Ετοιμη να εκραγεί η χώρα: Μετανάστες οπλισμένοι με μαχαίρια και σουγιάδες στήνουν φονικές ενέδρες στην Αθήνα – Υπάρχει κράτος;

Άγριες ομάδες αλλοδαπών μαχαιροβγαλτών σκορπούν τον τρόμο στην πλατεία Κάνιγγος. Οσοι γνωρίζουν καλά το προσφυγικό ζήτημα επισημαίνουν πως οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές προς τη χώρα μας είναι κυρίως απόρροια της τακτικής που ακολουθεί η Τουρκία, η οποία χρησιμοποιεί το Προσφυγικό ως πολιτικό μέσο πίεσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι η Τουρκία ακολουθεί μία συγκεκριμένη τακτική για να φορτώσει την χώρα μας με μετανάστες, καθώς στόχος και σκοπός είναι η άλωση της χώρας.

Η τραγική διαχείριση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το μήνυμα των “ανοιχτών συνόρων” είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες αλλά και οικονομικοί μετανάστες. Τις συνέπειες τις υφίστανται οι τοπικές κοινωνίες που ασφυκτιούν όπου υπάρχουν κέντρα υποδοχής, όπως στα νησιά, αλλά και περιοχές με αυτοσχέδιους καταυλισμούς, όπως η Πάτρα, που είναι πύλη εξόδου.

Το χειρότορε όμως όλων δε είναι ότι η Αθήνα, το κέντρο της πρωτεύουσας έχει πλέον αλωθεί από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι κάνουν ότι γουστάρουν.

Οπλισμένοι με μαχαίρια, σουβλιά, σουγιάδες και μυτερά χοντρά δακτυλίδια σε σχήμα πυραμίδας για να χαρακώνουν τα θύματα τους, επιτίθενται ακόμα και μέρα μεσημέρι σε ανυποψίαστους πολίτες και τους «τσακίζουν» στο ξύλο για να τους ληστέψουν.

Τον τελευταίο μήνα, διαφορετικά συμβάντα που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές και περιγράφουν στο protothema αυτόπτες μάρτυρες, δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η κατάσταση στις «κόκκινες» ζώνες του κέντρου έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μάλιστα, οι κάτοικοι εκπέμπουν S.O.S, λέγοντας ότι η ευρύτερη περιοχή της πλατείας Κάνιγγος έχει αλωθεί από συμμορίες Αλγερινών Μαροκινών Τυνήσιων οι οποίοι δηλώνουν Σύροι, κυκλοφορούν οπλισμένοι και έχουν βρει καταφύγιο σε νεοκλασικά σπίτια της περιοχής.

Του κόλλησαν το σουβλί

Η τελευταία επίθεση μιας εκ των ομάδων των αλλοδαπών μαχαιροβγαλτών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Κάνιγγος, σημειώθηκε δέκα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Θύμα, ένας δικηγόρος στον οποίο οι τρεις δράστες, επιτέθηκαν μπροστά στα έντρομα μάτια διερχόμενων πολιτών, του έκαναν κεφαλοκλείδωμα και στη συνέχεια του κόλλησαν ένα σουβλί για να του αρπάξουν το σακίδιο που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Ένα συμβάν που έρχεται να προστεθεί στο …βουνό των φακέλων που χειρίζονται καθημερινά οι αστυνομικοί των τμημάτων του κέντρου της Αθήνας και το οποίο περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 40 χρόνων, ο οποίος είπε στους αυτόπτες μάρτυρες ότι είναι δικηγόρος, βάδιζε ανυποψίαστος στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Τζώρτζ όταν η ομάδα των τριών κακοποιών οι οποίοι σύμφωνα με τις περιγραφές ήταν μελαψοί και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, τον πλησιάζουν και θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Οι δύο ορμούν πάνω του και τον ακινητοποιούν με κεφαλοκλείδωμα ενώ ο τρίτος του κολλάει το σουβλί και τον διατάζει να του δώσει το σακίδιο και ο,τι είχε πάνω του. Το θύμα, δεν αντιδρά, διατηρεί την ψυχραιμία του και τους παραδίδει το σακίδιο. Οι δράστες, το αρπάζουν, τον πετάνε στην άσφαλτο και εξαφανίζονται τρέχοντας στα στενά της περιοχής.

Έγδαρε το πρόσωπο και έσκισε τα ρούχα 90χρονης για να τη ληστέψει

Τα στενά του κέντρου της Αθήνας και ειδικά οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Κάνιγγος θυμίζουν πλέον γκέτο. Αν οι συμμορίες σε βάλουν στο μάτι ή πέσεις τυχαία πάνω τους δεν τη γλιτώνεις. Όποιος και αν είσαι, ο,τι ώρα και να είναι. Η κυρία Μαρία, μια 90χρονη γυναίκα, γέννημα – θρέμμα του κέντρου, μια καλόκαρδη γιαγιά που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, έζησε παραμονές Δεκαπενταύγουστου τον απόλυτο εφιάλτη.

