ΘΕΪΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ! «ΩΣ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΕ»

του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου

Προχθές, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ε.έ. τό πρωΐ ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού του Αιγίου, Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, εξερχόμενος του Ναού μετά την
πρωϊνή Ακολουθία, είδε στον Ουρανό πάνω από τον ιερό Ναό της Φανερωμένης να σχηματίζεται στα σύννεφα το σημείο του Τιμίου Σταυρού! Το φωτογράφησε και μας το προσκόμισε! Σας το παρουσιάζουμε παρακάτω.
_______Στη θέα του Τιμίου Σταυρού τα μάτια μας γέμισαν από δάκρυα! Νοιώσαμε, ότι αυτό το θεοσημείο είναι ένα χάδι του Σωτήρος Χριστού στις ψυχές μας! Στις ψυχές όλων των Αιγιωτών! Ζούμε σε μια εποχή, όπου και ο Χριστός μας διώκεται και η Ελλάδα μας πεθαίνει!
________Η Κυβέρνηση, που ακούει στο όνομα «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», με Αρχηγό και Πρωθυπουργό ένα άθεο και αστεφάνωτο πρόσωπο, έχει παραδοθή στα συμφέροντα
α) της Παγκοσμιοποίησης και
β) των Ξένων Δυνάμεων!
_______Η Παγκοσμιοποίηση ένα και μόνο στόχο έχει: Να αποχριστιανισθεί η χριστιανική Ελλάδα μας!
Έτσι ο κ. Τσίπρας

α) γκρεμίζει τους Ορθοδόξους Ναούς, με αρχή το Βοτανικό, για να υψώσει στη θέση τους ένα Μουσουλμανικό Τέμενος!
β) καταργεί την πρωϊνή προσευχή από τα Δημόσια Σχολεία!
γ) καταργεί επίσης τον εκκλησιασμό των Σχολείων!
δ) καταργεί το μάθημα των Θρησκευτικών, με το οποίο στα παιδιά μας διδασκόταν η Χριστιανική Διδασκαλία καί Ηθική στα Δημόσια Σχολεία και αντ΄αυτού εισάγει το μάθημα της Θρησκειολογίας! Έτσι οι Μαθηταί τώρα πλέον θα μαθαίνουν για το Σωτήρα Χριστό, για το Βούδδα, για τον Μωάμεθ κλπ.! Με τον τρόπο αυτό όμως συντελείται Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθοδοξίας μας! ‘Ενας άθεος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ένα και μοναδικό σκοπό έχει: ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ στην άλλοτε χριστιανική Χώρα μας!
ψηφίζει νόμους για την εγκατάσταση της ανηθικότητος στην δύστυχη Χώρα μας, όπως π.χ. το Νόμο περί του Συμφώνου Συμβιώσεως, δηλ. του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, των Ομοφυλοφίλων,
παρέχει το δικαίωμα υιοθεσίας τέκνων εκ μέρους ενός ζευγαριού του αυτού φύλου κλπ. κλπ. κλπ. ________Με απλά λόγια ο Πρωθυπουργός της αθεΐας αγωνίζεται για να γκρεμισθεί ο Τίμιος Σταυρός, να εξαφανισθεί οτιδήποτε χριστιανικό Σύμβολο, και στη θέση του να τεθή οτιδήποτε άλλο Σύμβολο!
_______Εφαρμογή των ιδεών του κ Τσίπρα:
Χθές, Κυριακή 23.09.2018, στις εννέα το πρωϊ, μια ομάδα από τριάντα (30) θιασώτες των ιδεών του χωρίς τσίπα Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, κατά την ώρα της θείας λειτουργίας εισέβαλαν στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, της οδού Ασκληπιού των Αθηνών, και τα έκαμαν «γυαλιά καρφιά»!!!! Κάποιο μπλόκ έγραψε: «Ένα είναι το σίγουρο. Ρουβίκωνας, αναρχικοί, γνωστοί-άγωστοι, κάνουν ό,τι θέλουν. Δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν υπάρχει»!
(βλ.https://www.pentapostagma.gr/2018/09/στο-στόχαστρο-η-ορθοδοξία-καταδρομικ.htm
Και αυτά μεν ως προς τον πόλεμο κατά της Εκκλησίας.

