Ρίξτε μαύρο!... στο κανάλι των παΛιάτσων!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: [email protected]

Το συγκεκριμένο κανάλι ως συνέχεια των διαχρονικών καιροσκόπων του Αυριανισμού έχει μετατραπεί σε πέμπτη φάλαγγα των σημερινών εθνομηδενιστών οι οποίοι μετά από το ξεπούλημα και την φτωχοποιηση του Ελληνικού λαού δημιουργούν ...

τις συνθήκες για τον γεωγραφικό ακρωτηριασμό της πατρίδας μας.
Παρακολουθώντας τις δήθεν ενημερωτικές εκπομπές τους βλέπουμε τους περισσότερους παρουσιαστές με την δημοσιογραφικής μάσκα να λειτουργούν σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου. 
Εδώ θα πρέπει να επισημάνω για άλλη μία φορά ότι για την σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας εκτός από τους ανεύθυνους, άσχετους και πιθανόν με δόλο Πολιτικούς μεγάλη ευθύνη φέρει ο πλειονότητα των δημοσιογράφων.
Των δημοσιογράφων οι οποίοι βουτηγμένοι στην διαπλοκή απέκρυψαν ύποπτα γεγονότα και καταστάσεις και συμμετείχαν και συμμετέχουν ενεργά ακόμα και τώρα στην παραπληροφόρηση και τον εκφοβισμό του Ελληνικού λαού.
Υποτίθεται ότι ένα ενημερωτικό κανάλι πρέπει να είναι "Κόντρα" στην εξουσία και αντ' αυτού βλέπουμε όλο το επιτελείο του να γλείφει και να υμνεί καθημερινά τους Αριστερόστροφους Φασίστες.(χαρακτηρισμός του Μίκη Θεοδωράκη)
Φίλες/οι ρίξτε μαύρο με το τηλεκοντρόλ σας στους παΛιάτσους της δημοσιογραφίας οι οποίοι αβαντάρουν με πάθος (άραγε με τι ανταλλάγματα) τους άλλους Παλιάτσους και αρχιψευταράδες του ... ΣυριζΑνελικού εκτρώματος!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δυστυχώς τα κρατικά κανάλια (προ πάντων) τα έχουν μετατρέψει σε κυβερνητικά για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Καλώς διαμαρτύρεστε όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε ενεργός και έντιμο πολίτης αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει ονομάσετε τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα φερέφωνα του τσίπρα. (το τ με μικρό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]