Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ «ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ…

Η νύχτα που πέρασε, σημαδεύτητε από επεισόδια που προκάλεσαν οι «γνωστοί – πασίγνωστοι» κουκουλοφόροι του αριστερού παρακράτους.

Κι όλα αυτά για έναν «ήρωα», που δημιούργησαν εκείνοι οι οποίοι φρόντισαν ώστε ο δολοφόνος του, αντί να είναι στη φυλακή, να πίνη το καφεδάκι του στο σπίτι του (από τον Απρίλιο του 2016!!)

Ενδιαφέρον όμως έχει, να γνωρίσουμε όλοι καλύτερα αυτόν τον «ήρωα» για χάρη του οποίου καίγεται κάθε χρόνο η Ελλάδα.

Να μάθουμε για το…τεράστιο ποιητικό έργο του…

Απολαύστε λοιπόν δύο από τα τεράστια ποιητικά έργα του:

–    “Πουτάνας γέννα, καλά κατάλαβες αυτό είναι για σένα. Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα; Γαμιέται κάθε είδους φασίστας, μαλάκα και πάμε γι’ άλλα. Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους.”

–    “Άγκελα θα ‘θελα, μία μέρα σε ένα ρετιρέ, να σε γαμήσω, ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ’ τα μαλλιά και ξαφνικά, στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά. Άγκελα, μάθε το, πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία χυμένη έτσι στο κράσπεδο, θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου, να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο…”

Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με το δολοφόνο του.

Η μόνη διαφορά ήταν ότι εκείνος κρατούσε το μαχαίρι.

Κάποτε η Ελλάδα τιμούσε ως ήρωες τον Λεωνίδα, τον Κολοκοτρώνη, τον  Καραϊσκάκη και όσα άλλα λαμπρά τέκνα της την έβαλαν πάνω από την ζωή τους.

Η σημερινή «δημοκρατική» Ελλάδα τιμά ως ήρωες ανθρώπους με το..ποιητικό ταλέντο του (αδικοχαμένου, ναι) Παύλου Φύσσα! Και τους παρουσιάζει ως πρότυπα στις μελλοντικές γενιές της!!

Πώς είναι δυνατόν να έχη μέλλον ένα τέτοιο έθνος;;;

Θεμιστοκλής  Α.

loading...

5 thoughts on “Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ «ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ…

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ.ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ.ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΒΟ ΠΟΝΟ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΝΕ,ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ?ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΑΘΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

  2. Για τους 3 ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί στην τράπεζα τι εκδηλώσεις έκαναν, πώς τους τίμησαν, πόσες προτομές ή αγάλματα έστησαν;
    Θεέ μου, σε τι κόσμο ζούμε;

  3. Εμενα βασικα και με το σκοτωμα μετα τον καυγα αυτου του ατομου αλλα και με τις τρομο-πορειες των ομοειδων κοπρανων του συναφιου του οι ορχεισ μου πιπτουν περιερχονται σε περιδυνιση καθε φορα που γινονται αυτα αλλα και αν ας πουμε ακουστει το ονομα του στην τηλεοραση π.χ παλι οι ορχεις μου κλινγκ κλανγλ ταρασονται πως να σας το πω…..τα ταραγμενα μου αρχιδια θελουνε να φανε μυδια…

  4. Τον Φυσσα τον σκοτωσανε αυτοι οι ιδιοι για να καταδικασουν την χρυση αυγη.Ο δολοφονος ειναι ελευθερος, γιατι δεν μας εξηγουν.Αφου ηταν δικο τους συνεταιρακι πρωην αριστερος δηθεν.Ηταν αριστερος και τον φυτεψανε οι ραδιουργοι αριστεροι στη Χρυση αυγη .

  5. Συνηθισμενη τακτικη των κουμμουνιστων. Και τον δοσιλογο και συνεργαζομενο με τους Γερμανους[στην κατοχή] Λαμπρακη ,οι ιδιοι τον εφαγαν για να ριξουν την τοτε κυβερνηση

Comments are closed.