________Από την άλλη πλευρά οι Ξένες Δυνάμεις θέλουν να σβύσει η Ελλάδα από τον παγκόσμιο Χάρτη! Στο πρόσωπο του «αριστερού» Πρωθυπουργού βρήκαν τον καλύτερο Σύμμαχο! Ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να διατηρηθεί στήν Εξουσία, είναι έτοιμος να πουλήσει τά πάντα! Έτσι λοιπόν:

με την Συμφωνία των Πρεσπών επούλησε τη Μακεδονία μας! Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων καυχάται ήδη, λέγοντας, «εμείς είμαστε η Μακεδονία!»
Η Θράκη παραδόθηκε ήδη στους Μουσουλμάνους! Οι Μουφτήδες του Ισλάμ έχουν ήδη το πάνω χέρι! Και φυσικά ο Τούρκος Πρόξενος στην Θράκη, και εκφράζει τον σκληροπυρηνικό Ερντογκάν και την πολιτική του εφαρμόζει!
Έπειτα η Αμερικανική κυριαρχία επεκτείνεται! Το είδαμε στην πρόσφατη Έκθεση της Θεσσαλονίκης! Η Κρήτη, λοιπόν, από παληά ήταν στη διάθεση των Η.Π.Α. Τώρα πιά και η Θεσσαλονίκη παραδίδεται στην Αμερική και στον ποταμό Έβρο εγκαθίσταται μεγάλη Αμερικανική βάση! Η Ελλάδα πωλείται! Η εθνική μας αξιοπρέπεια ανταλλάσσεται με αντάλλαγμα την πολιτική ενίσχυση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα!
Έπειτα όχι μόνον Ξενοδοχεία, Μέγαρα, Εργοστάσια κλπ., αλλά και μοναδικά εθνικά Μνημεία τίθενται στη διάθεση του ΥπερΤαμείου! Δηλ. είναι πιθανόν αύριον να πληροφορηθούμε, ότι ο Παρθενών και η Ακρόπολις, έπειτα από δημοπρασία, περιήλθον στην κυριότητα της ……Κορέας!
Μη βιάζεσθε! Η καταστροφή της Ελλάδος μας συνεχίζεται ακάθεκτη!
_________Ας έλθουμε τώρα σε ένα υστερόγραφο: Τόσον ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, όσο και ο αρμόδιος Υπουργός των Οικονομικών, ο αστείος κ. Τσακαλώτος, (δηλ. ο μοναδικός Υπουργός στην παγκόσμια Κοινότητα, που εμφανίζεται με το σακκίδιο στον ώμο), ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΜΑ είπαν, ότι το οικονομικό πρόβλημα της Χώρας θα λυθή με τόν θάνατο των 70χρονων! Δηλ. πεθαίνοντας εμείς οι ηλικιωμένοι, θα λιγοστέψουν οι συντάξεις και τότε η οικονομία θα διορθωθεί!!!! Με άλλα λόγια μας είπαν το γνωστό σλόγκαν: «ο θάνατός σου, η ζωή μου»!!!! Εύχονται, λοιπόν, να πεθάνουμε εμείς οι ηλικιωμένοι, για να επιβιώσουν αυτοί οι «λιγούρηδες»!!!!!
________’Επειτα από αυτά τα λυπηρά, ας επανέλθουμε τώρα στην θαυμαστή εμφάνιση του θεοσημείου, δηλ του Τιμίου Σταυρού, πάνω από την Φανερωμένη του Αιγίου.
________ Κατά την ταπεινή μας άποψη η εμφάνιση του σημείου του Σταυρού στον Ουρανό του Αιγίου μας δίδει ένα παρήγορο μήνυμα:

από την Ελλάδα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ο Χριστιανισμός,
και από τον παγκόσμιο Χάρτη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ η Ελλάδα μας!

______Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ θα παραμένει μία λαμπάδα, που θα φωτίζει τον κόσμο! Οι όποιοι Τσιπραίοι θα εξαφανισθούν, ο Χριστός όμως ΟΧΙ! Όσους Ναούς κι’ αν γκρεμίσει ο κ. Τσίπρας, ο Σταυρός θα σκεπάζει την Ελλάδα! Διότι, ας μη ξεχνάμε, ότι όταν Έλληνες επεσκέφθησαν τόν Ιησούν Χριστό στην Ιουδαία, ο Χριστός μας είπε τα εξής αθάνατα λόγια: «ελήλυθεν η ώρα, ίνα δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου»! (Ιωάνν., 12, 23), δηλ. διά της Ελλάδος και των Ελλήνων!

