Τι άλλο ξεφτιλίκι θα δούμε σ΄αυτή τη χώρα; – Ακου εκεί, η Λυδία Κονιόρδου στο Ίδρυμα Νιάρχος

Η επόμενη επιλογή είναι να βάλει το Ιδρυμα Ωνάση επικεφαλής τον θρυλικό Καρανίκα και να αναλάβει Πρόεδρος στο Μουσείο της Ακρόπολης η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.


Kατέκτησε τον ΚΟΣΜΟ και οι κληρονόμοι τον παρέδωσαν στην Λυδία Κονιόρδου!
Ακόμη και οι πανίσχυρες οικογένειες τρέμουν το γκουβέρνο από τότε που ο Καραμανλής κρατικοποίησε τον Ανδρεάδη

ίναι σχεδόν σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που απουσιάζει πλέον είναι η εκπομπή ΕΠΙΚΑΙΡΑ αλά χούντας που θα προβάλλει η ΕΡΤ με εκφωνητές τους Σωτήρη Καψώχα και Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Aπό τον Bασίλη Μπόνιο

Είναι σοκαριστικό καθώς διαπιστώνεις ότι ακόμη και πανίσχυρες οικογένειες όπως η οικογένεια Νιάρχου παραδίνονται στο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ και τοποθετούν επικεφαλής στο Πολιτιστικό Κέντρο την Λυδία Κονιόρδου.

Η επόμενη επιλογή είναι να βάλει το Ιδρυμα Ωνάση επικεφαλής τον θρυλικό Καρανίκα και να αναλάβει Πρόεδρος στο Μουσείο της Ακρόπολης η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Είναι πρωτοφανής και η ηττοπάθεια ή τρόμος που διακατέχει τις ισχυρές οικογένειες του τόπου απέναντι στα κατά καιρούς γκουβέρνα. Ισως είναι ένας τρόμος (ή μια προσπάθεια επιβίωσης) που έχει κληρονομηθεί από την συμπλεγματική εμπάθεια και βιαιότητα που ο κρατιστής εθνάρχης Καραμανλής κρατικοποίησε τον Ομιλο Ανδρεάδη.


Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καλεί τους οξυδερκείς πανέλληνες σε μαζική λαική αντίσταση κατά του καθεστώτος που έχει εγκαθιδρυθεί στη χώρα πριν είναι αργά. Πολύ αργά. Ακου η Λυδία Κονιόρδου στο Ιδρυμα Νιάρχος. Τι άλλο ξεφτιλίκι θα δούμε σ΄αυτή τη χώρα. Εάν έτσι αντιλαμβάνονται οι ισχυρές οικογένειες του τόπου και η κυβέρνηση την Τέχνη και τον πολιτισμό δεν μένει τίποτε άλλο παρά η απόδραση από το Γκουντανάμο των Βλαμμένων με την φασίζουσα αντίληψη της εξουσίας.

Πηγή: kourdistoportocali.com

loading...

3 thoughts on “Τι άλλο ξεφτιλίκι θα δούμε σ΄αυτή τη χώρα; – Ακου εκεί, η Λυδία Κονιόρδου στο Ίδρυμα Νιάρχος

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ

  2. ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ…

Comments are closed.