Δεν είμαι και δεν είναι δυνατόν ποτέ να γίνω οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ . Για τους εξής λόγους

Η Εταιρεία Ελλήνων Φιλολόγων κάνει λόγο για προσπάθεια εκμηδενισμού της κλασικής παιδείας με την κατάργηση της μετάφρασης του γνωστού, αλλά και τις μειωμένες ώρες διδασκαλίας των Αρχαίων. Δεν είμαι και δεν είναι δυνατόν ποτέ να γίνω οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ . Για τους εξής λόγους;
Πρώτον η βάση του Σύριζα είναι η κομμουνιστική θεωρία που όπου και να εφαρμόστηκε έφερε την δυστυχία και μιζέρια του λαού με σύμμαχο πάντοτε την βία και το έγκλημα. Ο Στάλιν για να επιβίωση η κομμουνιστική θεωρία εκτέλεσε στον βίων του 60 εκατομμύρια ανθρώπους .
 Το δεύτερο αίτιο που απορρίπτω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν σοβαρή παράταξη είναι πως ο Τσίπρας πίρε την εξουσία με το ψέμα. Σύμφωνα με το Σκανδιναβικό κατεστημένο ένας κουκουλοφόρος ψεύτης δεν είναι κύριος και ουδέποτε μπορεί να γίνει Πρωθυπουργός, συν αυτού αυτές οι παρατάξεις των συμμοριτών ουδέποτε αγάπησαν την Ελλάδα. Ότι αφορά όμως πολλές από τις αλλαγές που έκανε και κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναγκαίες και που θα έπρεπε να γίνουν προ πολλών αιτών . « Η Ελλάδα παρέμεινε στο χθες η όπως λέγετε στον μεσαίωνα» Τα λατινικά και αρχαία Ελληνικά θε έπρεπε να εκμηδενιστούν από το βασικό διδακτικό πριν πολλά χρόνια. Το ίδιο και με το θρήσκευμα. Το Σύνταγμα των ιερέων θα πρέπει να συρρικνωθεί στο ένα τέταρτο από 12-14000 ιερείς στους 40000 και από 1110-120 δεσποτάδες με λιμουζίνες και οδηγούς στους 10-15 το πολύ . Συν αυτού να αμείβονται από τους πιστούς και το 60% των φιλοδωρημάτων της παραεξουσίας πρέπει να πηγαίνει στο κρατικό ταμείο. Εδώ θα ήθελα να προσθέσω στον Έλληνα πως μια συρρίκνωση της θρησκευτικής πάρα εξουσίας στο ένα τέταρτο το πολύ δεν συνεπάγεται με την λανθασμένη σκέψη πως οι Έλληνες στην Ελλάδα θα γίνουν κανίβαλοι.

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Δεν είμαι και δεν είναι δυνατόν ποτέ να γίνω οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ . Για τους εξής λόγους

  1. ΣΝΙΙΦΦΦ ΣΝΙΦΦΦΦ ΧΜΜΜ ΠΟΥΣΤΟΙΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΜΠΟΡΔΕΛΟΑΝΑΡΤΗΣΗ,,,,ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΗΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ (ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΡΙΨΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ…..Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ''ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ'΄'΄
    ΑΥΤΟ ΕΙΗΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΕΕ ΣΚΑΤΟ-ΚΡΥΠΤΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΠΙΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ…ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?

  2. Το ζητούμενο όμως και το πρέπον είναι να μην είσαι οπαδός κανενός με κανενός κερατά , αυτή είναι η μαγκιά

Comments are closed.