_______Να είσθε βέβαιοι, ότι όσοι άθεοι Τσιπραίοι Πρωθυπουργοί και αν έλθουν στη Χώρα μας όχι μόνον «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!», αλλά και «Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!»
________Επειδή μερικοί μπορεί να μη έχουν μια δυνατή πίστη, ώστε να αποδεχθούν τα παραπάνω, θα σας παραθέσουμε ένα ακόμη πρόσφατο θεϊκό σημείο, το οποίο συνέβη στις 8 Σεπτεμβρίου ε.έ., κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας στην εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Κάποιος πιστός άνθρωπος, εκεί κάπου στη Λήμνο, προσήλθε στο Ναό για να εκκλησιασθεί, φέροντας μαζί του «το τάμα του», δηλ. μια μεγάλη λαμπάδα. Την κρέμασαν απ΄ένα μανουάλι, αλλά έπειτα από λίγο ο σπάγκος, που την κρατούσε, κόπηκε!Τότε η λαμπάδα έπεσε μεν κάτω, αλλά στάθηκε όρθια στη βάση του μανουαλιού, χωρίς κάποια ανθρώπινη επέμβαση, όπου και έμεινε επί ώρες αμετακίνητη! Αυτό, όπως προχθές και ο Σταυρός στη Φανερωμένη, ήταν επίσης ένα θεϊκό σημείο, ένα «θεοσημείο»!
Δόξα τω Θεώ, πάντων ένεκεν!
_______Αδελφοί μου Χριστιανοί Έλληνες και Συνέλληνες,
Κρατηθείτε γερά από το χέρι του Θεού και μη φοβηθείτε! Η Εκκλησία στη Αρτοκλασία ψάλλει με υπερηφάνεια: «Πλούσιοι επτώχευσαν καί επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού». Ας μη το λησμονούμε!

Αίγιον, 24 Σεπτεμβρίου 2018
+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ

*******

loading...

71 thoughts on “ΘΕΪΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ! «ΩΣ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ, ΚΥΡΙΕ»

  1. ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ

    ΦΥΛΑΓΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

  2. (Ο Λόγος ο του Σταυρού … ημίν δύναμις Θεού εστι)
    (Α' Κορ.1,17)

    Ο Θεός, ως η απόλυτη αγάπη (Α΄ Ιωάν.4,8,) αντί εκδίκησης ανταπέδωσε στον άνθρωπο ευσπλαχνία και του δώρισε τη λύτρωση από τα πικρά δεσμά της αμαρτίας και του κακού και του χάρισε την αιώνια ζωή.

    Χάρη λοιπόν στην άμετρη αγάπη του Θεού, το φρικτό φονικό όργανο των ανθρώπων μετεβλήθη σε πηγή αγιασμού και απολυτρώσεως.http://www.romfea.gr/

  3. Γρήγορα έναν κουβά για να ξεράσω!

  4. Μάχου υπέρ Ορθοδοξίας και Πατρίδος.

  5. Για την Ελλάδα ρε προσκυνημένο ντουβάρι.

    Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν
    εστιν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι
    μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.

  6. λαθος απο ολα τιμιωτεροι θεους κ ανθρωπους εστι ευταξιας ζαγκλαρας nad dog σωρρας και ψευτοπατερακης ο χριστος για σας ειναι οι βρισιες σας

  7. Ο ΒΟΘΡΟΣ MAD DOG ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΦΥΓΕ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ

  8. Να κάνεις δικό σου blog για να με διώξεις.
    Εδώ θα είμαι να σας γαμώ, προσκυνημένες κατίνες.

  9. Η Ορθοδοξία σε κάνει να πονάς και να υποφέρεις.
    Εμείς οι Ορθόδοξοι σου ευχόμαστε περαστικά.

  10. **************************************************
    Mad Dog,
    Η ρήση του Πλάτωνος αναφέρει ότι η Πατρίδα είναι κάτι το τιμιώτερο και αγιώτερο από την μητέρα, τον πατέρα και από όλους τους προγόνους.
    Δεν λέει πουθενά ότι η Πατρίδα είναι κάτι το τιμιώτερο και αγιώτερο από τον Θεό.
    Αυτή η γνώμη, λέει ο Πλάτων, υφίσταται και μεταξύ των θεών και μεταξύ των ανθρώπων στους οποίους επικρατεί η λογική.

