ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗ» ΠΙΣΩ! ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ!


ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ «ΟΥΡΑ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

«Δεν υπάρχει πιο σίγουρος θάνατος για ένα έθνος, πλην να παραδώσεις την πολιτική στους συμμάχους σου».

Δεν υπάρχει άλλη φράση που να συμπυκνώνει σε μερικές μονάχα λέξεις, τόσο έξοχα, την νεοελληνική τραγωδία, όπως η παραπάνω, από το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Κοτζιά, Πολιορκία, του 1953.

Τώρα (σημ. Οίμου: φεῦ, με έναν Κοτζιά Υπ.Εξ.) είναι που η προφητεία του κινδυνεύει να βγει αληθινή με τον πιο ολοκληρωτικό τρόπο.

Μόνο ως πράξη βαθειά αντιπατριωτική, ακραίας ανευθυνότητας και ύψιστου τυχοδιωκτισμού, μπορεί να θεωρηθεί η διαρκώς κλιμακούμενη και ποικιλότροπη εμπλοκή της Ελλάδας (και της Κύπρου) στα πολεμοχαρή σχέδια των Δυτικών στη Μέση Ανατολή.

Έχει κηρύξει η Ελλάδα πόλεμο κατά της Ρωσίας, της Συρίας ή του Ιράν; Μας έχουν κηρύξει αυτοί;

Τι γυρεύει η ελληνική φρεγάτα «Έλλη» στα ανοιχτά της Συρίας, τη στιγμή που κλιμακώνεται όλο και πιο επικίνδυνα η αντιπαράθεση των Δυτικών και των Ισραηλινών με τους Ρώσους, τους Σύρους και τους Ιρανούς στη Μεσόγειο;

Διαβάζουμε ήδη στα αμυντικά σάιτ ότι η ‘Ελλη παρακολουθεί λέει τον ρωσικό στόλο κι ότι αυτός την έχει στοχοποιήσει. Τι θα πράξει η ‘Ελλη αν η αρμάδα του ΝΑΤΟ συγκρουσθεί με τον ρωσικό στόλο; Τι μπορεί να της συμβεί;

‘Η μήπως ξέρει ο Τσίπρας ή ο Αποστολάκης τι θα συμβεί στα ανοιχτά της Συρίας, όπου τώρα σημειώνεται μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις αντιπάλων στόλων και όπου τώρα οι Ρώσοι κατηγορούν τους Ισραηλινούς ότι είναι υπεύθυνοι για την κατάρριψη του αεροπλάνου τους;

Ας το πουν και σε μας τους αδαείς γιατί, αν το ξέρουν, είναι οι μόνοι στον κόσμο που το ξέρουν.

Νομιμοποιούνται και από ποιόν η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική στρατιωτική ηγεσία να στείλουν στον θάνατο ‘Ελληνες αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατεύσιμους ναύτες για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μέση Ανατολή;

Επαναλαμβάνουμε ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με το περιβάλλον του παρελθόντος, όπως π.χ. στον πόλεμο του Ιράκ, όπου οι πιθανότητες εμπλοκής ήταν απειροελάχιστες.

Εδώ μιλάμε για πιθανότητα μεγάλης περιφερειακής ή και παγκόσμιας σύρραξης. Μιλάμε επίσης για σύγκρουση με μεσαίες και μεγάλες δυνάμεις (Ιράν, Ρωσία).

Πάμε δηλαδή να πολεμήσουμε με βασικά φιλικές δυνάμεις για λογαριασμό δυνάμεων υποτίθεται συμμαχικών, που έχουν τεράστιες ευθύνες για τα εις βάρος των Ελλήνων εγκλήματα (εμφύλιος, πογκρόμ Ελλήνων Πόλης, Αποστασία και Δικτατορία, Κυπριακό, Δανειακές και Μνημόνια).

Τι κερδίζει η χώρα αναλαμβάνοντας τέτοιους κινδύνους και ασκώντας μια τέτοια αυτοκτονική πολιτική;

Ας το εξηγήσει επιτέλους κάποιος στον ελληνικό λαό. Γιατί στόμα έχουν και φωνή δεν έχουν οι διάφοροι αρμόδιοι. Καθηλωμένοι μοιάζουν στην προγλωσσική εποχή του Ανθρώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗ» ΠΙΣΩ! ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ!

  1. ΠΑΣΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

  2. Φτάνει με τις μαλακίες των αριστερών χωρίς την Έλλη στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορείς αύριο δικαιώματα στο πετρέλαιο

Comments are closed.