχει και άλλες ονομασίες, όπως αντικοινωνική ή αμοραλιστική προσωπικότητα. Συχνότερη στους άνδρες, μέχρι και σε ποσοστό 80% ως προς τις γυναίκες. Χαρακτηριστικά της είναι μια γενικευμένη και επίμονη αποφυγή συμμόρφωσης στους κοινωνικούς κανόνες, εγωκεντρικότητα, ανευθυνότητα, ψευδολογία, παρορμητικότητα και σεξουαλική προκλητικότητα. Η συμπεριφορά βρίσκεται σε κατάφωρη αντίθεση με τους κρατούντες κοινωνικούς κανόνες, προς τους οποίους δεν υπάρχει καμία αίσθηση σεβασμού. Οι ψυχοπαθητικοί είναι άτομα ανίκανα να νιώσουν ενοχή, να προβλέψουν τις συνέπειες των πράξεών τους, να διδαχθούν από την εμπειρία και να αξιολογήσουν την τιμωρία. Ρίχνουν σε άλλους τις ευθύνες των δικών τους πράξεων. Διακατέχονται από χαρακτηριστική συναισθηματική σκληρότητα και αδιαφορία για τα αισθήματα των άλλων, τους οποίους, όταν μπορούν, χρησιμοποιούν ως αντικείμενα. Είναι εξαιρετικά ικανοί να δημιουργούν διαπροσωπικές σχέσεις, τις οποίες, όμως, γρήγορα καταστρέφουν. Δεν ανέχονται την παραμικρή ματαίωση και αντιδρούν σε αυτήν με ευερεθιστότητα και επιθετικότητα, που φθάνει σε επίπεδα σκληρής βιαιότητας. Στα διαγνωστικά κριτήρια περιγράφεται ένας εκτεταμένος τύπος περιφρόνησης και παραβίασης των δικαιωμάτων των άλλων από την ηλικία των 15 ετών, όπως φαίνεται από τρία (ή περισσότερα) από τα παρακάτω:

   1. αδυναμία του ατόμου να συμμορφωθεί με τις κοινωνικές σταθερές αναφορικά με σύννομη συμπεριφορά, όπως φαίνεται από επαναλαμβανόμενες πράξεις που αποτελούν αιτίες σύλληψης,

   2. εξαπάτηση, όπως φαίνεται από επανειλημμένα ψέματα, χρήση πλαστών ονομάτων ή εξαπάτηση άλλων ατόμων για προσωπικό κέρδος ή ευχαρίστηση,

   3. παρορμητικότητα ή αδυναμία να κάνει σχέδια εκ των προτέρων,
   4. ευερεθιστότητα και επιθετικότητα, όπως φαίνεται από επανειλημμένους καβγάδες όπου έρχεται στα χέρια ή βιαιοπραγίες,

   5. απερίσκεπτη περιφρόνηση της ασφάλειας του εαυτού ή των άλλων,

   6. σταθερή ασυνέπεια, όπως φαίνεται από επανειλημμένη αδυναμία να διατηρήσει σταθερή εργασιακή συμπεριφορά ή να εκπληρώσει οικονομικές υποχρεώσεις, και

   7. έλλειψη τύψεων, όπως φαίνεται από το ότι το άτομο είναι αδιάφορο ή εκλογικεύειτο ότι πλήγωσε, κακομεταχειρίστηκε ή έκλεψε από κάποιον άλλον.


