Η Τουρκία μας έχει κηρύξει ήδη πόλεμο και εμείς: Σφάξε με Αγά μου να Αγιάσω!!!!! Είμαστε εντελώς για τρελοκομείο!!!!!

Εδώ και αρκετό καιρό η Τουρκία  κάνει ότι θέλει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΑΙΓΑΙΟ. Εκφοβίζει   και εκδιώκει τους  Έλληνες  ψαράδες, κάνει υπερπτησεις  πάνω από Ελληνικό έδαφος ,δημιουργεί  θέματα με την έρευνα και διάσωση, και τέλος ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ  πρόεδρος 
ΕΡΝΤΟΓΑΝ  μας θυμίζει το 1922 και προσπαθεί να μας εκφοβίσει για μια ακόμη φορά.
Και πολύ  καλά  κάνει ,γιατί που να θυμηθεί αυτός την ιστορία του αντάρτη προπάππου του  για χάρη  του οποίου οι ΟΘΩΜΑΝΟΙ  εξισλάμισαν βίαια όλη την οικογένεια, και την ξερίζωσαν από την πατρώα γη του Ποντου.
 Εδώ εμείς σήμερα χωρίς να μας πιέζει κάνεις δεν ξέρουμε ποιοι πραγματικά είμαστε , και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά.
 Την ώρα που ο εχθρός μας πολεμά εμείς  φροντίζουμε να αγοράσει σφαίρες με τις οποίες θα σκοτώσει  τα παιδιά μας. Αυτο συμβαίνει   όταν  ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ  αγοράζουν και προβάλλουν  ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ, και αυτές κάποιοι ‘’ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄ τις βλέπουν!!!!!!!!!!!!!!
 Για κάθε ΕΥΡΩ που δίνουμε στην ΤΟΥΡΚΙΑ  το 2%  πάει στους εξοπλισμους. Καταλαβαινετε χαϊβάνια  τι ζημιά κάνετε στα παιδιά σας παρακολουθώντας   αυτές τις ΚΩΛΟΣΕΙΡΕΣ??????
Από την άλλη ενώ βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση έχουμε  τον ΥΠΕΞ  εκείνον τον σαπιοκοιλια με τα κόκκινα μάγουλα, τον απόγονο ενός ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ  ΚΟΤΖΙΑ ,ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΧΟΝΕΚΕΡ, να προσπαθεί  να συναντηθεί με τον ΤΟΥΡΚΟ ομόλογο του ,για να συζητήσουν διμερή θέματα.
ΠΟΥΛΗΣΕ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έδωσε τις μουφτειες ,και τώρα ως φαίνεται σκοπεύει να δώσει  και την ΘΡΑΚΗ, γιατί έτσι θέλουν τα ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ αφεντικά του.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ συνεχίζουμε να βλέπουμε ΤΟΥΡΚΙΚΑ, για να αγοράσουν οι άνθρωποι τις σφαίρες που θα σκοτώσουν τα παιδιά μας, και ανεχόμαστε  τα κατακάθια της διεστραμμένης  διανόησης τύπου ΚΟΤΖΙΑ να ορίζουν το μέλλον μας!!!!!!
ΕΛΑΤΕ  να γίνουμε η ΒΟΗ  έξω από κάθε κανάλι , για να τους αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ΄΄χαπατα΄΄  και  να απαιτήσουμε τώρα την αποκαθήλωση  τω εξευτελιστικών σειρών  που προσβάλουν ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ  ακόμη και του χαμηλότερου επιπέδου ΕΛΛΗΝΑ!!!!
ΕΛΑΤΕ να γίνουμε ένα κύμα  που θα σαρώσει όλη αυτή  την ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣΥΝΗΣ  ΚΑΙ ΔΙΑΝΝΟΗΣΗΣ ,η οποία μας έχει φτάσει στα έσχατα εξευτελιστικά επίπεδα για  νοήμονα λαό με τρισχιλιοχρονη και πλέον ιστορία.
ΚΑΙ μην πέσετε στη παγίδα  ότι κάποιοι από τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  της πολίτικης  είναι καλύτεροι  από κάποιους άλλους.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΙΝΑΛ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΚΚΕ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ!!!!!!
ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΛΕΟΝ!!!!!
Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ    Σ Η Κ Ω Σ Τ Ε    Κ Ε Φ Α Λ Ι    Ν Α     Τ Ο Υ Σ  Τ Σ Α Κ Ι Σ Ο Υ Μ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loading...

2 thoughts on “Η Τουρκία μας έχει κηρύξει ήδη πόλεμο και εμείς: Σφάξε με Αγά μου να Αγιάσω!!!!! Είμαστε εντελώς για τρελοκομείο!!!!!

  1. Είμαστε συριζόπανα Εντελώς Για τον μπέουλο!!!!!

  2. Είμαστε συριζόπανα Εντελώς Για Τον Πέουλα Καβάλα!!!!!

Comments are closed.