Ο μαλ@κας της ημέρας !

loading...

20 thoughts on “Ο μαλ@κας της ημέρας !

  1. Τελικά μετατρέψαμε τον αυνανισμό σε εθνικό σπορ …

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

  3. Με τέτοιο ''λαμπρό'' λαό, πάμε κατ' ευθείαν για νέα Τουρκοκρατία 4.000 ετών!…….. Πιό Ραγιάς…, πιό Δούλος…, πιό ξεφτίλας, Ψοφάς καί πετάγεσαι σε Βόθρο !………… …Ε.

  4. Ε,έχουμε κι ενα μαμοθρεφτο στη φωτο, 44χρονο που κοιτά το φεγγάρι για να προλάβει τις καρπαζιες που ερχονται

  5. Υπάρχει και μ@λάκας τετραετίας στην φωτο…

  6. Ελα ελα σταματηστε. Κανενας σας δεν τον ανεγνωρισε? Ειναι ο χρυσος ολυμπιονικης στο αγωνισμα του αυνανισμου (παχεια μαλακια) με το αριστερο χερι στους ολυμπιακους της μαλακιας του 2015. Εσεις τι παθατε και φωναζετε? ειναι χρυσος ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ και το δειχνει. Αυτος ειναι…..

  7. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΑΓΑΤΕ ΚΟΛΟΥΣ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ.ΕΔΩ ΦΙΛΑΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ.

  8. ντροπή τον μακακάκα να τον λέτε μαλ…….α

  9. Ένας θεός ξέρει τί ανταλλάγματα πήρε.Και ο σύριζας τους δικούς του τους ανταμοίβει καλά.Μέχρι και πληρωμένα τρολλ των 0,60 ανά σχόλιο διαθέτει.
    Αλλά αυτό το σόου με προφανώς στημένους υπηστηρικτές στο Μάτι και την Κρήτη,είναι κάτι σαν μας φτύνει στην μούρη.
    Το προκλητικό γέλιο του,σαν σνα πρόκειται για κάποιον πετυχημένο στις κάμερες,πάει πολύ.
    Πούλησε Μακεδονία,κατέστρεψε τον τόπο,ισοπέδωσε το κράτος και την πολιτεία και να καγχάζει από πάνω δεν αντέχεται.
    Πραγματικά αυτός ο εμπαιγμός δεν υποφέρεται.

  10. Καθόσον παίζουν στα δάχτυλα την ψυχολογία,παίζουν παιχνίδια με το μυαλό μας,που αδυνατεί ότι μπορεί ένα θύμα πυρκαγιάς να ευγνωμονεί τον εμπρηστή του και ένας προδομένος Έλληνας τον Εφιάλτη του.
    Οπότε επενδύουν στο αλληλοβρίσιμο καθώς αδυνατούμε να φανταστούμε ως φυσικό τίποτα από τα παραπάνω,ώστε να εκτονωθούμε και να αλληλομισηθούμε.
    Αλλά το μεγαλύτερο όφελος γι αυτούς είναι η απογοήτευση για τους συνανθρώπους μας που ευτελίζονται έτσι ώστε να παραιτηθούμε από όνειρα για ανατροπή .
    Πρόκειται για επίδειξη ισχύος ώστε να διαλύσουν τις αντιστάσεις μας.
    Την απάντηση θα την πάρουν το Σάββατο.

  11. ΕΊΝΑΙ η μεγαλύτερη ντροπή του Τσίπρα , να δέχεται χειροφίλημα πολίτη, Αίσχος κύριε πρωθυπουργέ, Αίσχος, αδιάφορο το τι και ποιός είναι ο χειροφιλητής Ντροπή και Αηδία για το πολιτικό μας σύστημα,

  12. Μ΄αρέσει που τα συριζόπανα ήταν εναντίον της μοναρχίας και των υπηκόων της που την προσκυνούσαν !!!!

  13. Ο ΒOZOS? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΕΝΟΥ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑ

  14. ΠΟΛΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ! ΑΚΟΥ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΤΟΥ ΖΟΥΜΠΑ

  15. ΒΟΖΟ? ΕΛΑ ΚΑΘΗΣΕ ΑΝΑΚΟΥΡΚΟΥΔΑ ΝΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΩ ΛΙΓΟ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟΝ ΒΑΛΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΛΎΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥΤΣΑ ΞΕΣΚΟΥΦΩΤΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΡΕΕ….

  16. Ο Ζαγκλάρας μπαγλαμά, δεν προσκυνά κανέναν, μήτε θεούς μήτε διαβόλους
    μήτε ανθρώπους, εσύ τσιμπλιασμένη γίδα προσκυνάς και φυλάς το χέρι του
    σαπιοκυλιά με το μαυρο φουστάνι, που πριν λίγο τον έπαζε στο ιερό, ξεφτίλα.

  17. Ε ΣΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ@ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ

  18. ΑΘΕΟΣ ΑΘΕΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΣΥΡΙΖΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ ΛΕΝΙΝ ΤΣΙΤΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙ.Ο ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΜΠΑΤΟΥΣΚΑ ΨΕΥΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

  19. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΟΙ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΥΥΠ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 2, 3 ,4 Η ΩΡΑ ΕΚΕΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ (ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΓΙΑΧΩΒΑΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ) ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΆΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΟΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙΥ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ…..

Comments are closed.