Μας απαγορεύουν να λέμε το όνομα «Μακεδονία» στα γήπεδα – Σκοπιανό δημοσίευμα δείχνει τι έρχεται

Γράφει σκοπιανό δημοσίευμα:
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ,  ξανά με μια σοβαρή πρόκληση προς όλους τους ‘Μακεδόνες’, λένε ότι η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και βρίσκεται στην Ελλάδα».
Σήμερα, ο Θεσσαλονικιός ΠΑΟΚ άνοιξε την ομαδική φάση του Γιουρόπα Λίνγκ στην έδρα του με τον αγγλικό γίγαντα Τσέλσι και χρησιμοποίησε αυτόν τον αγώνα για να στείλει προκλητικό μήνυμα στους ‘Μακεδόνες’.

«Η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και είναι εδώ», λέει το πανό στο στάδιο της Τούμπας.

Επειδή εμπεριέχει μια πολιτική πρόκληση, ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να έχει ποινή από την ΟΥΕΦΑ, επειδή απαγορεύονται αυστηρά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να εμπλέκεται ο αθλητισμός με την πολιτική, σημειώνει το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Όχι μόνο τους παραδώσαμε γλώσσα και ταυτότητα, αλλά μας απαγορεύουν να χρησιμοποιούμε και το ιστορικό, όχι πολιτικό, όνομα της Μακεδονίας στο γήπεδο.

Και ακόμα είμαστε στην αρχή.

loading...

7 thoughts on “Μας απαγορεύουν να λέμε το όνομα «Μακεδονία» στα γήπεδα – Σκοπιανό δημοσίευμα δείχνει τι έρχεται

  1. @metropolis955 TΣΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΕΥ ΖΗΝ: Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΄ΣΑΙ, ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΞΑΝΑΕΒΡΙΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    https://www.instagram.com/p/BgWH73tHh-Y/?hl=el&taken-at=213678403
    @maria_makri http://www.u.ddel.sd/nypd vs @paschaliskamora http://www.chem.uoa.gr

  2. Απαιτούμε να μάθουμε ποία επιτροπή συνέταξε τη συμφωνία των Πρεσπών και επανεκκίνησε η κυβέρνηση το θέμα προς εκχώρηση του ονόματος που υπέγραψε ο Κοτζιάς.

    Προσπάθησαν μέσω αποπροσανατολισμού να παρουσιάσουν σαν ευνοϊκή τη συμφωνία τάχα πως δεν αναγνωρίζεται μακεδονική ταυτότητα και δήθεν αποτρέπεται να αναγνωριστεί και μειονοτικό εθνοτικό θέμα ή αποζημιώσεων και άλλων διεκδικήσεων θεωρώντας πως θα κέρδιζαν χρόνο ώστε να φέρουν φέρουν στο κοινοβούλιο τη συμφωνία.
    Ο Λαός απαιτεί την Αλήθεια για την απάτη στο σκοπιανό. Πώς σχετίζεται ο σκοπιανός πράκτορας που κρατούνταν την περίοδο λίγο πριν ξεκινήσει η κυβέρνηση την εκχώρηση και πως εκβίασαν την εγχώρια πολιτική αλητεία να ανοίξει αμέσως μετά το θέμα με τον διαμεσολαβητή Νίμιτς.

    Πώς πιέζουν και πόσα λεφτά έχουν υποσχεθεί για την επόμενη μεθόδευση και στο άλλο το κ@θικι στο δημοσιάς τάξεως. Πώς αναπτύσσεται η διάταξη με τις διασυνδέσεις με τη Γερμανία και τη Μέρκελ και πώς σας υπόσχονται λεφτά μέσα στις στοές αφού τα ξεπουλήσετε όλα. Πως σας εκβιάζουν μέσω των κακουργημάτων των τελευταίων ετών λόγω μνημονίου για να προχωρήσετε παραπέρα στο Ελληνοαλβανικό και Κυπριακό.

    θέλουμε να μάθουμε τι ρόλο βαράνε και τι ευθύνες έχουν και πόσα λεφτά ή τι είδους ασυλία υποσχέθηκαν σε αυτούς που συνέταξαν και δέχτηκαν το κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών και όχι μόνο για τον υπαλληλάκο Κοτζία.

  3. Μπουτάρη καριόλα, ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα …

Comments are closed.