ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟΥ «ΚΑΛΟΥ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ «ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Πούλα το κορμί σου, για να σπουδάσεις…. Γίνε πόρνη, προκειμένου να χρηματοδοτήσεις τις σπουδές σου…

Στους κεντρικούς δρόμους της Στοκχόλμης, πρωτεύουσας της Σουηδίας, αφίσες προτρέπουν …«κομψά» νεαρές φοιτήτριες να εκπορνευτούν για να καλύψουν τις ανάγκες διαβίωσης τους!!!

Στη Σουηδία του «καλού» καπιταλισμού, ξεκίνησε τη Δευτέρα, το χειμερινό εξάμηνο στα Πανεπιστήμια, σύμφωνα με Πάνο Απελιώτης, ο οποίος μέσω του Facebook δημοσίευσε την σχετική είδηση και τη φωτογραφία.

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Σουηδία χρηματοδοτείται σχεδόν αποκλειστικά από το κράτος. Δεν υπάρχουν δίδακτρα για τους Σουηδούς πολίτες και για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το κόστος ζωής όμως των φοιτητών και το αναγκαίο εκπαιδευτικό υλικό χρηματοδοτείται μέσω δανείων!

 Η «δωρεάν» εκπαίδευση λοιπόν είναι μια πιο αφηρημένη έννοια στην Σουηδία. Ο φοιτητής, φοιτήτρια λαμβάνουν δάνειο από τις τράπεζες. Σε μια από τις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης, το τραπεζικό σύστημα, έχει βρει τον τρόπο για να αυγατίζει τα κέρδη του…

Όμως για να λάβεις φοιτητικό δάνειο στο …αναπτυγμένο Σουηδικό μοντέλο εκπαίδευσης, κάθε εξάμηνο πρέπει να περάσεις το 75% των μαθημάτων. Αν δεν τα έχεις καταφέρει οι τράπεζες κόβουν την πίστωση. Άσχετα αν τα προηγούμενα εξάμηνα είσαι ήδη χρεωμένος, όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης μας.

Η γιγαντοαφίσα, όμως έχει τη λύση: «Μηδέν δάνειο; Βγες ραντεβού με έναν Sugar Daddy»!!! To «Sugar Daddy», είναι ο «πελάτης». Αυτός που θα πληρώσει για τις …σπουδές των νεαρών φοιτητριών. Στη διαφημιστική καμπάνια υπάρχει και διεύθυνση που μπορούν να απευθυνθούν οι νεαρές φοιτήτριες! Όλα νόμιμα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Εδώ τις γαμάνε οι ισλαμοπίθηκοι τζάμπα αυτό θα τις πειράξει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ VOLVO
  NA ΣΕ ΠΙΟ ΚΛΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

  ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD..9666..ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...