    Εσύ όμως έχεις γνώση της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας του Πλάτωνα;
    Ανήκεις μεταξύ των ανθρώπων στους οποίους επικρατεί η λογική;
    ************************************************

  11. Εγώ λατρεύω τον Mad Dog. δεν θέλω να φύγει. Αν φύγει, ποιος θα με διασκεδάζει καθημερινά; Τρελαίνομαι να διαβάζω χαζομάρες.

  12. ΜΩΡΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΜΑΖΟΧΑ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΠΟΡΝΗ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ
    ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΗ

  13. 1:32 συμφωνω να φυγει και να μην ξαναγραψει εχει γεμησει με ψωρρα ολο το μπλογκ

  14. Τελικά όλοι εσείς οι θεούσες αγαπάτε να μισείτε τον Ζαγκλάρα, αλλά είναι και
    στον μόνο που απευθύνετε τον λόγω, ερωτήσεις και εκάστοτε το χριστιανικό σας
    ήθος από το βάθος του ιουδαιοχριστιανικού βόθρου.

    Για τους Έλληνες, πάντα, το τιμιότερο ήταν η πατρίδα, γιατί χωρίς
    πατρίδα χέστα κι'άστα, δεν υπάρχει τίποτα ρε καψερέ!

    Για σένα βέβαια ίσως είναι ο χριστός, γιατί αν είναι η οικογένεια σου
    ή το πουλί σου, κάηκες στην κόλαση που θα σε στείλει ο
    εκδικητικός ασιάτης γαχβέ, πρόσεξε!

  15. Είμαι βέβαιος ότι χριστιανός είσαι.
    Τέτοιο ήθος, αγάπη για τον πλησίον, τέτοια γλυκός λόγος, μάλλον
    κάποιος σατανάς σε έκανε την κωλοτρυπίδα και σέρνετε στην άσφαλτο!

  16. Το ανέκδοτο με την μαζόχα και τον σαδιστή το ξέρετε? Να σας το πω.

    Λει ο μαζοχας στον σαδιστή
    -Χτύπα με, δείρε με
    Και μετά ώρα ο σαδιστής
    -Όχι!

  17. ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΣΟΥΗΔΟΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ mad dog Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ

    ΞΕΡΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥΣ
    ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ

  18. Μη το μαρτυράς μωρή ανώμαλη μαζόχα.

  19. Ερμαφρόδιτος ο mad dog
    Γιατί νορμάλ άνθρωπος
    αποκλείεται να είσαι

  20. *******************************************
    Mad Dog,
    Αυτή η άποψη για πατρίδα και Θεό είναι δική σου, δεν είναι του Πλάτωνα, βλέπεις ο Πλάτων ως σοφός και ως Έλληνας δεν μπορούσε να αμολήσει τέτοια κοτσάνα, που αμόλησες εσύ.

    Συμφωνώ με τον Έλληνα, δηλαδή με τον Πλάτωνα, η πατρίδα δεν είναι τιμιότερη και αγιότερη από τον Θεό.
    Εσύ πόσο Έλληνας είσαι; Είσαι Έλληνας, όπως ο Πλάτων; Ο Πλάτων αμολούσε κοτσάνες;
    *******************************************

  21. Έλα τραβελοκατίνα, παραμάσκελα και φύγαμε!

  22. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΖΑΓΚΛΑΡΩΜ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ

    ΦΙΛΑΚΙΑ
    ΜΑΤΣ… ΜΟΥΤΣ… ΜΑΤΣ… ΜΟΥΤΣ
    Σ' ΑΓΑΠΩ ΖΑΓΚΑΡΟ ΜΟΥ
    ΕΣΥ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ
    ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

  23. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΚΕΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ
    ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΒΑΠΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ
    ΔΟΞΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ ΑΜΗΝ

  24. Εδώ στο μπλοκ και μόνο στο μπλοκ θεωρεί εσένα ως πρότυπο ανθρώπου, άξιο μιμήσεως. Γι' αυτό βρίζει. Κάνει δηλαδή ό,τι κάνεις εσύ, υβρίζει. Τι δεν καταλαβαίνεις;

  25. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ ΙΕΡΑΧΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΓΙΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΦΥΛΗ,ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ…

  26. "..τιμιώτερόν εστιν η πατρίς και σεμνότερον
    και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς.."

  27. ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ…

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟ, ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΜΜΕ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ…

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ,ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

    ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΤΑ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΨΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ….🇬🇷️ 🇬🇷️ 🇬🇷️

  28. Και η κλασική ερώτηση που ποτέ δεν παίρνω απάντηση,
    για πες ρε κιοφτέ, που βρίζω?

