Πούτιν προς ΕΕ για μετανάστευση: «Τους δίνετε πλουσιοπάροχα επιδόματα – Πώς να σταματήσουν να έρχονται;»

Η μαζική ροή των μεταναστών που καταφθάνουν στις ευρωπαϊκές χώρες δεν πρόκειται να σταματήσει, εκτός και αν η Ευρώπη παύσει την πολιτική των πλουσιοπάροχων επιδομάτων, πολιτική η οποία ουσιαστικά ενθαρρύνει τους μετανάστες από χώρες του τρίτου κόσμου να έρχονται στην Ευρώπη.

Αυτό ανέφερε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν μετά τη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπαν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα.

«Η ΕΕ πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το φαινόμενο αυτό αντί να περιμένει να λυθεί από μόνο του ως δια μαγείας, κάτι που δεν θα γίνει», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

 «Εάν ο ένας ενθαρρύνει τη μετανάστευση με κοινωνικά επιδόματα και ο άλλος με μπόνους κάθε είδους, για πιο λόγο να σταματήσει αυτό το φαινόμενο;» αναρωτήθηκε για να συμπληρώσει:

«Εναπόκειται στους Ευρωπαίους εταίρους μας να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους αλλά και για το τι είδους Ευρώπη θέλουν».

loading...

1 thought on “Πούτιν προς ΕΕ για μετανάστευση: «Τους δίνετε πλουσιοπάροχα επιδόματα – Πώς να σταματήσουν να έρχονται;»

  1. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι σε όλους αυτούς που έρχονται παράνομα σε ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως στην Ελλάδα, πως κανείς δεν τους χρωστά τίποτε ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να τους παρέχουμε οτιδηποτε.
    Η μόνη διευκόλυνση που θα έπρεπε να τους παραχωρούμε, θα έπρεπε να είναι η διευκόλυνση να επιστρέψουν με ασφάλεια στις χώρες τους.
    Δεν είναι δυνατόν να βαφτίζονται «πρόσφυγες» όλοι οι παράνομοι μετανάστες και να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι.

Comments are closed.