Όπως περιγράφει κάτοικος της περιοχής, η γυναίκα βγήκε στις 7 το πρωί από το σπίτι της στην οδό Σολωμού και πήρε τον δρόμο για την πλατεία Κάνιγγος όπου την περίμενε, τουριστικό λεωφορείο για να πάει εκδρομή. Μόλις βγήκε από την πολυκατοικία, ένας νεαρός αλλοδαπός, μετρίου αναστήματος και μελαψος, της επιτίθεται για να της αρπάξει την τσάντα. Η ηλικιωμένη δεν αντιστέκεται καν, δεν είχε άλλωστε τη δύναμη, απλά αφήνει την τσάντα να πέσει από τα χέρια της. Ο δράστης, την αρπάζει όμως αντί να φύγει, ορμά καταπάνω της και αρχίζει να τη χτυπά με μανία στο πρόσωπο ενώ πριν εξαφανιστεί της σκίζει και τα ρούχα.

Γδαρμένη στα χείλια και το πρόσωπο και μέσα στα αίματα η 90χρονη σέρνεται με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει στην πλατεία Κάνιγγος για να ζητήσει βοήθεια. «Ήταν αιμόφυρτη και έτρεχαν τα μάτια της δάκρυα.. Έτρεμε σαν το ψάρι και φώναζε ξεψυχισμένα βοήθεια. Τη βοηθήσαμε να πάει στο σπίτι της και στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο όπου τη μετέφερε στο νοσοκομείο», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

loading...

11 thoughts on “Ετοιμη να εκραγεί η χώρα: Μετανάστες οπλισμένοι με μαχαίρια και σουγιάδες στήνουν φονικές ενέδρες στην Αθήνα – Υπάρχει κράτος;

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙΑ;

  2. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
    ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΝΔΙΝΟΙ ΔΕΝ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
    ΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕΣ

  3. Ερώτημα:
    Αυτούς τους χαρακτηρισμούς γιατί δεν τους αποδίδεις στον εαυτό σου;
    Περιμένω απάντηση.

  4. Ποια είναι τα καλά του πολυπολιτισμού;

  5. Ας τους ψήφιζες γιά να μπορούσαν να κάνουν και όχι να ζητάς να βάλουν οι άλλοι τον κώλο τους μπροστά και ο δικός να πιάνει λίπος στο καναπέ

  6. θα τους διωξει ο σωρρας , κοιμηθητε ησυχοι.

  7. Νεκρός από πτώση ο γιος του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά
    Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, 14:25
    Νεκρός από πτώση ο γιος του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά
    ?
    Τραγική κατάληξη είχε η πτώση του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά, από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Πεντέλη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

    Ο θάνατος του 38χρονου προκλήθηκε από πτώση, από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου μεζονέτας όπου διέμενε με τους γονείς του.

    Αστυνομικές πηγές αποφεύγουν να προσδιορίσουν με ακρίβεια από τι προκλήθηκε η πτώση του άνδρα.

    Κάποιες πηγές από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι πρόκειται για δυστύχημα. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η αστυνομία απέφευγε να το επιβεβαιώσει. Σε κάθε περίπτωση αυτήν την ώρα διερευνώνται τα αίτια της πτώσης του 38χρονου.

    Άλλες πηγές σημειώνουν πως ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διερευνάται αν είχε νοσηλευθεί κατά το παρελθόν. Tο χτύπημα για τον πατέρα Γιώργο Δημαρά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι είναι βαρύ. Συγκλονισμένα από το τραγικό συμβάν είναι και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης.

  8. ΑΤΥΧΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΣΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΥΡΟΝ ΔΑΝΙΑΣ ΡΟΚΦΟΡ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΊΑ ΤΟ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΥΤΤΑ ΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΡΙΜΑ..

  9. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ 2.24 ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΣΚΟΥΡΟΙ ?ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.

  10. Δεν φταίνε τα κυβερνητικά συριζόπανα που 3 φορές το 2015 ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία από τους ραγιαδοέλληνες!

    Κανείς δεν μπορεί να σώσει έναν λαό ραγιαδοπροβάτων που δεν θέλει να σωθεί.

  11. Στον 7/43μμ Εάν είναι να βγεί η ΝΔ καλύτερα να ψηφίσω Σύριζα. ή κάτι άλλο. όχι όμως ΠΑΣΟΚ. Αθυτοί οι δύο κατέστρεψαν και καταλήστεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Comments are closed.