  29. ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ
    ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΜΙΛΑΜΕ

    ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ;
    ΚΑΜΙΑ 200ΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΗ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Ο "ΜΠΑΤΣΟΣ" ΚΡΕΠΑΤΖΗΔΕΣ…

  30. ΟΚ, πέσε μπρούμητα τώρα προς ιερουσαλήμ μεριά,
    πες τρις το πάτερ ημών εκ σιών και μετά
    έλα και τσάκα την τσαπού.

  31. Ο ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙΜΑ ΓΙΑ ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΟΥΗΔΟΥ ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΛΑΡΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ

  32. Έλα, ξεδίπλωσε τον ανθελληνισμό σου, ξερναει το φαρμάκη σου,
    αλλά πρόσεχε μην αυτοδαγκωθείς κατά λάθος και πας από οξεία δηλητηρίαση!

    Σιγά το πράμα δηλαδή, μόνο 25 χιλ Έλληνες Θεσσαλονικείς, γυναίκες άνδρες
    και παιδιά ήταν σφαγμενοι από μαχαίρι, πιστευω ότι το αίμα έγινε ποτάμι.

    Φωτιά να σας κάψει ρε ιουδαιοχριστινικά σιχάματα, γαμώ τα
    σπίτια σαςκαι χέζω την απάνθρωπη εβραϊκή σας αίρεση, γαμιόλες!

  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  34. zagklaras mad dog
    =======================
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html
    ========================================

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 1:54 μ.μ.
    Μα δεν αλαξα όνομα για να κρυφθώ μωρή καραπουτάνας έκτρωμα, ούτε άλλαξα website,
    όλοι με ξέρουν σαν Mad Dog και σαν Ζαγλο, κωλοτρυπίδα, χα..χα..άντε ψάξε να βρεις
    κάτι άλλο πισωγλέντη, αυτό δεν σε κάθισε, αν ψάξεις πριν 3-4 χρόνια κάπου θα με
    βρεις σα Mad Dog, αλλά όλοι με χαιρετάνε σαν Ζαγλο, μπλιαχ!
    Σε θυμαμε από παλιά, έχει φοβερή οσμή σκατου και σπέρματος!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 2:22 μ.μ.
    Εδώ αυτό που ανακάλυψε μαλάκα σκαλίζοντας την κωλοτρυπίδα της μάνας σου.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html

    ============================================
    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:03 π.μ.
    Πάλι ο γερος, πάλι οι προφητείες για καταστροφές (όλες οι προφητείες
    είναι για λοιμους και καταστροφές) πάλι φοβέρες και δισυδαιμόνια!

    Χέζω την αντιανθρώπινη θρησκευτική σας στραβομάρα
    ρε κατώτερα όντα, που τολμάτε να λέγεστε Έλληνες!

    Ντροπή σας ρε εβραιογαμημενοι, φώλιασε ο φόβος στις ψυχούλες σας
    και ο διάβολος μεταμφιεσμένος σε "γέροντας" "παπάς" και
    το μουνί της μάνας τους, σας πάει γαμιώντας, ζώα!

    Άκου είπε ο γέροντας, στα αρχίδια μας τι είπε.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:57 μ.μ.
    Με εκπλήσσει το μέγεθος της ευπρεπείας σου.

    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 3:05 μ.μ.
    Ταπεινά ζητώ συγνώμη, άνθρωπος είμαι και έχω τις κόκκινες γραμμές μου,
    αυτό το είπε ο γέροντας με φέρνει εμετό!

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/4-7-4.html

    ============================================

  35. ΒΟΛΙΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ,Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ….

    ΟΜΩΣ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΕΘΝΙΚΟΥ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΔΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ΑΥΤΟ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ….

    ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΓΩ,Ο ΑΛΛΟΣ Η Ο ΠΑΡΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ….

    ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΦΙΑΧΤΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ…

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ….

    https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/40530030_1838341612917434_2557879004472279040_n.jpg?_nc_cat=0&oh=b250eeeb83177b5ad54e64f66af86ddc&oe=5BFFD671

  36. ΗΡΕΜΗΣΕ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΟΥ ΠΕ ΠΕ ΚΟΥ ΠΕ ΠΕ

  37. ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ!!

    Η γενοκτονία των Ελλήνων – Σκυθόπολης Γιατι δεν την διδάσκουν στα σχολεία ? Τι φοβάται το εκκλησιαστικό και πολιτικό κατεστημένο?.

    Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων :η καταστροφή του Ελληνικού ΄Έθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας. Είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ανθρωπότητα και το παγκόσμιο κατεστημένο του ιουδαιοχριστιανισμου την αποκρύπτουν επιμελώς από τον Ελληνικό λαό και την παγκόσμια κοινή γνώμη..Είναι απορίας άξιον που δεν έχει βρεθεί ένας Έλληνας πολιτικός να θέσει το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους βυζαντοχριστιανους και να καταδικαστούν οι θηριωδίες των ιουδαιοχριστιανων ενάντια στον Ελληνισμό.Οι ιουδαιοχριστιανοι με το τεράστιο μένος τους για τον Ελληνισμό λεηλάτησαν την Ελλάδα και κατασφάξανε το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού!!!

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
    http://dionios.blogspot.gr/2016/05/blog-post_9.html

  38. ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…..

    ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,,,

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕ ΕΦΕΥΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ….

    ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ…..

    ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ'ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ??

    https://2.bp.blogspot.com/-S9Wvuv01ZqU/VuUa33N5HWI/AAAAAAABshk/y-5Z0G0yEkkRFPNPwReoAD32XRb3dyvQg/s320/h-alithini-eikona-twn-ebraiwn.jpg

  39. Δεν το ειχα δει τα μπαλαντινακια του παγκοσμιου διοικητη της αστυνομιας του Ο Η Ε αρτεμη σωρρα σε απαρτια οι υβριστες παρεουλα το πατρινο και το κρητικο καρναβαλι χαχαχαχαχαχαχα ξεχασα γραφει και ο σουηδος χα χα χαχαχαχαχαχαχα απο τη κολοπετινιτσα
    οι επιχειρηματιες χαχαχαχαχαχαχαχα σαν τον τρισεκατομμυριουχο σωρρα με τις μετοχες
    της γιαγιας του αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  40. τιποτα Ευταξια μου υποχρεωση μου να σου θυμιζω ποιος πραγματικα εισαι αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  41. αλλος μαθουλασας του σωρρα!!!!!!!!!!!!

  42. πψωρομακντογκ τον επλυνεs;….

  43. Ε Υ Τ Α Ξ Ι Α .. ΠΑΡΑΚΑΛΩ 'Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    Ψ Ε Υ Τ Ο Ε Υ Τ Α Ξ Ι Α Σ

  44. ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.
    ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΛΕΧΡΙΤΗ.

    ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ.

    ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ

  45. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΕΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ

  46. ΚΑΛΕ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ;

  47. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ
    ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    ΨΕΥΤΟΕΥΤΑΞΙΑΣ
    mad dog – zaglaras ?

  48. ..εχει το μαξιμου σουηδια …?….!..

  49. ολοι το λεν καλε πψωρομαντογκ οτι η Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου τονε τραβα τον Π@ΥΤΣΟ
    απο τοτε που σε ρωτησε ο διαs τι ψαρι ειναι αυτο;και εσυ του ειπεs λουτσο!
    μεσα στον Κ@ΛΟ σου παντα θελειs ναχειs κατι ξενο Γ@ΜΗΣΙ θελειs ζαγκλαρωμ
    εναν Π@ΥΤΣΟ τεντωμενο ωσαν να ειναι τραινο ειναι ο Κ@ΛΟΣ σου ατμομηχανη
    και θελειs τα βαγονια;πεs μαs λοιπον πψωρομακντογκ το κανειs απο βιτσιο
    απο γινατι και ολο τον Π@ΥΤΣΟ θελειs να ρουφαs βρε μπαs και ειναι καπριτσιο;
    αυτοs που την Π@ΥΤΑΝΑ μανα σου απο την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ την Γ@ΜΟΥΣΕ παντα την
    ρωτουσε αραγε τι θα βγαλειs μωρη Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΗ απο το βρωμοαιδοιο σου….
    μιαν κορη ασχημη που θα την λεν βαιτσα απο τα Γ@ΜΗΣΙΑ και τα ΤΣΙΜΠ@ΥΚΙΑ
    ο Κ@ΛΟΣ τηs απο τα Ψ@ΛΟΧΥΜΑΤΑ θαναι μεσ΄την γλιτσα και απο ολουs τουs γειτονουs
    να τουs ρουφα την Π@ΥΤΣΑ!!!!η εναν Π@ΥΣΤΗ γιο τακουνια να φοραει Π@ΥΤΣΕΣ
    Ψ@ΛΕΣ @ΡΧΙΔΙ@ ολημεριs απ΄οποιον συναντα τα @ΡΧΙΔΙ@ του να τα ρουφαει;;;
    ρωτα ο μητσαραs την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓ@ΜΗΜΕΝΗ τι να σου πω μητσομ σε ετουτη
    εδω τη φαση που την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ μου την εκανεs φαρασι…μια σκεψη μουρθε
    τωρα δα στον ολυμπο να παμε τον δια να ρωτησουμε τι θα βγαλει το Μ@ΥΝΙ
    αραγε…Π@ΥΣΤΗΣ θαναι ο γιοs και η κορη μια τσουλα;Ο διαs την γνωμη του
    θα πει αυτοs τα ξερει ουλα!!!!!!!