   Η συχνότητα αυτής της διαταραχής είναι μεγάλη σε συγκεκριμένους πληθυσμούς, όπως σε άτομα προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες, άτομα με σεξουαλικές ανωμαλίες, χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών (Μεταξάς, 1979). Μεγάλο ποσοστό των ατόμων αυτών βρίσκεται σε διαρκή σύγκρουση με τον νόμο, λόγω των υψηλών ποσοστών παραβατικότητας και εγκληματικότητας που παρουσιάζει. Η θνησιμότητά τους είναι υψηλή, κυρίως στις νεανικές ηλικίες, και προκαλείται από τη βίαιη συμπεριφορά, την ανεξέλεγκτη σεξουαλική ζωή, τα ατυχήματα, τις αυτοκτονίες και την κατάχρηση ουσιών. Η αιτιοπαθογένειά της δεν είναι τεκμηριωμένη. Οι περισσότερες μελέτες έχουν γίνει σε πληθυσμούς φυλακισμένων ή αποφυλακισμένων εγκληματιών και αυτό αποτελεί μείζον μεθοδολογικό πρόβλημα, αφού η ψυχοπαθητική προσωπικότητα και η εγκληματικότητα, παρά την αναμφισβήτητη και εκτεταμένη αλληλοκάλυψή τους, δεν ταυτίζονται αναγκαστικά. Η κακοποίηση, η παραμέληση ή η εγκατάλειψη κατά την παιδική ηλικία είναι σημαντικοί παράγοντες που εμπλέκονται στην αιτιοπαθογένεια αυτής της διαταραχής (Luntz & Widom, 1994). Άλλοι παράγοντες, όπως κληρονομικότητα, περιγεννητικοί τραυματικοί παράγοντες ή πρώιμες εγκεφαλικές βλάβες, έχουν ενοχοποιηθεί, και πάντως η διερεύνηση του οργανικού υποστρώματος (Dolan, 1994) πάσχει από ασάφεια και έλλειψη σοβαρής τεκμηρίωσης.

   Διαγραφή
  2. Mad Dog27 Αυγούστου 2018 - 2:22 μ.μ.
   Εδώ αυτό που ανακάλυψε μαλάκα σκαλίζοντας την κωλοτρυπίδα της μάνας σου.

   ----------------------------------------------

   Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2018 - 4:24 μ.μ.
   Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:03 π.μ.
   Πάλι ο γερος, πάλι οι προφητείες για καταστροφές (όλες οι προφητείες
   είναι για λοιμους και καταστροφές) πάλι φοβέρες και δισυδαιμόνια!

   Χέζω την αντιανθρώπινη θρησκευτική σας στραβομάρα
   ρε κατώτερα όντα, που τολμάτε να λέγεστε Έλληνες!

   Ντροπή σας ρε εβραιογαμημενοι, φώλιασε ο φόβος στις ψυχούλες σας
   και ο διάβολος μεταμφιεσμένος σε "γέροντας" "παπάς" και
   το μουνί της μάνας τους, σας πάει γαμιώντας, ζώα!

   Άκου είπε ο γέροντας, στα αρχίδια μας τι είπε.

   ---------------------------------------------------

   Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 - 7:27 μ.μ.
   Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
   Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

   Διαγραφή
  3. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   Διαγραφή
  4. ΣΚΥΨΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ...ΠΑΛΑΜΑΡΙΑΣΕΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥ ΕΝΑ SMART ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ LED ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ....ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ..ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 5. Φιλική συμβουλή, μη γράφεις όταν κοιτάς στον καθρέφτη,
  διαφορετικά συμφωνούμε μαζί σου!

  https://3.bp.blogspot.com/-hyMKyskzxxw/WDxBLyGvhNI/AAAAAAABAIo/6eVPpCEecvghhHjjw1ZKlmCplapCQsqrQCLcB/s1600/1094409_penis38.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2018 - 7:50 μ.μ.

   Διαγραφή
  2. Ωχχχ αμα βγουν οι ακροδεξιοι στην Σουηδια τα πρωτα που θα απαγορεψουν και θα τα κλεισουν φυσικα θα ειναι τα μπουρδελα σκυλων για κτηνοβατες ανωμαλους.
   Ζαγκλαρα σε βλεποω ανεργο και τι να κανεισ εσυ εκει περα? ιδιοκτητης σκυλομπουρδελου ησουνα τι να κανεις μετα? Τον αδελφο νοσοκομο σε κανενα γηροκομειο? Αααα χα χα χα χααααα τι εγινε ο πουστογεροσ πατερακησ ομ τσαπελοφαγοσ δεν ηλθε ακομα να σε σκαντζαρει? καλα ο Σεβαστος Ραββινος για μια δωδεκαδα τσαποελες ποσες ωρεσ σας εχει για να χυνετε τα σκατα σας εδω μεσα ρε Ζαγκλαρα? Παλι Ζαγκλαρα σε πιασανε χα χα χα χααααα Τζαμπα Ζαγκλαριες....

