Πείτε μου ένα λόγο για να ακούσω τον Τσιπρα στη ΔΕΘ!

Εμείς  θα ζητήσουμε απτούς εταίρους μας αυτά που θέλει ο λαός μας  έλεγε ψεύτικα ο Τσιπρας το 15
Κορόιδεψε, συκοφάντησε, τρομοκράτησε . Μερικοί βραδύνοες ,αχάριστοι  και ιδιοτελείς τον πίστεψαν.

Ήρθε η στιγμή που κατάλαβε ο πολύς κόσμος  ότι σε όλα, είπε τ αντίθετα απ αυτά που  κάνει. Ονόμασε ψευδαισθήσεις (του) με θράσος,  την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας με τον κλόουν που έβαλε.

Λόγω της ανικανότητας τους και της αδιαφορίας τους ,κάηκε κόσμος, πνίγηκαν από πλημμύρες, πήραν πρώτες κατοικίες   ενώ είχαν πει τ αντίθετα, αυτοκτόνησε πολύς κόσμος επί ημερών τους και το κρύβουν,  άνθρωποι πτώχευσαν και πτωχεύουν με τους δυσβάστακτους φόρους και οι νέοι  φεύγουν έξω ν αποφύγουν αυτή τη δυστυχία που επικρατεί στη χώρα μας.

Δίνουν ψιλοδουλειές με ελάχιστα χρήματα και το λένε μείωση της ανεργίας. Σ όλα κομπίνες μη χάσουν  την εξάρτηση, το ναρκωτικό τους, την εξουσία, τις λεηλασίες τους διορισμούς.

Παρόλα αυτά και αφού έκανε και κάνει τ αντίθετα απ αυτά που ωφελούν τον ελληνικό λαό βγαίνει με αναίδεια κα συνεχίζει να τάζει πράγματα, ενώ έχει υπογράψει τ αντίθετα! Υλοποίηση της Αποτυχίας και της Ψευτιάς!

  Διαμελίζει και χαρίζει τη χώρα και αν ο ελληνικός λαός ζητήσει ειρηνικά το αντίθετο (όπως είναι φυσιολογικό στ άτομα με αξίες) βάζει την Αστυνομία  και δέρνει τον κόσμο που ζητά να μη  διαμελιστεί η χώρα του δηλαδή το αυτονόητο

Ξέρει ότι είναι λαομίσητος και πήρε όλη την Αστυνομία να τον φυλάει γιατί φοβάται πολύ.

Παρόλα  όλα αυτά είναι τόσο μεγάλη  η ασθένεια της εξάρτηση που έχει και  το ντοπάρισμα που του κάνουν για να εξυπηρετήσει αλλότρια συμφέροντα.

Το καλύτερο μποϊκοτάζ είναι να μην τον ακούσει κανένα άτομο και να μιλάει μόνος του. Διαφορετικά θα συνεχίσει την υποβάθμιση των εγκέφαλων! Οι δημοσιογράφοι (το 99% των οποίων τον έφεραν), δίνουν έμφαση να δουλέψουν, αλλά η αλήθεια είναι απλή. Δε χρειάζεται ανάλυση παράλυση χωρίς αρχή μέση και τέλος. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας πατούν στο λαιμό. Η μόνη σωτηρία μας είναι να επανέλθουν στο 3% . Εμείς μπορούμε να το κάνουμε!

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Πείτε μου ένα λόγο για να ακούσω τον Τσιπρα στη ΔΕΘ!

  1. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗΔΟΝ

  2. Το Ε.ΠΑ.Μ καλεί κάθε πολίτη ανεξαρτήτως πολιτικής καταβολής να στηρίξει το σκοπό και να τον κάνει προσωπική του υπόθεση, με μόνο άμεσο στόχο την επιστροφή της δημοκρατίας και ελευθερίας στην Ελλάδα, το οποίο σε ορισμένο και σημαντικό βαθμό δύναται να πραγματοποιηθεί από την παρούσα προσπάθεια.

    Σημαίνουμε λοιπόν τις καμπάνες και σας καλούμε προς στήριξη και αγώνα, μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε.

    Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) υπέβαλε στις 5/2/2018 Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά:

    Α) Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων.

    Β) Την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

    Γ) Την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

    Ψηφίστε & στηρίξτε στο σύνδεσμο παρακάτω:

    https://goo.gl/ngEXTd

    Πληροφορίες για τη μήνυση: https://www.epamhellas.gr/mhnysh-epi-esxath/

Comments are closed.