  50. https://www.pare-dose.net/4001

    «Ιστορικώς ο Χριστιανισμός ήταν η μεγαλύτερη συμφορά που συνέβη μέχρις στιγμής στην ιστορία του ανθρώπου. Το χειρότερο κακό και η πιο φρικιαστική μάστιγα. Εκτός από ολίγες γνωστές ηθικές εντολές, τις οποίες επανέλαβε (για να είμαστε πιο ακριβείς, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ, δίχως να αναφέρει την πηγή) η θεολογία του είναι αντιφατική, ανόητη και λανθασμένη. Άκρως επικίνδυνη και καταστροφική τόσο για το άτομο ως μονάδα όσο και για την κοινωνία ως σύνολο! Ο Ιησούς Χριστός των Ευαγγελίων και του Παύλου αποδεικνύεται πλήρως δια των κριτηρίων της ιστορικής επιστήμης ότι είναι μια αλλοπρόσαλλη και αντιφατική μυθολογία!».

    17 αιώνες τώρα οι ρασοφόροι, πνευματικοί πράκτορες του Ισραήλ, προσπαθούν να μας αφελληνίσουν.

    Αυτοδιορίστηκαν «ποιμένες» και μας χάρισαν τον – όχι και τόσο κολακευτικό – προσδιορισμό του «ποιμνίου».
    Εξαιτίας δηλαδή της αγάπης τους για μας, αποφάσισαν εμείς να βόσκουμε κι αυτοί να μας βόσκουν. Κι ούτε λόγος να γίνεται για την απλή αλήθεια που λέει ότι ποτέ κανένα ποίμνιο, ποτέ κανένα κοπάδι, δεν εκτρέφεται προς όφελος δικό του, αλλά πάντοτε προς όφελος του τσοπάνη!…

    Ένα λαό που ζει εδώ και καιρό στον βούρκο της χειρότερης πνευματικής κρίσης και παρακμής στη μακραίωνη Ιστορία του, με κατεστραμμένη την ιστορική του μνήμη, εθνικά απονευρωμένος και θρησκευτικά εβραιο-χριστιανο-χρωματισμένος, χαμένος μέσα στις αυταπάτες των ευαγγελίων ,προφητων και αποστόλων αποστερημένος από τα πιο ζωτικά δομικά στοιχεία της ίδιας του της ταυτότητας (τα οποία ο ίδιος πέταξε στα σκουπίδια, σε μία μακρά – και χρήζουσα επίμονης ψυχιατρικής προσέγγισης ιστορική διαδικασία επώδυνου πνευματικού αυτοευνουχισμού), σε πλήρη αποστασία από την πατρώα θρησκεία, παραζαλισμένος κι αλλοπρόσαλλος, εθισμένος πλέον στο να καταπίνει αμάσητους τόνους από σκουπίδια, βουλιάζοντας καθημερινά στην ασυναρτησία και τη σύγχυση.

    http://hercolano5.blogspot.com/2010/03/blog-post_878.html

    «Ανέγνων, Έγνων, Κατέγνων».
    «Εμελέτησα, Εγνώρισα, Απέρριψα».

    Αυτοκράτωρ Μέγας Ιουλιανός

  51. Αμβρόσιος : ( ..ας επανέλθουμε τώρα στην θαυμαστή εμφάνιση του θεοσημείου. Κατά την ταπεινή μας άποψη η εμφάνιση του σημείου του Σταυρού στον Ουρανό του Αιγίου μας δίδει ένα παρήγορο μήνυμα …)

    Νέο Έλληνας : Ορέ ποιμενάρχα μου μήπως ο θεός βαρέθηκε να παρουσιάζεται ,να συνεστιάζεται και να ευαγγελίζεται με τους Εβραίους και τις Εβραίες και α
    άρχησε να επιθυμεί τους Αιγιώτες και τις ωραίες Αιγιώτισσες…

    H θρησκεία είναι μια χαζομάρα, δεν στέκει σε καμία λογική.