   Διαγραφή
 6. ΡΕ,ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ,ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ,
   ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ,ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ?

   Διαγραφή
  2. Η μάνα σου κάνει πίπες για ένα δεκάρικο και το ξέρεις, πουτάνας έκτρωμα.

   Διαγραφή
 7. http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_898.html?showComment=1536346210436#c133796870221775655

  εδω θα δουμε μια βαρκα γεματη
  ψευτοπατερακηδες και ζαγκλαροκωλαρουδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ρε ο παλιοπ@υστοs ο ψ@λοχυμενοs δεν λεει να βγαλει τον ΜΠ@ΥΤΖΟΝ απο την κ@λοτρυπιδα του.....
  η π@υστρα η ψ@λοπαρκιδα η κ@λογ@μημενη γρια στοκχολμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ομοφυλικές διαστροφές χα..χα.. και δε με λες ρε λούλη,
   όλα τα χριστιανόπουλα εδώ που μαζωχτήκατε, είσαστε όλες
   ζούλα τσούλες και σας αρέσει να την βρίσκετε ομοφυλικά?

   Διαγραφή
  2. Έλα να σε πω και ένα ποίημα για καλυνηχτα, και πούσαι, ενόσω θα
   βυθίζετε ο Τιτανικός, να κουνιέσαι ελαφρά μην έχουμε κανένα ατύχημα!
   Ακούστε λοιπόν όλα τα κορίτσια και τα αγοράκια της
   ορθοδόξου και της ορθάνιχτης σούφρας:

   Έλα εβραιοπούλαμ στούν ουντά να σι κάνου νταχτιρντα,
   θα τούν φας κι θα βουγκάς αχ Ζαγκλάραμ μι τπτσάρας θα παραμιλάς!

   Διαγραφή
  3. ΗΛΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΑΝΤΖΑΡΕΙ Ε ΖΑΓΚΛΑΡΑ'Μ? ΑΙ ΦΑΙ ΤΗΝ ΨΟΥΛΑΡΑ'Μ ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΥΡΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΑΤΑΣ ΣΑΝ ΣΥΚΙΑ.....ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΤΑ ΜΙΛΑΣ ΤΑ ΣΥΚΙΩΤΙΚΑ ΦΑΡΣΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΥΗΔΕΖΙΚΑ? ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΖΑΓΚΛΑΡΑΜ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΟΥΛΑΡΑ'Μ Μ'ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΚΙ'ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ....ΑΑΑΜΗΗΗΝΝ

   Διαγραφή
 9. Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
  Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
  Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
  Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
  Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
  Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
  οι ποιητές ξυπνούνε,
  Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
  Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
  Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
  Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
  Και αυτός στην μέση του ναού,
  Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
  Στο βάθρο του βωμού,
  Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
  Την ώρα δοξάζει της θυσίας
  Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
  Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. γαμω τον Γιαλταμπαωθ σας εβραιογουρουνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. της ανωμαλιας το καγκελο
  αθεοι, 12θεϊστες, τραγοποδαροι θεοι, σκυλια, γουρουνια, συνουσιαζονται δημοσιως ξεδιαντροπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
  -----------

  ΧΘΕΣ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΤΟΜΑ
  ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΣΥΓΚΕΜΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΟΦΟΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε
  ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ... ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ
  ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΖΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙΘΩΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ .... ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Πριν φυγει στο εξωτερικο μπαρκαρε σε καραβι και ο καπετανιοs του εβαλε μια μικρη λεκανη και τον παρακαλεσε να κατσει απανου και να κλασει και του στεργιου ο κ@λοs εκανε πουουουφφφφφ....
  το μαγκντοσκυλο ζαγκλαροτρυπιδη το βαλανε σε ενα καραβι μουτσο του δωσανε για βραδυνο να φαει ενα λουτσο και αυτοs τον εβαλε στον κ@λο του...ο Π@ΥΣΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...