    Πρέπει να μπει ενα τέλος τις θρησκείες που κατασκεύασαν οι λαοπλάνοι για να ελέγχουν τις μάζες.

    https://youtu.be/JMEUD1qM27Q

    Το "ποιμενικό ροκ" του Γιάννη Μιλιώκα ( …κατσε θεο-δουλε να σαρμεγω πρρρρρρ τσαπριιιιιι ….)

  52. Έτσι ακριβώς συνελληνα, αλλά ποιος να σε ακούσει, ο φόβος έχει φωλιάσει στις ψυχές
    των πατριωτών μας, και εξουσιάζει τον εγεφαλο, βασικά αυτό που χρειάζεται,
    είναι λίγη τόλμη, αγάπη για την αλήθεια και μια μικρή αμφισβήτηση!

    Ως γνωστό η αμφισβήτηση φέρνει την έρευνα και η έρευνα την αλήθεια!

    Ο θρησκευτικός φανατισμός είναι η προσπάθεια αποσιώπησης
    της αμφιβολίας, η αμφιβολία είναι τα μόρια του εγκεφάλου
    και της λογικής που αντιδρούν στο παράλογο.

  53. *************************************
    Εσύ δεν έχεις καμιά σχέση με την αρχαία ελληνική γλώσσα.
    '' αγιώτερον και εν μείζονι
    μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι''.

    σημαίνει ότι η πατρίδα ''είναι κάτι αγιότερο από τους θεούς και από τους ανθρώπους που έχουν μυαλό;

    Μετάφραση:
    Από τη μητέρα και τον πατέρα και όλους τους άλλους προγόνους, η πατρίδα είναι πράγμα πολυτιμότερο και σεβαστότερο και αγιότερο
    και ανώτερο και κατά τη γ ν ώ μ η των θεών
    και κατά τη γ ν ώ μ η των ανθρώπων που έχουν φρόνηση.

    Κατάλαβες πόσο άσχετος είσαι με τον ελληνικό πολιτισμό;
    *************************************

  54. Η έκφραση παραπάνω π.χ. ''ρε προσκυνημένο ντουβάρι'' τι είναι;

  55. *************************************
    Καμιά ιστορική πηγή δεν αναφέρει ότι οι Ορθόδοξοι έσφαζαν Έλληνες, επειδή ήταν Έλληνες.
    Προκαλώ οποιονδήποτε να παρουσιάσει μια ιστορική πηγή, στην οποία θα αναφέρεται η λέξη ''Έλληνες'', δήλαδή ότι έσφαζαν Έλληνες.
    ******************************************

  56. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    Yπάρχουν 3 τρόποι να διαχειριστείς το φόβο. Να το ξεπεράσεις ,να σε διακατέχει και να σε περιτριγυρίζει. Donna Favors

  57. Ε, ίσως με το μουνί της μάνας σου?

  58. Είναι βρισιά to ντουβάρι? Ο τοίχος δηλαδή!
    Μα καλά ντιπ μαλάκας είσαι ρε κιοφτέ?

  59. Τράβα ψόφα ρε ανθελληνικό σκουπίδι,

  60. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΨΩΡΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ

  61. Ο μόνος ανθέλληνας κ χυδαιολόγος εναντίον της Ορθοδοξίας λέγεται mad dog με οτι συνεπάγεται σε αυτό το ελεεινό προφίλ

  62. το προφιλ mad dog των ελεεινων υβριστων του σωρρα

  63. γιαννης πινει γιαννης κερναει

  64. γιατι κρυβεσαι και γραφεις;

  65. ΠΡΟΣΕΧΕ 5Ι ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΚΑΘΑΡΑ

  66. ΘΑ ΛΥΣΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΥΠΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ,ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ ΖΑΓΛΑΡΑΣ ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Σ ΕΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΛΕΕΙ ) ΚΑΙ ΟΛΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΕΠΡΑ .ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΓΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ .ΜΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ,ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ .Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

  67. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ,ΑΓΙΕ ΑΜΒΡΟΣΙΕ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΑΣ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ

Comments are closed.